Agusiaxxx Napisano Lipiec 27, 2021 Share Napisano Lipiec 27, 2021 Hej . TPP pokazałam jednej z moich przyjaciółek . Okazało się , ze jej prababcia była medium ( rozmawiała z duchami i miała dar co było potwierdzone przez kilka osób z jej rodziny ) Postanowilam zrobić jej „portret „ czy wy w portrecie tez dostrzegacie cechy medium ? Prababcia Ani 01.01.1917 Juz z samego podsumowania cyfr jest 20 ( gdzie liczbę redukuje się do 2 ) 1. Dziecinstwo . 1. Mag świadomość własnej wyjątkowości, mocy sprawczej i kreowania rzeczywistości, dla takiej osoby nie ma rzeczy niemożliwych, Dodalabym do tego kreatywne dziecko , wyróżniające się intuicja i rozwojem na tle innych , zamiłowanie do alchemii ( mag ) Tutaj z tej karty wyczytalabym te zdolności :) 2. Wiek średni ; 1 Mag Rowniez to samo co wyżej . W mojej intuicji człowiek odkrywa , ze jest niezywykly i zaczyna pracować ze swoim darem 3. Wiek dojrzały 18 Księżyc znalalzlam taka informacje Pozytywna strona Księżyca może mówić, choć nie musi, o ezoterycznych zdolnościach (jasnowidzenie, jasnosłyszenie a już na pewno jasnoczucie – intuicja); korzystanie z tych zdolności i ich rozwijanie, pomoc ludziom dzięki temu (dosłownie: rozjaśnianie im drogi); czasami po prostu przyziemnie: czyli jest szansa na to , ze portret dosłownie to pokazał ? dla mnie Księżyc to tez karta tajemnicy na tej pozycji i wyostrzonej intuicji co jak najbardziej wskazuje na Dar .. 🤔🤔🤔🤔 4. Podświadomość : 2 Kapłanka U kobiet: zainteresowanie sprawami duchowo-ezoterycznymi, postępowanie z wielką wewnętrzną pewnością siebie jednocześnie nienarzucającą swojej postawy otoczeniu Dodałabym iż jako jest to punkt podświadomość , to człowiek w podświadomości wykazuje duże zainteresowanie właśnie ezoteryka i tematy pokrewne 5. Świadomość : Słońce Tu interpretuje jako bardzo pozytywna karta . Bardzo dobra osoba , która poswieca się dla innych i pracuje dla ludzi 6. Nadswiafomosc 20 Sąd 7. Misja 20 Sąd Tutaj jest 2 x karta sądu i tutaj mam problem z interpretacja . przecztalabym tu jako kontakt ze zmarłymi karta 20 Sąd to zmartwychwstanie ?? 8. środki do realizacji misji 21 Swiat zglebianie tajemnic świata. Robienie coś dla ludzkości ( świat ) 9. karma Kapłanka mam problem z interpretacja Kapłanki karma byłoby stanie się „dobra czarownica „, odkrywanie talentów i tajemnic świata , praca dla ludzi Portret rozpatrywałam pod katem : czy w portrecie są zaznaczone dary ( jakie to są karty , czego można się dowiedzieć ) Dla mnie tymi kartami jest Mag i Kapłanka Niewiem jednak , jak zinterpretować właśnie Sąd 🤔 pomóżcie :) moja przyjaciółka może choć trochę dzięki temu będzie mogła poznać chociaż i zobaczyć świat ( chociaż przez chwile ) wchodząc w dogłębna analizę jaki to był dar i jak mogło wyglądać życie z nim . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agusiaxxx Napisano Lipiec 28, 2021 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2021 Czy wy podobnie odczytacie piramidkę ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Lipiec 30, 2021 Share Napisano Lipiec 30, 2021 Dnia 27.07.2021 o 21:55, Agusiaxxx napisał: moja przyjaciółka może choć trochę dzięki temu będzie mogła poznać chociaż i zobaczyć świat ( chociaż przez chwile ) wchodząc w dogłębna analizę jaki to był dar i jak mogło wyglądać życie z nim . nie wydaje się, aby te wyliczenia pomogły twojej koleżance w poznaniu prababci, nie jest nią i nie przeżyje życia, takiego jakie miała ta, pewnie już nieżyjąca, Pani, sądzę, że to tylko ciekawość. Masz przed sobą wystarczająco dużo ważniejszych dla Ciebie tematów, które omawiasz tu i gdzie indziej, nie można doradzać innym nie znając samemu w pełni tematu, to zbyt duża odpowiedzialność i niebezpieczeństwo. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.