Ismena Napisano Czerwiec 22, 2016 Share Napisano Czerwiec 22, 2016 Szwajcaria - Polska Statek - Koniczyna Chyba Polska przegra. Mogą grać dobrze, ale nie na tyle dobrze, aby wytrać. Mogą mieć kilka świetnych okazji, ale zabraknie precyzji, dobrego wykończenia tych akcji. Szwajcaria zaś od początku postawi na atak. 2:1 dla Szwajcarii Jakie są Wasze propozycje na wynik tego meczu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13AnnaAnna Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 Polska - 6 mieczy Szwajcaria - Krol Kielichow. Na tazie remis. Ale nasi powinni wyjsc z grupy. Stawiam na nasxych 2:1 Kieliçhem jestèm. Mieczem bywam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 25, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2016 Polska wygrała, w rzutach karnych 5:4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13AnnaAnna Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 Dobrze ze wygrali. Jak wylosowałam 6 mieczy to juz bylam pewna , ze wyjdą z grupy, ale król po stronie Szwajcarii nie dawał łatwego zwycięstwa. Zobaczymy z kim Polska zagra w czwartek! Kieliçhem jestèm. Mieczem bywam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 25, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2016 Dobrze ze wygrali. Jak wylosowałam 6 mieczy to juz bylam pewna , ze wyjdą z grupy, ale król po stronie Szwajcarii nie dawał łatwego zwycięstwa. Zobaczymy z kim Polska zagra w czwartek! Z Portugalią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna1986 Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 mecz pełen emocji na szczescie na koniec pozytywnych liczyłam ze Portugalia wygra i mam nadzieje, ze i my z nimi teraz wygramy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 27, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2016 Wszystko okaże się w czwartek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty