Agusiaxxx Napisano Lipiec 22, 2021 Share Napisano Lipiec 22, 2021 Portret 1 osoba 1 1. Dzień Kapłanka ( dzieciństwo ) 2. Miesiąc Koło Fortuny (w średni 3. Głupiec (w dojrzały ) 4. Wisielec (podświadomość ) 5. Koło Fortuny (świadomość ) 6. głupiec ( nadświadomość ) 7. Wisielec (misja ) 8. Koło Fortuny ( środki do realizacji ) 9. Karma 8 ( w portrecie Chrzanowskiej to sprawiedliwość )? portret 2 1. Księżyc 2. kapłan 3. sąd 4. Mag 5. kochankowie 6. Rydwan 7. Kapłanka 8. Wisielec 9. smierć portret łączony razem 1 Początek znajomosci 2 +18 - 20 Sad 2 rozwój 10+5 -15 Diabeł 3. okres schyłku 0+20-20 Sad 4. Trudności 12+1 -13 smierć 5. wspólne plany 10+6 -16 wieża :o 6. rozwój 0+7 -7 Rydwan 7.Zadanie 12+2 -14 Umiarkowanie 8 . Jak wypełnić zadanie 0 Głupiec Doniczka jest na podstawie książki p. Alicji Chrzanowskiej ? jak rozumiem portret Ludzie spotkali się ponownie punkt 1 Zmartwychwstanie ( zeby coś ze sobą przerobić Sad ) 2. Rozwój znajomosci to Diabeł czyli uzależnienie jedno z partnerów , ciężkie dzieciństwo , traumy odbyte na życiu dorosłym Okres schyłku to sąd ? Jego mam przeczytać w negatywie ? 4. Trudności to smierć ciągła transformacja ( destrukcja odradzanie się ) chociaż mam problem czy nie przeczytać jako Koniec ? 5. Wspólne plany wieża i tu mam schody w tarocie 16 jako koniec destryrukcja zakończenie , rozstanie ( tzw wieża Boga negatyw ) tymaczasem znajduje to : WIEŻA – poważne podejście do partnera; wspólne, konsekwentne budowanie związku; długotrwały, stabilny z dobrymi perspektywami na przyszłość układ partnerski; odpowiedzialność; dojrzałość, mądrość życiowa obojga partnerów; świadomość, że złe chwile szybciej mijają, jeśli razem i zgodnie stawi się im czoła (skopiowałam z tej strony dotyczyło portretu wg tej pani ) czyli tu się interpretuje inaczej ? 7. zadanie umiarkowanie UMIARKOWANIE – zrównoważony, harmonijny, rozsądny związek, partnerzy doskonale dobrani pod względem temperamentów i charakterów; cierpliwe, stateczne i dyplomatyczne podejście do partnera i spraw uczuciowych w ogóle; cicha wielbicielka lub adorator To jako Misja zaczerpnęłam informacje z tego linku wrzucam powyżej niestety nie przeczytałam jeszcze książki ( ale chyba ja dorwę i to zrobię ) pytam bardziej doświadczonych .. rozumien , ze to inna Analiza i czyta się w inny sposób ? bo np misja osoby 1 to wisielec czyli skłonności depresyjne ( czytam w negacji bo jest 2 razy ) a drugiej osoby misja to Kapłanka niewiem ale przyszło mi jeszcze na myśl , ze ta druga osoba ma w swoim portrecie Kaplanke po to , zeby zobaczyć na świat oczami kobiety ( i poczuć się jako ta kochanka odrzucona osoba )? Czy dobrze myśle ? I ta życiowa lekcje ( jako misja ) będzie musiała odebrać ze mną ? ( bo jest wieża )? Chyba ze naprawdę czyta się to inaczej pomóżcie mam mętlik dobrego dnia Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Lipiec 23, 2021 Share Napisano Lipiec 23, 2021 Dnia 2.07.2014 o 01:01, Ismena napisał: Aby obliczyć wspólny portret partnerski (inaczej wspólną doniczkę) najpierw należy obliczyć swój własny, indywidualny Portret Psychologiczny oraz Portret psychologiczny swojego partnera (instrukcja tutaj --> viewtopic.php?f=43&t=403 ), oba portrety można obliczyć tylko do punktu 8 (środki do realizacji misji), kiedy portrety są gotowe, teraz dodajemy do siebie poszczególne pozycje (punkty) z obydwóch portretów i w ten sposób tworzymy wspólny portret partnerski. Jeżeli wynik po dodaniu wyjdzie większy niż 22, to od uzyskanej liczby odejmujemy 22. (1) Początek znajomości = Punkt pierwszy (dzieciństwo) Twój + Punkt pierwszy (dzieciństwo) partnera (2) Rozwój znajomości = Punkt drugi (wiek średni) Twój + Punkt drugi (wiek średni) partnera (3) Okres schyłku = Punkt trzeci (wiek dojrzały) Twój + Punkt trzeci (wiek dojrzały) partnera (4) Trudności = Punkt czwarty (podświadomość) Twój + Punkt czwarty (podświadomość) partnera (5) Wspólne plany i dążenia = Punkt piąty (świadomość) Twój + Punkt piąty (świadomość) partnera (6) Jak związek będzie się rozwijał? = Punkt szósty (nadświadomość) Twój + Punkt szósty (nadświadomosć) partnera (7) Zadanie = Punkt siódmy (misja) Twój + Punkt siódmy (misja) partnera (8) Jak wypełnić zadanie? = Punkt ósmy Twój (środki do realizacji misji) + Punkt ósmy (środki do realizacji misji) partnera Może podam jakiś przykład, aby było łatwiej i było wiadomo o co chodzi: Portret Psychologiczny Pani X 13.07.1978 1. dzieciństwo - 13 - Śmierć 2. wiek średni - 7 - Rydwan 3. wiek dojrzały - 3 - Cesarzowa 4. podświadomość - 20 - Sąd Ostateczny 5. świadomość - 10 - Koło Fortuny 6. nadświadomość - 8 - Sprawiedliwość 7. misja - 1 - Mag 8. Środki do realizacji misji - 15 - Diabeł Portret Psychologiczny partnera Pani X, Pana Y 10.12.1977 1. dzieciństwo - 10 - Koło Fortuny 2. wiek średni - 12 - Wisielec 3. wiek dojrzały - 2 - Kapłanka 4. podświadomość - 22 - Głupiec 5. świadomość - 14 - Umiarkowanie 6. nadświadomość - 14 - Umiarkowanie 7. misja - 2 - Kapłanka 8. środki do realizacji misji - 4 - Cesarz Wspólny portret (Portret Partnerski) będzie wyglądał tak: (1) Początek znajomości = Punkt pierwszy (dzieciństwo) 13 + Punkt pierwszy (dzieciństwo) 10 |= (13+10) 23-22=1 Mag (2) Rozwój znajomości = Punkt drugi (wiek średni) 7 + Punkt drugi (wiek średni) 12 |= (7+12) 19 Słońce (3) Okres schyłku = Punkt trzeci (wiek dojrzały) 3 + Punkt trzeci (wiek dojrzały) 2 |= (3+2) 5 Kapłan (4) Trudności = Punkt czwarty (podświadomość) 20 + Punkt czwarty (podświadomość) 22 |= (20+22) 42-22 = 20 Sąd Ostateczny (5) Wspólne plany i dążenia = Punkt piąty (świadomość) 10 + Punkt piąty (świadomość) 14 |= (10+14) 24-22= 2 Kapłanka (6) Jak związek będzie się rozwijał? = Punkt szósty (nadświadomość) 8 + Punkt szósty (nadświadomosć) 14 |= (8+14) 22 Głupiec (7) Zadanie = Punkt siódmy (misja) 1 + Punkt siódmy (misja) 2 |= (1+2) 3 Cesarzowa (8) Jak wypełnić zadanie? = Punkt ósmy 15 (środki do realizacji misji) + Punkt ósmy (środki do realizacji misji) 4 |= (15+4) = 19 Słońce źródło :A. Chrzanowska Tarotowy portret psychologiczny Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Lipiec 23, 2021 Share Napisano Lipiec 23, 2021 Dnia 2.07.2014 o 01:56, Ismena napisał: 1. Kiedy wykonujemy portret, warto pamiętać, że jego autorka zastosowała zmianę w nazwie dwóch kart - 8 i 11. W portrecie 8, to będzie Sprawiedliwość, a 11, to Moc. Karta Głupiec, to albo 22 albo 0 - zależy od obliczeń. 2. Znaczenie kart na pozycji od 1 do 6 może ulec zmianie, bowiem, to od nas zależy jak wykorzystamy te rady, informacje, które dostajemy po interpretacji. 3. Kartę na pozycji 4 (Podświadomość) - przeważnie interpretujemy negatywnie. Ponieważ ta pozycja ma nam dostarczyć informacji o naszych lękach, słabościach, słabych stronach i kompleksach. Znaczenie karty na tej pozycji warto wziąć pod uwagę i przepracować. Warto również przeanalizować wpływ tej karty na karty leżące obok. 4. W portrecie negatywnie interpretujemy także karty podwójne, czyli te które występują dwa razy, ale uwaga - negatywnie interpretujemy je tylko na pozycjach od 1 - do 6, ponieważ tak jak wspomniałam wcześniej, te pozycję zależą od nas i negatywna interpretacja dostarczy nam informacji co jest nie tak, na co warto zwrócić uwagą i co można zmienić na lepsze, to taka wewnętrzna praca nad samym sobą. Karty na innych pozycjach - jeśli są podwójne, nie interpretujemy ich negatywnie. 5. Karty, które występują w większej ilości, powtarzają się trzy razy lub więcej interpretujemy jako bardzo dobry znak dla nas. Te karty dostarczają informacji o tym, że dana osoba ma bardzo duże możliwości i posiada różnego rodzaju talenty (jakie - powiedzą o tym karty). 6. Karty na pozycji 5 i 6 informują o tym jakie mamy predyspozycje zawodowe, który zawód byłby najlepszy do wykonywania. Przydatną kartą w określeniu zawodu, swojej przyszłej zawodowej drogi jest także karta na pozycji 2 (wiek średni) - bowiem najczęściej wtedy myślimy o swojej przyszłości, to czas kiedy podejmujemy/kończymy studia, zaczynamy pierwszą pracę itp., i ta karta może nam bardzo pomóc - pewne informacje, które wyjdą po interpretacji mogą nas nakierować lub obudzić w nas prawdziwe powołanie 7. Karty mają bardzo dużo znaczeń, dlatego w portrecie może być zaznaczone kilka możliwości, czasami dwie, a czasami ta jedna najważniejsza, dlatego osoba, która interpretuje swój, czy kogoś innego portret powinna być bardzo ostrożna w tym co pisze. Nie można nikogo straszyć, a tym samym z jednej karty np. Diabła pisać, że ktoś za x lat wpadnie w nałóg i się stoczy, czy też jeżeli karta Śmierć występuje na pozycji 2 - wiek średni, to naprawdę nie można nikomu pisać, że ta osoba umrze w okresie czasu od 29 do 49 roku życia... Tutaj nie chodzi o to, aby zinterpretować jedną kartę, ale o to, aby popatrzeć na sąsiednie, zastanowić się nad układem i mądrze dobierać słowa. Proszę pamiętać, to są tylko karty, to co wskażą może mieć miejsce, ale wcale nie musi. 8. W przypadku interpretacji kart na pozycji 9 (Kim byłam/em) i 10 (Co robiłam/em) również proszę być ostrożnym, bo bez odpowiedniej znajomości znaczeń, można nadrobić sobie, a w przypadku kiedy portret wykonywany jest dla kogoś - naprawdę dużego bałaganu w życiu, dlatego zanim napiszesz komuś, że był królem i ścinał swoich podwładnych albo, że był lekarzem, który prowadził eksperymenty na ludziach, truł ich itp., - radzę dwa razy pomyśleć. 9. Karta XVIII - Księżyc bardzo często zasłania pewne informacje. Czasami jeżeli pojawia się np., na pozycji 4 - podświadomość, może oznaczać, że dana osoba wcale nie widzi swoich wad, nie chcę się do nich przyznać lub dane wspomnienia były tak bardzo bolesne, że są głęboko zaszufladkowane i nie mają prawa wyjść na zewnątrz. 10. Znaczenie kart na pozycji 13 (wnętrze) czasami może być negatywne. Ludzie nie zawsze mają o sobie dobre zdanie, czasami kompleksy i brak wiary powoduje, że nie widzą się w kolorowych barwach, czują się beznadziejni i nikomu niepotrzebni. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Lipiec 23, 2021 Share Napisano Lipiec 23, 2021 (1) Początek znajomości = Punkt pierwszy (dzieciństwo) Twój + Punkt pierwszy (dzieciństwo) partnera - Sąd jest i końcem i początkiem czegoś, jest dwa razy, tu i w pozycji 3, co może sugerować powrót i próbę rozpoczęcia od nowa, lecz nie musi, może też oznaczać relację, która nie przetrwa w tym stanie, musi nastąpić zmiana (2) Rozwój znajomości = Punkt drugi (wiek średni) Twój + Punkt drugi (wiek średni) partnera - Gorący, trudny, uzależniajmy, niebezpieczny, rozejścia i zejścia, kłótnie, wyzwiska, nawet bijatyki, czasami: "bije, bo kocha"; "jest zazdrosny, to znaczy, że kocha"; "nie wiem dla czego jesteśmy razem, nie możemy bez siebie i ze sobą również" (3) Okres schyłku = Punkt trzeci (wiek dojrzały) Twój + Punkt trzeci (wiek