Joa12 Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Witam, ostatnio miałam sen o ogrodzie pełnym kwitnących kwiatów w tym śnie cieszylam oko na ich piękny widok. Dziś sen się powtórzył o podobnej tematyce... tylko doszedł deszcz z przejasniajacym się niebem... ten deszcz sprawiał mi radość. W śnie, stałam na tarasie i patrzyłam na dużą ilość kwiatów kwitnących w doniczkach. Hmmm co to oznacza? Jestem bardzo ciekawa ;-) Zapraszam do interpretacji. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Maj 14, 2016 Share Napisano Maj 14, 2016 Możliwe, że deszcz to oczyszczenie, tym bardziej, że ten deszcz sprawiał Ci radość. Przejaśniające się niebo - nadzieja na coś lepszego, na lepszą przyszłość, lepsze życie. Problemy odchodzą, w ich miejsce pojawia się coś innego, nowego, i dużo przyjemniejszego. Kwiaty, to życie, im więcej kolorów tym lepiej, to znaczy, że życie jest piękne, bogate w barwy, urozmaicone, radosne itp. Tak ogólnie wydaje mi się, że może chodzić o stawienie czoła problemom, nie uciekanie od nich, tylko ich rozwiązanie i odetchnięcie z ulgą. Możliwe, że jakieś zaległe sprawy nie dają Ci spokoju, coś z przeszłości nie jest do końca załatwione, rozwiązane i Twoja podświadomość daje Ci znak, ze powinnaś do tego wrócić i ponownie siętym zająć, tak aby uzyskać spokój. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joa12 Napisano Maj 17, 2016 Autor Share Napisano Maj 17, 2016 :-) bardzo dziękuję :-) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Proszę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Deszcz rzeczywiście jest dla mnie oczyszczeniem, zaś kwiaty kwitnące rysują mi się jako rozkwit życia osobistego i uduchowieństwa Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.