Skocz do zawartości

prośba o spojrzenie na interpretację wróżby Wakacje z Tarotem

Haniel

Polecane posty

Dziękuję @SowAnaza rozkład Wakacje z Tarotem i od razu poproszę o spojrzenie czy dobrze go interpretuję 

Pytanie było o uczucia w istniejącym związku - dokładnie jak będzie wyglądała relacja w najbliższym czasie tj do końca wakacji 

image.png.f081a84ad30a14e4ecc6c1b636796d23.png

Wygląda na to, że w zasadzie nic się nie zmieni - sytuacja stabilna, bez większych zmian o czym mówi Rycerz monet

co wspiera - Królowa kielichów czyli będzie to czas kiedy uczucia i emocje będą bardzo ważne, pokazuje silną więź i pragnienie miłości czy po prostu bycia razem

co szkodzi  - patrząc na tą negatywną stronę Rycerza kielichów to widzę jedynie lęk przed zaangażowaniem 

tak mi to intuicyjnie pasuje 

Czy dobrze to interpretuję ?

Jeszcze raz dzięki za wróżbę i pomoc w interpretacji <serce>

• Gratuluję! 1

• 2 weeks later...

Ponieważ ja też dostałam karty na swoje pytanie to zinterpretuję też Twój rozkład. Według mnie wspiera relację Twoje podejście uczucie, którym obdarzasz i cierpliwość, a szkodzi jego postawa osoby niestałej w uczuciach. Przepraszam, ale nie wiem jak zinterpretować odpowiedź, może wkradnie się w relację drugi mężczyzna...?

Dzięki @traszka za swoje spojrzenie 😊

Nigdzie nie wyczytałem aby Rycerz monet  wskazywał romans - to raczej „nudna” karta mówiąca o stabilności, powolnym działaniu lub wręcz braku działania, braku zmian więc osobiście nie widzę tu nic ekscytującego jak pojawienie się osoby trzeciej w związku 😉

sierpień zapowiada się spokojny 

• Lubię! 1

Rycerz buław jako osoba trzecia owszem - monet jakoś mi nie pasuje 

ale czas pokaże 😊 jeszcze troszkę tych wakacji przed nami i kto wie … chętnie to zweryfikuję z końcem sierpnia 😊

Pytasz o uczucia w istniejącym związku? Wnioskuję że taki jest 

Odpowiedź Rycerz denarow to stabilizacja wszystko rozwija sie powoli spokojnie bez większych emocji 

Co wspiera Królowa kielichow to ty jako ciepła serdeczna osoba która chce dzielić się swoimi uczuciami

Co szkodzi Rycerz Kielichów stagnacja brak okazywania sobie uczuc brak spontaniczności 

• Lubię! 1

sądzę. że @traszka miała na myśli Rycerza kielichów, który pojawił się na pozycji "co szkodzi"  - też takie miałam pierwsze wrażenie, to może być jakiś konkurent lub młodszy osobnik, który zawraca głowę, jakiś kolega, brat

• Lubię! 2

8 godzin temu, SowAna napisał:

sądzę. że @traszka miała na myśli Rycerza kielichów, który pojawił się na pozycji "co szkodzi"

w takim razie zwracam honor

ja zrozumiałem, że odnosi się do odpowiedzi na pytanie 

i tak jak wspomniałem wyżej - chętnie zweryfikuję na zakończenie wakacji :) 

• Lubię! 1

• 4 weeks later...

Wracam z weryfikacją:

zgodnie z wróżbą Rycerz monet przewidział, że sytuacja była stabilna, wszystko odbywało się powoli, swoim dotychczasowym tempem, bez większych emocji....nie pojawiła się żadna inna osoba 

Najtrafniejsza była interpretacja @Reni45

W dniu 11.08.2021 o 11:34, Reni45 napisał:

Odpowiedź Rycerz denarow to stabilizacja wszystko rozwija sie powoli spokojnie bez większych emocji 

Co wspiera Królowa kielichow to ty jako ciepła serdeczna osoba która chce dzielić się swoimi uczuciami

Co szkodzi Rycerz Kielichów stagnacja brak okazywania sobie uczuc brak spontaniczności 

Rzeczywiście mocno wspierało nas moje zaangażowanie, pomysły, zaproszenia a "szkodziło" brak spontaniczności z drugiej strony

Jeszcze raz dzięki za wróżbę @SowAna  <bukiet>

• Lubię! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...