dojrzały) partnera (4) Trudności = Punkt czwarty (podświadomość) Twój + Punkt czwarty (podświadomość) partnera (5) Wspólne plany i dążenia = Punkt piąty (świadomość) Twój + Punkt piąty (świadomość) partnera (6) Jak związek będzie się rozwijał? = Punkt szósty (nadświadomość) Twój + Punkt szósty (nadświadomosć) partnera (7) Zadanie = Punkt siódmy (misja) Twój + Punkt siódmy (misja) partnera (8) Jak wypełnić zadanie? = Punkt ósmy Twój (środki do realizacji misji) + Punkt ósmy (środki do realizacji misji) partnera dla mnie, to jest układ toksyczny, zbyt wiele kart typu Sąd, Diabeł, Śmierć, Wieża, ani jednej karty mówiącej o miłości, wybacz, ja bym uciekała Początek znajomości 2 +18 - 20 Sad rozwój 10+5 -15 Diabeł okres schyłku 0+20-20 Sad Trudności 12+1 -13 śmierć wspólne plany 10+6 -16 wieża :o rozwój 0+7 -7 Rydwan Zadanie 12+2 -14 Umiarkowanie Jak wypełnić zadanie 10+12= 0 Głupiec Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Lipiec 23, 2021 Share Napisano Lipiec 23, 2021 Dnia 22.07.2021 o 15:13, Agusiaxxx napisał: 1. Dzień Kapłanka ( dzieciństwo ) 2. Miesiąc Koło Fortuny (w średni 3. Głupiec (w dojrzały ) Dnia 22.07.2021 o 15:13, Agusiaxxx napisał: 1. Księżyc 2. kapłan 3. sąd Przed analizowaniem tak szerokiego tematu dobrze jest popatrzeć na wibrację poszczególnych osób, zatem Kapłanka i Księżyc to karty żeńskie, jeżeli sa u kobiety ok, natomiast partner też wnosi kobiecą energię, co raczej nie wspiera, nie będę generalizować, natomiast znam parę osób z 18 z dnia urodzenia i są to osoby wiele ukrywające, często nie potrafiące powiedzieć prawdę Należy popatrzeć z jakich kart tworzy się suma, czasami ze sobą współgrają, czasami nie... Przykładowo: Wieża w 1 punkcie może się składać z różnych połączeń cyfr, jeżeli to 9+9, to mamy do czynienia z podobnym spojrzeniem na życie, element odosobnienia może trwale towarzyszyć takiemu związkowi, natomiast sama Wieża w tym punkcie może oznaczać "piorun z jasnego nieba", niesamowity błysk i zauroczenie, może też mówić o szybkim (zbyt szybkim) podjęciu decyzji o bysiu razem. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Lipiec 25, 2021 Share Napisano Lipiec 25, 2021 Dnia 23.07.2021 o 16:24, SowAna napisał: Wieża w 1 punkcie może się składać z różnych połączeń cyfr, jeżeli to 9+9, no normalnie powinnam mieć "6+" z matmy, chyba coś innego miałam w głowie, a co innego wyprawiały ręce Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agusiaxxx Napisano Lipiec 27, 2021 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2021 U mnie w wisielcu na 4 pozycji jest Wisielec ciężko jest pozbyć się traum z dzieciństwa , które mogą wprowadzić w głębokie uzależnienie .. ( ciagle powracające złe wspomnienia .) utkwienie w bezruchu ( wisielec on jest powieszony ) następstwami traum może być ucieczka w uzależnienie , i trudne realacje z otoczeniem natomiast w 7 misja ma być pokonanie tego co jest na pozycji 4. Czyli ten wisielec „ ma być w pozytywie „? bo ma dać człowiekowi kop do działania ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agusiaxxx Napisano Lipiec 27, 2021 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2021 U mnie w portrecie Głupiec jest na 3 i 6 pozycji czy zatem wibruje on pozytywnie ? caly czas daje mi to do mylenia , bo analizuje to ze swoim obecnym zyciem … Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Lipiec 29, 2021 Share Napisano Lipiec 29, 2021 Dnia 22.07.2021 o 15:13, Agusiaxxx napisał: 1. Dzień Kapłanka ( dzieciństwo ) Dnia 22.07.2021 o 15:13, Agusiaxxx napisał: 4. Wisielec (podświadomość ) dobierz do siebie to co najbardziej pasuje: tak na marginesie ... czy nie mamy podświadomości w dzieciństwie..? ależ mamy, czyli towarzyszy nam cały czas, co w tym przykładzie może oznaczać? że jako dziecko widzieliśmy rzeczy inaczej niż inni, Kapłanka jest zbyt dorosła i niezależna w poglądach, aby nie dogadywać się z rówieśnikami, a towarzyszący jej Wisielec nie ułatwia życia... