Skocz do zawartości

Prośba o pomoc w interpretacji rozkładu

Moni

Polecane posty

Cześć Kochani 

Mam ogromną prośbę o spojrzenie na rozkład kart dot. pytania czy mój aktualnie kiepski czas wreszcie się skończy i znów zacznie być dobrze ? 
Co tu dużo mówić - ostatnio pasmo nieszczęść, kiepskich dni i złego samopoczucia stąd pytanie do kart

Rozkład wyszedł taki: 

Śmierć, Kapłanka, Słońce 

Na początku trochę się wystraszyłam tej Śmieci ale wygląda na to że zapowiada właśnie zmiany a skoro jest źle to musi być lepiej o czym świadczy też Słońce na końcu rozkładu. Nie wiem tylko o czym mówi mi Kapłanka ?
Ogólnie myślę, że to dobra wróżba ale potwierdźcie mi to proszę i napiszcie co może oznaczać ta Kapłanka…. Będę ogromnie wdzięczna ! 

Dnia 12.08.2021 o 02:31, Moni napisał:

czy mój aktualnie kiepski czas wreszcie się skończy i znów zacznie być dobrze ? 

Dnia 12.08.2021 o 02:31, Moni napisał:

Śmierć, Kapłanka, Słońce 

wg mnie odpowiedzią jest TAK, natomiast pytanie zostało postawione bez ram czasowych

Kapłanka usadowiła się pośrodku, czyli jest łącznikiem, może reprezentować Ciebie, może  też nieść takie pojęcia jak : świadomość miejsca, w którym się znajdujesz, rozdzielenia wszystkiego na czarne i białe, znajdując się pośrodku Kapłanka robi swoisty remanent, tego co potrzebne i nie, tego co dla niej dobre i nie, to dotyczyć może wszystkich sfer życia, nie odsłania sposobu na łączenie tych wartości, nie podaje szczegółów swojej wiedzy, jest kobietą, która wie gdzie jest granica i w Twoim rozkładzie taką granicę wyznacza.

Nie wiem z jakiej talii korzystasz, lecz często Śmierć i Słońce jadą na tym samym białym koniu, czyli tylko jeździec musi się zmienić, musi z konia zejść ten czarny  niszczący, a wsiąść ten słoneczny, tym jeźdźcem jesteś Ty, po "remanencie" dokonanym w Kapłance <ok>

• Lubię! 2

• 1 month later...
W dniu 12.08.2021 o 02:31, Moni napisał:

Śmierć, Kapłanka, Słońce 

Zajda zmiany i transformacje (smierc), to co bylo dla ciebie nieodkryte i niedostepne (arcykaplanka), wyjdzie w koncu na swiatlo dzienne (Slonce), i poczujesz beztroske.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...