Reni45 Napisano Sierpień 13, 2021 Share Napisano Sierpień 13, 2021 Jak w temacie i proszę chętnych o pomoc. Karty to As Mieczy 8 bulaw 5 Mieczy Relacja się ochłodziła po paru spotkaniach czyli wskazywałby na to As mieczy 8 buław może mówić o spotkaniu ale z którego i tak nic nie wyniknie nie bedzie tak jakbym chciała w tych 5 mieczach. Te 5 mieczy często na owego Pana wypada. Ewentualnie Pan sie odezwie tylko ale bez propozycji spotkania a ja bede rozczarowana. Albo 5 mieczy przed czymś ostrzegają. Proszę o pomoc 😘 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moni Napisano Sierpień 15, 2021 Share Napisano Sierpień 15, 2021 z własnego doświadczenia - mnie kiedyś na podobne pytanie wypadły dokładnie 8 buław i 5 mieczy (nie pamiętam pierwszej karty) oznaczało to spotkanie ale tylko po to aby zakończyć relację a więc 8 buław owszem pokazała mi spotkanie ale zakończone porażką i totalnym rozczarowaniem które było w 5 mieczach zatem w Twoim pytaniu może być tak jak piszesz W dniu 13.08.2021 o 09:02, Reni45 napisał: 8 buław może mówić o spotkaniu ale z którego i tak nic nie wyniknie nie bedzie tak jakbym chciała w tych 5 mieczach Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Sierpień 16, 2021 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2021 Powiedział ci że to koniec czy poprostu znikł Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moni Napisano Sierpień 16, 2021 Share Napisano Sierpień 16, 2021 spotkał się aby powiedzieć, że to już koniec, że nie chce kontynuować dalej naszej znajomości Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Sierpień 17, 2021 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2021 Dnia 16.08.2021 o 10:49, Moni napisał: spotkał się aby powiedzieć, że to już koniec, że nie chce kontynuować dalej naszej znajomości Przykre ale wiesz na czym stoisz ja nie wiem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moni Napisano Sierpień 18, 2021 Share Napisano Sierpień 18, 2021 przykre było wtedy ale okazało się być dobre ale masz racje lepiej wiedzieć na czym się stoi trzymam za Ciebie kciuki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.