Sara Napisano Grudzień 21, 2015 Share Napisano Grudzień 21, 2015 Może ktoś z was ma w posiadaniu tę talię?? Osobiście posiadam, jestem z niej bardzo zadowolona, gdyż daje nowe spojrzenie na poszczególne karty, jest świetnym uzupełnieniem do tradycyjnej talii Rider Waite. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Styczeń 16, 2016 Share Napisano Styczeń 16, 2016 Dla przybliżenia przedstawię kilka kart z tej talii: Głupiec Mag Widzimy, że rzuca calkiem nowe spojrzenie na ta karty. Szczególnie może to być interesujące, przydatne dla osób, które posługują się podstawową talią Rider Waite. Tarot Waite Nouvelle Vision jest jej dopełnieniem 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Styczeń 17, 2016 Share Napisano Styczeń 17, 2016 Ciekawe to prawda, proste i myślę, że stworzone do nauki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ophelia2040 Napisano Styczeń 17, 2016 Share Napisano Styczeń 17, 2016 Hihi, ten Mag kojarzy mi się ze zwykłym kuglarzem i złodziejem Kataryniarze i iluzjoniści często mieli takie małpki. Wyobrażam sobie, że kiedy ten Mag pokazuje sztuczki, małpka wyciąga wszystkim sakiewki ze złotem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maleficent Napisano Styczeń 17, 2016 Share Napisano Styczeń 17, 2016 Bo Mag to czaruś pełną parą Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 Wklejam jeszcze kilka kart z tej talii Diabeł Cesarzowa Moc Kochankowie 7 Denarów 10 Denarów 6 Pucharów 2 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Kwiecień 29, 2019 Share Napisano Kwiecień 29, 2019 Dnia 17.01.2016 o 11:39, Briee napisał: Hihi, ten Mag kojarzy mi się ze zwykłym kuglarzem i złodziejem Kataryniarze i iluzjoniści często mieli takie małpki. Wyobrażam sobie, że kiedy ten Mag pokazuje sztuczki, małpka wyciąga wszystkim sakiewki ze złotem A może małpka próbuje okraść maga? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kether Napisano Styczeń 29, 2022 Share Napisano Styczeń 29, 2022 Interesuje mnie jak wygląda 7 kielichów? 10 buław? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Styczeń 30, 2022 Share Napisano Styczeń 30, 2022 12 godzin temu, Kether napisał: Interesuje mnie jak wygląda 7 kielichów? 10 buław? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kether Napisano Styczeń 30, 2022 Share Napisano Styczeń 30, 2022 Dzięki, a nie masz gdzieś całej talii? Interesujące spojrzenie z odwrotnej perspektywy! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Styczeń 30, 2022 Share Napisano Styczeń 30, 2022 3 godziny temu, Kether napisał: Dzięki, a nie masz gdzieś całej talii? Interesujące spojrzenie z odwrotnej perspektywy! Galeria dostępna online (po prawej - trzeba kliknąć na kartę). Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.