Agusiaxxx Napisano Lipiec 30, 2021 Share Napisano Lipiec 30, 2021 Na początek moja doniczka Portret 1 osoba 1 1. Dzień Kapłanka ( dzieciństwo ) 2. Miesiąc Koło Fortuny (w średni 3. Głupiec (w dojrzały ) 4. Wisielec (podświadomość ) 5. Koło Fortuny (świadomość ) 6. głupiec ( nadświadomość ) 7. Wisielec (misja ) 8. Koło Fortuny ( środki do realizacji ) 9. Karma 8 ( w portrecie Chrzanowskiej to sprawiedliwość )? wedlug książki p Chrzanowskiej która aktualnie czytam trzeba do każdej pozycji dodać kartę 6 Kochankowie zatem próbowałam rozrobić wyszlo mi coś takiego ?? czy dobrze to zanalizowalam !? 2. 10. 0. 12. 10. 0. Po dodaniu karty 6 Kochankowie 8 (sprawiedliwość ) 16 wieża 6 Kochankowie 18 Księżyc 16 Wieża 6 Kochankowie Niewiem dlaczego , ale mój rozkład wydaje się być dziwmy … 1. To jak my kochaliśmy rodziców , tak oni nas u mnie to karta Sprawiedliwość (8) u mnie praktycznie nie ma mowy o miłości ze strony rodziców , relacje są chłodne , wyważone , brak tu jakichkolwiek uczuć praktycznie i emocji ( a także drugiego rodzica ) 2. Relacje partnerskie między kobieta a mężczyzna . 16 Wieża to oznacza , ze każdy związek który będę spróbowała stworzyć po prostu się wali / zawali ? 3. Pasje / pozostałe miłości 6. kochankowie niewiem jak to interpretować . Raczej nie wchodzę w romanse 4. Co blokuje w związkach ? 18. Księżyc karta iluzji tego , ze nie potrafię się otworzyć ,nie potrafię mówić o uczuciach ? 5. czym jest dla mnie miłość duchowa / uniwersalna 6 . kochankowie znowu . Nie potrafię tego zinterpretować . czy jest ktoś kto by mi pomógł ;) Z góry dziękuje program partnerski analizuje ns podstawie książki encyklopedia tarota wg Pami Chrzanowskiej która zakupilam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano Lipiec 31, 2021 Share Napisano Lipiec 31, 2021 @Agusiaxxx popatrz na opisy AW i draż dalej. Akurat nie mam tej książki, nie ma tam rozwinięcia niektórych punktów? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.