pawciol Napisano Grudzień 2, 2015 Share Napisano Grudzień 2, 2015 Czy jest może runa po powrót ukochanej ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Grudzień 2, 2015 Share Napisano Grudzień 2, 2015 Runa Gebo, spróbuj. Tylko, że właśnie... jeśli była partnerka ma własne życie, jest szczęśliwa w nowym związku, to nawet runa nie pomoże Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciol Napisano Grudzień 2, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2015 Mam nadzieję że nadal jest samotna bez nikogo. Odeszła w poniedziałek Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Grudzień 2, 2015 Share Napisano Grudzień 2, 2015 Oczywiście rozumiem, że telefon, internet i wszelkie inne sposoby już wypróbowałeś i dlatego jako ostateczność, sięgasz po runy? Może przeanalizowanie sytuacji, dlaczego odeszła, co to spowodowało, byłoby kluczowe? a później chęć naprawy i zmian. Spróbuj, tę runę, przez hm, dwa tygodnie? zobaczysz, czy będą efekty. Jeśli nie, to może lepiej jakiś skrypt zastosować? Tylko ze skryptami ostrożnie ... na pewno nie pierwszy lepszy, czy wykonany dla kogoś innego, z internetu. Skrypt powinien być zrobiony przez kogoś kto się zna na tym oraz specjalnie pod Twój problem. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciol Napisano Grudzień 2, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2015 A czy mogę liczyć na Twoją pomoc w tym temacie ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Grudzień 2, 2015 Share Napisano Grudzień 2, 2015 Niestety, ale nie, ja się tym nie zajmuję. Wiem tylko tyle, co dla siebie, a temat ze skryptami jest bardzo obszerny, naprawdę trzeba mieć wielką wiedzę o runach żeby podejmować się przygotowania skryptów. Runy muszą być odpowiednio dobrane, tak, aby nie zadziałały inaczej - czytaj nie przyniosły niepożądanych konsekwencji, w tym czasem bardzo bolesnych i niebezpiecznych. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciol Napisano Grudzień 2, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2015 Czyli rozumiem że na chwilę obecną mogę użyć tylko "Runa Gebo" ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Grudzień 2, 2015 Share Napisano Grudzień 2, 2015 Możesz spróbować, zobaczysz czy coś się wydarzy, zawsze można runę oddać jakiemuś żywiołowi - np spalić. Oczywiście, poczytaj znaczenie tej Runy i zadaj sobie pytanie, czy naprawdę chcesz z niej skorzystać. Ja tylko napisałam, a co Ty z tym zrobisz, to już Twoja wola Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciol Napisano Grudzień 2, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2015 Dziękuję za pomoc Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Grudzień 2, 2015 Share Napisano Grudzień 2, 2015 Nie ma za co Daj znać, jeśli zdecydujesz się na wypróbowanie, czy efekty były Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karly Napisano Styczeń 8, 2023 Share Napisano Styczeń 8, 2023 Wiem, że to stary temat ale może ktoś tu jeszcze czasem zagląda. Nie myślicie, że w takich sytuacjach warto na świeżo zrobić runy poprawiające komunikację? Wtedy jest szansa na wytłumaczenie się obu stron i dojście do wspólnego celu. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.