Haniel Napisano Lipiec 31, 2021 Share Napisano Lipiec 31, 2021 Dziękuję @SowAnaza rozkład Wakacje z Tarotem i od razu poproszę o spojrzenie czy dobrze go interpretuję Pytanie było o uczucia w istniejącym związku - dokładnie jak będzie wyglądała relacja w najbliższym czasie tj do końca wakacji Wygląda na to, że w zasadzie nic się nie zmieni - sytuacja stabilna, bez większych zmian o czym mówi Rycerz monet co wspiera - Królowa kielichów czyli będzie to czas kiedy uczucia i emocje będą bardzo ważne, pokazuje silną więź i pragnienie miłości czy po prostu bycia razem co szkodzi - patrząc na tą negatywną stronę Rycerza kielichów to widzę jedynie lęk przed zaangażowaniem tak mi to intuicyjnie pasuje Czy dobrze to interpretuję ? Jeszcze raz dzięki za wróżbę i pomoc w interpretacji 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traszka Napisano Sierpień 9, 2021 Share Napisano Sierpień 9, 2021 Ponieważ ja też dostałam karty na swoje pytanie to zinterpretuję też Twój rozkład. Według mnie wspiera relację Twoje podejście uczucie, którym obdarzasz i cierpliwość, a szkodzi jego postawa osoby niestałej w uczuciach. Przepraszam, ale nie wiem jak zinterpretować odpowiedź, może wkradnie się w relację drugi mężczyzna...? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haniel Napisano Sierpień 9, 2021 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2021 Dzięki @traszka za swoje spojrzenie 😊 Nigdzie nie wyczytałem aby Rycerz monet wskazywał romans - to raczej „nudna” karta mówiąca o stabilności, powolnym działaniu lub wręcz braku działania, braku zmian więc osobiście nie widzę tu nic ekscytującego jak pojawienie się osoby trzeciej w związku 😉 sierpień zapowiada się spokojny 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traszka Napisano Sierpień 10, 2021 Share Napisano Sierpień 10, 2021 Jednak uważam, że istnieje taka możliwość żeby się pojawił ktoś trzeci i to może być po prostu stabilna "nudna" osoba :) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haniel Napisano Sierpień 10, 2021 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2021 Rycerz buław jako osoba trzecia owszem - monet jakoś mi nie pasuje ale czas pokaże 😊 jeszcze troszkę tych wakacji przed nami i kto wie … chętnie to zweryfikuję z końcem sierpnia 😊 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Sierpień 11, 2021 Share Napisano Sierpień 11, 2021 Pytasz o uczucia w istniejącym związku? Wnioskuję że taki jest Odpowiedź Rycerz denarow to stabilizacja wszystko rozwija sie powoli spokojnie bez większych emocji Co wspiera Królowa kielichow to ty jako ciepła serdeczna osoba która chce dzielić się swoimi uczuciami Co szkodzi Rycerz Kielichów stagnacja brak okazywania sobie uczuc brak spontaniczności 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 11, 2021 Share Napisano Sierpień 11, 2021 sądzę. że @traszka miała na myśli Rycerza kielichów, który pojawił się na pozycji "co szkodzi" - też takie miałam pierwsze wrażenie, to może być jakiś konkurent lub młodszy osobnik, który zawraca głowę, jakiś kolega, brat 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haniel Napisano Sierpień 11, 2021 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2021 8 godzin temu, SowAna napisał: sądzę. że @traszka miała na myśli Rycerza kielichów, który pojawił się na pozycji "co szkodzi" w takim razie zwracam honor ja zrozumiałem, że odnosi się do odpowiedzi na pytanie i tak jak wspomniałem wyżej - chętnie zweryfikuję na zakończenie wakacji 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haniel Napisano Wrzesień 8, 2021 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2021 Wracam z weryfikacją: zgodnie z wróżbą Rycerz monet przewidział, że sytuacja była stabilna, wszystko odbywało się powoli, swoim dotychczasowym tempem, bez większych emocji....nie pojawiła się żadna inna osoba Najtrafniejsza była interpretacja @Reni45 W dniu 11.08.2021 o 11:34, Reni45 napisał: Odpowiedź Rycerz denarow to stabilizacja wszystko rozwija sie powoli spokojnie bez większych emocji Co wspiera Królowa kielichow to ty jako ciepła serdeczna osoba która chce dzielić się swoimi uczuciami Co szkodzi Rycerz Kielichów stagnacja brak okazywania sobie uczuc brak spontaniczności Rzeczywiście mocno wspierało nas moje zaangażowanie, pomysły, zaproszenia a "szkodziło" brak spontaniczności z drugiej strony Jeszcze raz dzięki za wróżbę @SowAna 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.