Haniel Napisano Sierpień 15, 2021 Share Napisano Sierpień 15, 2021 Witam Drodzy !!! ogromna prośba do Was o spojrzenie na interpretację rozkładu na przyszłość mojej relacji - niby jest fajnie, niby jest miło, ale mam wrażenie, że nic nie posuwa się naprzód pytanie ogólne jakie ta relacja ma perspektywy i wypadło 4 BUŁAW - KRÓLOWA MONET - KRÓL KIELICHÓW Według mnie 4 buław zapowiada pomyślność w sprawach uczuciowych, zwiastuje mi nadejście radosnych wydarzeń, symbolizuje dom, małżeństwo lub po prostu trwały związek, szczęście, harmonię, świętowanie....to też stabilizacja i spokój w związku bo czwórki to najbardziej stabilne karty Tarota Natomiast Królowa monet jest symbolem miłości dojrzałej, relacji partnerskich, związku pełnego ciepła i opiekuńczości a Król kielichów to uczucia odwzajemnione, związek w którym wszystko się układa ... Czy może spojrzeć na karty królowej i króla jako karty, które nas symbolizują ? Jak Wy byście to widzieli ? Ogólnie interpretuję to jako dobre perspektywy dla tej relacji. Mam rację ? Troszkę pożałowałem, że nie zadałem kartom pytania zamkniętego w jakieś ramie czasowej dlatego rozłożyłem drugi rozkład z pytaniem co mnie czeka w sferze uczuć i związku w najbliższych tygodniach i tak na ostatnie tygodnie sierpnia wypadł Rycerz monet (w zasadzie to bez zmian) na wrzesień Rydwan (tu już widzę jakieś działanie, czyżby zwiększenie zaangażowania ??? sam nie wiem dlatego poproszę o Waszą interpretację) a na październik znów 4 buław czyli pomyślność, nadejście radosnych wydarzeń, świętowanie - i tu też się zastanawiam czy coś "ruszy z miejsca" czy może będzie to po prostu dobry czas (w październiku mam urodziny więc może po prostu wspólne świętowanie ???) Jak Wy to wszystko widzicie ? Będę wdzięczny za każde spojrzenie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 17, 2021 Share Napisano Sierpień 17, 2021 Dnia 15.08.2021 o 21:44, Haniel napisał: 4 BUŁAW - KRÓLOWA MONET - KRÓL KIELICHÓW taka dorosła ustabilizowana relacja (bez fajerwerków ) 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haniel Napisano Sierpień 17, 2021 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2021 … czyli bez porywów w dalszym ciągu dziękuję @SowAna czyli 4 buław w październiku tak naprawdę zapowiada w dalszym ciągu miły ale ustabilizowany i trochę nudny czas w tej mojej relacji … No cóż pozostaje mi tylko być cierpliwym Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kleopatra40 Napisano Październik 8, 2021 Share Napisano Październik 8, 2021 W dniu 15.08.2021 o 21:44, Haniel napisał: 4 BUŁAW - KRÓLOWA MONET - KRÓL KIELICHÓW A ja mysle, ze nic narazie sie nie zmieni (4 palek), bo sie zakorzeniliscie (4 palek) w jednym miejscu. Ty chcesz sie dowartosciowac (krolowa monet) w tej relacji, a twoj partner jest niedecyzyjny, nie wie czego chce (krol kielichow). Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Październik 11, 2021 Share Napisano Październik 11, 2021 Króla Kielichów też widze Pana niestabilnego emocjonalnie jak mu tam wiatr zawieje. Wszyscy się nim zachwycaja ja już mniej 😀 Denarowa chce stabilności i tu spotykają się dwie osobowości. 4 bulawy teraz jest fajnie tu i teraz. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.