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Lipiec 29, 2021 Share Napisano Lipiec 29, 2021 Dnia 22.07.2021 o 15:13, Agusiaxxx napisał: 3. Głupiec (w dojrzały ) Dnia 22.07.2021 o 15:13, Agusiaxxx napisał: 6. głupiec ( nadświadomość ) może oznaczać, że dopiero w wieku dojrzałym zrozumiesz to , co było twoim przeznaczeniem, to co mogłaś robić zawodowo z poczuciem spełnienia, to co wyczuwałaś przez całe życie, lecz nie umiałaś tego nazwać i zrealizować Dnia 23.07.2021 o 15:34, SowAna napisał: 6. Karty na pozycji 5 i 6 informują o tym jakie mamy predyspozycje zawodowe, który zawód byłby najlepszy do wykonywania. Przydatną kartą w określeniu zawodu, swojej przyszłej zawodowej drogi jest także karta na pozycji 2 (wiek średni) - bowiem najczęściej wtedy myślimy o swojej przyszłości, to czas kiedy podejmujemy/kończymy studia, zaczynamy pierwszą pracę itp., i ta karta może nam bardzo pomóc - pewne informacje, które wyjdą po interpretacji mogą nas nakierować lub obudzić w nas prawdziwe powołanie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agusiaxxx Napisano Lipiec 29, 2021 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2021 Czyli Kapłanka może świadczyć o zdolnościach np ezoterycznych ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agusiaxxx Napisano Lipiec 29, 2021 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2021 Cały czas siedzi mi w głowie interpretacja tej „piramidki „ u pewnej Pani . Co prawda na innej grupie tarotowej wyjaśniło się , ze interpretacja była jej błędna ale to utknęło mi okropnie w pamięci i nie jestem w stanie się tego wyzbyć … Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agusiaxxx Napisano Lipiec 29, 2021 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2021 Taka odpowiedz dostałam na temat Kapłanki …. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agusiaxxx Napisano Lipiec 29, 2021 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2021 Niestety .. u mnie z tym kłamstwa i tajemnice w domu trafione było aż nadto w punkt .. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agusiaxxx Napisano Lipiec 29, 2021 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2021 Taki dostałam „pierwszy portret „… Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agusiaxxx Napisano Lipiec 29, 2021 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2021 Czy Koło fortuny będzie u mnie miało pozytywny wydźwięk . Czytałam tutaj ze tylko karty od 2 do 6 afirmować mogą w negatywie . Koło jest karta 10… Niestety ciężko mi jest zmienić nastawienie po dostaniu takiej odpowiedzi . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Lipiec 30, 2021 Share Napisano Lipiec 30, 2021 18 godzin temu, Agusiaxxx napisał: Czyli Kapłanka może świadczyć o zdolnościach np ezoterycznych ? może Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Lipiec 30, 2021 Share Napisano Lipiec 30, 2021 7. Karty mają bardzo dużo znaczeń, dlatego w portrecie może być zaznaczone kilka możliwości, czasami dwie, a czasami ta jedna najważniejsza, dlatego osoba, która interpretuje swój, czy kogoś innego portret powinna być bardzo ostrożna w tym co pisze. Nie można nikogo straszyć 18 godzin temu, Agusiaxxx napisał: Cały czas siedzi mi w głowie interpretacja