maleficent 50 Napisano Grudzień 2, 2015 Share Napisano Grudzień 2, 2015 Ja podejrzewam, że w poprzednim wcieleniu się utopiłam. Szczególnie w dzieciństwie miałam realistyczne sny o tym jak się topie, do dziś boję się wody i choćbym chciała ze wszystkich sił nie potrafię nauczyć się pływać. Mimo, że w pewien sposób woda mnie fascynuje... bo uwielbiam morze, jeziora, rzeki Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margita 372 Napisano Grudzień 2, 2015 Share Napisano Grudzień 2, 2015 Ja podejrzewam, że w poprzednim wcieleniu się utopiłam. Szczególnie w dzieciństwie miałam realistyczne sny o tym jak się topie, do dziś boję się wody i choćbym chciała ze wszystkich sił nie potrafię nauczyć się pływać. Mimo, że w pewien sposób woda mnie fascynuje... bo uwielbiam morze, jeziora, rzeki Co prawda nie miałamsnów, ale od kiedy sięgam pamięcią woda otwarta (morze, jezioro) stanowiła dla mnie jakby barierę, jakoś dziwnie wewnętrznie coś mnie od niej odpychalo, oczami wyobraźni widziałam jak coś mnie ciągnie za bluzkę jak tylko się zbliżałam do takiej wody, ciągnie do tyłu, od wody, strasznie dźwne wrażenie , a reswzta taka sama jak u Ciebie Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
marksa 4 Napisano Grudzień 2, 2015 Share Napisano Grudzień 2, 2015 Ja chyba tez sie boje czesciowo wody chociaz jako dziecko ja uwoelbialam. Ale tylko jezior i brudnej wody , w ktorej nie widze dna. Ale to pewnie dlatego że na jeziorach niedaleko nas wiele osob soe potopilo a ich cial nigdy nie znaleźli. Wiec się boje ze na mnie trafi Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
runoutofbreath 335 Napisano Grudzień 26, 2018 Share Napisano Grudzień 26, 2018 ja nie mam problemu z woda o ile widac dno, woda jest czysta, natomiast jesli sa to spore glebokosci i nieznane rejony, ciemnosc pod stopami to ogarnia mnie strach. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mistiko 1 665 Napisano Grudzień 29, 2018 Share Napisano Grudzień 29, 2018 Dnia 27.12.2018 o 00:09, runoutofbreath napisał: ja nie mam problemu z woda o ile widac dno, woda jest czysta, natomiast jesli sa to spore glebokosci i nieznane rejony, ciemnosc pod stopami to ogarnia mnie strach. A to chyba każdy by tak miał 😝 Ja mialem w dzieciństwie taki zielony, niezbyt gruby album opisujący ryby i ssaki morskie i tam był obrazek kaszalota płynącego, wylaniajacego ze ciemności. Nie wiem czego później w glowie jak sobie o tym przypominam to mam takie lekkie niepokojące myśli i obawy. Być może ostatnie momementy śmierci przed utopieniem się jako pirat lub żeglarz były wlasnie takie jak wyżej Aż sprawdzę z ciekawości czy kaszaloty atakują ludzi w takich sytuacjach ☺ 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.