Marika Napisano Marzec 26, 2016 Share Napisano Marzec 26, 2016 Dobrze, skoro zebrała się jak na razie mała grupka osób (mam nadzieję, że z czasem będzie nas więcej), dodam pierwszą zagadkę. Pomyślałam, że najlepiej będzie, gdy będziemy wybierać osobę, która jest sławna, aktor, aktorka, postać historyczna, król, królowa itp. - tylko, aby nie było problemów z weryfikacją Ale żeby było ciekawiej, zamiast daty urodzenia, podamy już gotowe obliczenia kart na tych trzech pozycjach. Osoba, która trafi w jak najwięcej szczegółów wygrywa i może dodać kolejną zagadkę! Płeć - kobieta 1. dzieciństwo - VII (Rydwan) 2. wiek średni - XI (Moc) 3. wiek dojrzały - XXII (Głupiec) Czy po spojrzeniu na karty, interpretacji, wiecie, kto to może być? Zachęcam do wzięcia udziału w ćwiczeniu, nic nie tracicie, a możecie wiele zyskać. Zapraszam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Kwiecień 10, 2016 Share Napisano Kwiecień 10, 2016 Mariko jak dla mnie bardzo fajny pomysł, będę brać udział! Za kilka dni zajrzę na forum, aby nadrobić zaległości w tych tematach z ćwiczeniami, tutaj także zajrzę! Mam nadzieję, że oprócz mnie ktoś jeszcze dołączy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Kwiecień 22, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2016 Dziękuję Alicji za zainteresowanie Mimo wszystko mam nadzieję, że jeszcze inni zaglądną i wezmą udział Tak jak wspomniałam część portretu należy do kobiety, urodzonej w Polsce. Jaka może być Wasza interpretacja, co patrząc na karty napisalibyście o tej pani? A po dodaniu tej interpretacji, spróbujcie trafić kogo portret zamieściłam to tylko ćwiczenie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Lipiec 16, 2016 Share Napisano Lipiec 16, 2016 Płeć - kobieta 1. dzieciństwo - VII (Rydwan) 2. wiek średni - XI (Moc) 3. wiek dojrzały - XXII (Głupiec) 1. W dzieciństwie częste wyjazdy, podróże najprawdopodobniej ze względu na pracę rodziców. Przejawiała dużą ciekawość świata, mogła wyróżniać się na tle rówieśników. Posiadała jakieś charakterystyczne cechy charakteru lub zainteresowania. 2. Dobra kondycja fizyczna, bardzo aktywna osoba. Może lubić nowe wyzwania, być otwarta na nowe możliwości. Odważna i pewna siebie, łatwo pokonuje trudności losu. Kobieta bardzo atrakcyjna, może zaangażowana w jakąś działalność prospołeczną. 3. Dopiero w tym okresie mogła poczuć, że naprawdę żyję. Zdecydowała się na nierozpoczęcie nowego etapu, miała przed sobą ciekawe perspektywy i nie bała się zrobić kroku do przodu. Działała trochę na oślep, ryzykownie, ale z czasem okazało się, że to był dobry wybór. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Lipiec 18, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2016 Alicjo miło, że wzięłaś udział jak uważasz, o kogo może chodzić? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niskuk Napisano Luty 1, 2017 Share Napisano Luty 1, 2017 Ciekawe, jak podliczyłam doniczkę, to wyszło mi cztery XVIII - ogromna intuicja, wyobraźnia. Nie widziałam jeszcze takiej sytuacji. To jakis terapeuta, psycholog? Wrózka? Karta harmonii XIV potwierdza, ze moze wprowadzac harmonię w otoczenia, łagodzic spory. No i duza ruchliwośc, pragnienie kariery, sukcesu (przesadne, moze nerwowość, bo podwójna VII?) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 Ciekawe,jak podliczyłam doniczkę, to wyszło mi cztery XVIII - ogromna intuicja, wyobraźnia. Nie widziałam jeszcze takiej sytuacji. To jakis terapeuta, psycholog? Wrózka? Karta harmonii XIV potwierdza, ze moze wprowadzac harmonię w otoczenia, łagodzic spory. No i duza ruchliwośc, pragnienie kariery, sukcesu (przesadne, moze nerwowość, bo podwójna VII?) Bardzo dziękuję, za dodanie odpowiedzi Przyznam, że już prawie zapomniałam o tym temacie, a tutaj niespodzianka... Niewątpliwie, to była bardzo zdolna kobieta, chodziło o Marie Curie-Skłodowską! 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.