tej „piramidki „ u pewnej Pani . Co prawda na innej grupie tarotowej wyjaśniło się , ze interpretacja była jej błędna ale to utknęło mi okropnie w pamięci i nie jestem w stanie się tego wyzbyć … Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agusiaxxx Napisano Lipiec 30, 2021 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2021 Taki właśnie dostałam 1 przekaz analizy . On właśnie mnie przeraził 😳😳 dlatego próbuje analizować się sama :) fakt co do kapłanki owszem kilka osób właśnie potwierdziło mi to , co pani napisała mi w swoim spostrzeżeniu ;) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agusiaxxx Napisano Lipiec 30, 2021 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2021 Czy Karma8( sprawiedliwość ) może świadczyć o tym, ze ktoś postępował w poprzednim życiu nieuczciwie ? I wbrew zasad moralnych . ciekawi mnie również czy np 10 koło fortuny może mieć powiązanie z 8 ( sprawiedliwość ) to jest ze na swojej drodze będę spotykać samych ludzi z tamtego życia aby odpracować karmę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Lipiec 30, 2021 Share Napisano Lipiec 30, 2021 1 godzinę temu, Agusiaxxx napisał: ze ktoś postępował w poprzednim życiu nieuczciwie ? a co to ma do teraz? Wybacz, lecz po takiej ilości chaotycznych wpisów, zrozumiałych właściwie tylko Tobie, śmiem zauważyć, że zachowujesz się jako zwyczajowa 11 z 56, co się stało? co masz za fazę? no ok, 7 rok, w którym chcemy więcej szczegółów, no ok, na dodatek lipiec (tez 7), no ok, 7+7=14/5, wszystko i "natentychmiast", ale aż tak? co cię goni, co chcesz osiągnąć w tym chaosie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agusiaxxx Napisano Lipiec 30, 2021 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2021 Kupiłam legalnie 2 książki , gdzie po prostu chciałam zgłębić temat . Uważam , iż nie robię nic złego . Gdyż poszukuje odpowiedzi na swoje pytania , które mnie nurtują . A grupa jest akurat o tej tematyce . książkę kupiłam , tak jak pisałam bo chciałam sama zgłębić temat .. pierwsze TTP tak jak mówiłam bylo z innej grupy , gdzie Pani robiąca to była oszustka ( gdzie dowiedziałam się później o tym w innym miejscu ) i podsumowała ta Sprawiedliwość w inny sposób ( taki portret poza tym był za nie mała cenę ) postanowiłam zatem legalnie wesprzeć twórcę , zakupić 2 książki i sama siebie zanalizować ? czy jest coś w tym złego ? no ja nie uważam , zeby było :x poza tym wrzuciłam post , bo może ktoś kiedyś tez będzie miał podobny problem , albo tez będzie szukał porady o podobnym zagadnieniu . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solagne Napisano Maj 20, 2022 Share Napisano Maj 20, 2022 W dniu 30.07.2021 o 22:34, Agusiaxxx napisał: Kupiłam legalnie 2 książki , gdzie po prostu chciałam zgłębić temat . Uważam , iż nie robię nic złego . Gdyż poszukuje odpowiedzi na swoje pytania , które mnie nurtują . A grupa jest akurat o tej tematyce . książkę kupiłam , tak jak pisałam bo chciałam sama zgłębić temat .. pierwsze TTP tak jak mówiłam bylo z innej grupy , gdzie Pani robiąca to była oszustka ( gdzie dowiedziałam się później o tym w innym miejscu ) i podsumowała ta Sprawiedliwość w inny sposób ( taki portret poza tym był za nie mała cenę ) postanowiłam zatem legalnie wesprzeć twórcę , zakupić 2 książki i sama siebie zanalizować ? czy jest coś w tym złego ? no ja nie uważam , zeby było :x poza tym wrzuciłam post , bo może ktoś kiedyś tez będzie miał podobny problem , albo tez będzie szukał porady o podobnym zagadnieniu . u kogo Pani robiła portret ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.