Nereida Napisano Lipiec 20, 2021 Share Napisano Lipiec 20, 2021 Dziękuję @SowAna za wyjęcie kart :) poprosiłam o rozkład na 3 karty o to co nowego wydarzy się do końca wakacji Wynik Rycerz Kielichów Co pomaga As Buław Co przeszkadza: Paź Kielichów Myślę, że pojawią się okazję do świętowania. Będę bardziej rodzinna, może szykuje się jakiś romantyczny wyjazd z ukochanym. Z pewnością pomaga zapał do działania, entuzjazm, chęć odkrywania nowych rzeczy. Przeszkodą jest melancholijny nastrój, brak zdecydowania, nadwrażliwość, placzliwosc. Ponieważ 2 karty sa z dworu Pucharów uważam, że sytuacja będzie dotyczyć emocji, rodziny lub sytuacje te wywrą na mnie wrażenie wewnętrznie, odmieniając mnie 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nereida Napisano Lipiec 22, 2021 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2021 Może ktoś ma jakieś spostrzeżenia? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Lipiec 22, 2021 Share Napisano Lipiec 22, 2021 Dnia 20.07.2021 o 13:51, Nereida napisał: Wynik Rycerz Kielichów Co pomaga As Buław Co przeszkadza: Paź Kielichów Idą do ciebie w kielichu emocje, takie, których nie idzie okiełznać, naturalne, a jednocześnie wybujałe, Rycerz Kielichów niesie komplementy, których się nie spodziewasz, zauroczenie, które nie ma wyjaśnienia (takie emocje wywołują małe dzieci i zwierzęta) Rycerz ten nie kontroluje emocję, on nimi żyje , może ktoś taki nadchodzi As buław, który jemu pomaga, to może być seks i ktoś bardzo "energetycznie" do ciebie nastawiony , może to być również energia pobudzająca cię do okazywania emocji, szczerych uczuć i otwartości Natomiast Paź jako przeszkoda oznajmia swoją drugą stronę, ukrywa, nie uczestniczy i negatywnie ocenia otwartość innych 1 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nereida Napisano Lipiec 22, 2021 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2021 @SowAna bardzo dziękuję zweryfikuję wraz z końcem sierpnoa co to tam dobrego mi się przytrafiło 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nereida Napisano Wrzesień 8, 2021 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2021 Weryfikacja Ciężko powiedzieć o co dokładnie chodziło, miałam sporo imprez, ale o nich wiedziałam wcześniej. Może chodzi o to że nastawienie miałam słabe, a okazało się że było bardzo miło 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.