Marika Napisano Marzec 28, 2016 Share Napisano Marzec 28, 2016 Odpowiedz pytaniem na pytanie w tej zabawie w zasadzie nie ma końca, gra polega na zadawaniu pytań i odpowiadaniu też pytaniami, bez używania Tak, Nie, Może... Przykład: Osoba X - Czy lubisz truskawki? Osoba Y - czy powinnam je lubić? i zostawia swoje pytanie, na które następnie odpowie kolejna osoba Z. Czy zawsze jesteś uśmiechnięta? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna1986 Napisano Marzec 29, 2016 Share Napisano Marzec 29, 2016 Czy mam powód by zawsze się uśmiechać? ps. nie wiem czy dobrze zrozumiałam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Marzec 29, 2016 Share Napisano Marzec 29, 2016 Czy potrzebujesz powodu? Ps. Chyba dobrze zrozumiałaś Luna ;) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Kwiecień 9, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2016 Czy mam powód by zawsze się uśmiechać? ps. nie wiem czy dobrze zrozumiałam Tak, dobrze to drugie pytanie (czyli odpowiedź ) nie zawsze musi być zgodna z pierwszym Ale oprócz odpowiedzi, dodajemy własne pytanie. Czy potrzebujesz powodu? Ps. Chyba dobrze zrozumiałaś Luna ;) A dlaczego nie? Czy wiesz, o której zachodzi słońce? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
penelope Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Czy ta wiedza jest mi do czegos potrzebna? Czy jutro bedzie dobry dzien? Cytuj If you have an ugly heart you're ugly Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ankra Napisano Maj 14, 2016 Share Napisano Maj 14, 2016 Czy to jest takie istotne? Czy w maju będzie już lato? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margoz Napisano Maj 17, 2016 Share Napisano Maj 17, 2016 Czy maj jest miesiącem letnim? Czy powinniśmy się zawsze uśmiechać? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oliwka Napisano Maj 19, 2016 Share Napisano Maj 19, 2016 Czy świat będzie przez to lepszy? Czy jutro pójdziemy do kina? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 Czy wybrałaś już film jaki chcesz obejrzeć? Czy masz już plany na wakacje? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Czy namiotu nie można postawić gdziekolwiek? Czy uśmiechniesz się jak to przeczytasz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ankra Napisano Czerwiec 5, 2016 Share Napisano Czerwiec 5, 2016 Czy uśmiech nie jest lekarstwem na wszystko? Czy masz dobrą intuicję ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 Czy sprawi Ci to radość jeśli tak zrobię? Jak długo można znoić deszcz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 A musisz wychodzić z domu, kiedy pada? Czy każdego dnia pijesz kawę? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Czerwiec 26, 2016 Share Napisano Czerwiec 26, 2016 Czy mogę jednak prosić o herbatę? Czy u Ciebie grasuje burza? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ankra Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 Czy ciągle musi padać? Czy mieszkasz w spokojnej okolicy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lola2016 Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 Czy lubisz spędzać czas nad jeziorem w lecie? Czy podoba ci się to forum? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Lipiec 3, 2016 Share Napisano Lipiec 3, 2016 Czy bycie wśród fajnych ludzi może się znudzić? Czy lubisz rano wstawać? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ankra Napisano Lipiec 8, 2016 Share Napisano Lipiec 8, 2016 Czy jesteś śpiochem? Czy lubisz porządek? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 8, 2016 Share Napisano Lipiec 8, 2016 Czy to źle mieć czyste mieszkanie? Czy chodzisz spać po północy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Wrzesień 20, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Czy nie lepiej położyć się wcześniej i porządnie wyspać? Czy masz plany na weekend? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga253 Napisano Luty 13, 2017 Share Napisano Luty 13, 2017 Na który weekend? Czy nie lepiej być spontaniczną? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Luty 14, 2017 Autor Share Napisano Luty 14, 2017 Czy spontaniczność zawsze jest wskazana? A co jeśli już jutro będzie wiosna? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 A czy ktoś nie lubi spiewu skowronka? Dla Was też wiosna mogłaby trwać wiecznie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga253 Napisano Marzec 7, 2017 Share Napisano Marzec 7, 2017 Czy nie byłby to wówczas najpiękniejszy czas? Czy nasze pragnienie się spełni? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Marzec 18, 2017 Share Napisano Marzec 18, 2017 A czy nie tego oczekujemy? Gdzie najlepiej odpoczywać? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.