Moni Napisano Sierpień 15, 2021 Share Napisano Sierpień 15, 2021 Cześć dziękuję @SowAna za ostatnią pomoc w interpretacji rozkładu i idąc za ciosem postawiłam jeszcze jeden dotyczący pewnego Pana i dalszej przyszłości naszej relacji - jesteśmy po kilku fajnych randkach, polubiliśmy się a w perspektywie są dalsze spotkania Tym razem użyłam zarówno wielkich jak i małych arkan i proszę spójrzcie czy dobrze interpretuję wróżbę 1. w myślach /co Pan o mnie myśli - Cesarzowa czyli w skrócie podobam mu się, jest oczarowany 2. w sercu / co Pan czuje - no to są chyba piękne uczucia, zakochanie, początek miłości ... mam rację ???? 3. w czynach / jakie Pan ma teraz zamiary wobec mnie - 7 pucharów - hmmm... i tutaj już nie wiem - nie może się zdecydować (????) Dociągnęłam w tym miejscu dodatkową kartę z pytaniem "dlaczego 7 pucharów" i wypadła 6 buław i tym bardziej tego nie rozumiem bo 7 pucharów to brak działania bo nie można się na nic zdecydować a 6 buław to sukces, symbol wygranej w dziedzinie uczuć (np zdobycie względów drugiej osoby), powodzenie... Tu szczególnie poproszę o Waszą pomoc to tego w ogóle nie umiem zinterpretować 4. przyszłość tej relacji - Giermek pucharów - tu widzę pozytywne przesłanie czyli nawet związek (???) sympatyczne spotkania, randki, dobre wiadomości w związku ze sprawami uczuciowymi, wyznanie miłość (???) ale jak to z giermkami bywa to pewnego rodzaju niefrasobliwość, beztroska dlatego dociągnęłam jeszcze jedną kartę z pytaniem "czy to dobra wróżba" i wylosowałam Słońce - zatem tak, to dobra wróżba Czy dobrze interpretuję wróżbę ? Będę Wam ogromnie wdzięczna za pomoc. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Sierpień 16, 2021 Share Napisano Sierpień 16, 2021 Jaka karta w sercu,? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moni Napisano Sierpień 16, 2021 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2021 39 minut temu, Reni45 napisał: Jaka karta w sercu,? DWA PUCHARY przepraszam @Reni45 nie zauważyłam, że nie podałam karty Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Sierpień 17, 2021 Share Napisano Sierpień 17, 2021 Dnia 15.08.2021 o 22:15, Moni napisał: 7 pucharów" i wypadła 6 buław nie wie do końca jak "za Ciebie się zabrać" ma wiele pomysłów i nie do końca wie jak działać, może też sama 7 oznaczać po prostu marzenia, a skoro stoi w czynach to nie działa, tylko wybiera z wielu możliwości i nie umie wybrać Dnia 15.08.2021 o 22:15, Moni napisał: 4. przyszłość tej relacji - Giermek pucharów zauroczenie 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haniel Napisano Sierpień 17, 2021 Share Napisano Sierpień 17, 2021 Przy Cesarzowej ta 2 kielichów „w sercu” wygląda poważnie ale przy Giermku już nie. Czytam różne interpretacje i raz jest mowa o poważnym, pięknym i silnym uczuciu innym razem mówi dopiero o początkach uczuć czyli zauroczeniu ? Jestem ciekaw jak jest z Waszymi doświadczeniami z tą kartą ? @Moni 10 kielichów to mnogość wyborów- w moich kartach każdy z kielichów wypełniony jest czymś innym. Tu widać że Pan rzeczywiście na chwile obecną sam jeszcze nie wie co ma zrobić i jak zadziałać dalej Ale Paź Kielichów to dobra wróżba - zapowiada zauroczenie, miłe spotkania (kolejne randki), wzruszające momenty 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Sierpień 17, 2021 Share Napisano Sierpień 17, 2021 Wyglada to na fajny romans. Podobasz mu się chce się z tobą spotykać dwa puchary to czas kiedy spotykamy się jest miło zauroczenie podobnie jak w Giermku A słońce z Giermkiem mowi o szansie Co dalej zależy od was 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moni Napisano Sierpień 18, 2021 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2021 Dziękuję wam wszystkim za pomoc ! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kleopatra40 Napisano Październik 8, 2021 Share Napisano Październik 8, 2021 W dniu 15.08.2021 o 22:15, Moni napisał: 1. w myślach /co Pan o mnie myśli - Cesarzowa czyli w skrócie podobam mu się, jest oczarowan Podobasz mu sie to fakr, jestes piekna kobieta dla niego. Moze rowniez odbierac cie jako kobiete, jaka kocha wygody, lubi ladnie wygladac. W dniu 15.08.2021 o 22:15, Moni napisał: 2. w sercu / co Pan czuje - no to są chyba piękne uczucia, zakochanie, początek miłości ... mam rację ???? ale jaka tu karta wyszla? W dniu 15.08.2021 o 22:15, Moni napisał: 3. w czynach / jakie Pan ma teraz zamiary wobec mnie - 7 pucharów - Nie ma zadnych powaznych zamiarow. On stoi aktualnie przed wieloma wyborami, i sie zastanawia kogo wybrac. A jego oczekiwania sa zludne. 4. przyszłość tej relacji - Giermek pucharów - Szansa na flirt badz przygode erotyczna... W dniu 15.08.2021 o 22:15, Moni napisał: ale jak to z giermkami bywa to pewnego rodzaju niefrasobliwość, beztroska dlatego dociągnęłam jeszcze jedną kartę z pytaniem "czy to dobra wróżba" i wylosowałam Słońce - zatem tak, to dobra wróżba Czy dobrze interpretuję wróżbę ? Będę Wam ogromnie wdzięczna za pomoc. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.