Diana Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 Cześć Skąd taki pomysł na nick? może ma jakieś ciekawe początki. Wybrany na chybił trafił czy może dokładnie przemyślany, związany z jakimiś wydarzeniami z życia, ulubioną rzeczą, imieniem itd.? Pochwalcie się Nie będę oryginalna mój nick, to moje drugie imię. Przeważnie na forach, czatach właśnie z niego korzystam. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akzcejam Napisano Grudzień 23, 2017 Share Napisano Grudzień 23, 2017 Pomysł na mój nick wpadł bardzo szybko - jest jednocześnie zastanawiający, a z drugiej strony bardzo prosty - jest to zdrobnienie mojego imienia od tyłu. A dla niektórych stanowi to nie lada zagadkę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Grudzień 30, 2017 Share Napisano Grudzień 30, 2017 Pomysł na mój nick wpadł bardzo szybko - jest jednocześnie zastanawiający, a z drugiej strony bardzo prosty - jest to zdrobnienie mojego imienia od tyłu. A dla niektórych stanowi to nie lada zagadkę. Trudny do wymówienia ale grunt to dobry pomysł Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batyam Napisano Styczeń 13, 2018 Share Napisano Styczeń 13, 2018 Mój nick to nazwa dzielnicy Tel Awiw w Izraelu Czy się z nim identyfikuje z kulturą tak stąd nick. Pozdrawiam serdecznie Batyam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imbryk Napisano Marzec 1, 2018 Share Napisano Marzec 1, 2018 Uwielbiam bajki Disneya. W "Pieknej i Bestii" wystepowala Pani Imbryk Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Kwiecień 7, 2018 Share Napisano Kwiecień 7, 2018 Ot tak, wpadło mi do głowy i już nie wypadło Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Kwiecień 7, 2018 Share Napisano Kwiecień 7, 2018 u mnie filozofia i starożytna Grecja Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elemiah Napisano Kwiecień 9, 2018 Share Napisano Kwiecień 9, 2018 Elemiah... to anioł, który pomaga podejmować dobre decyzje i towarzyszy podczas wprowadzania zmian naprowadzając na właściwą ścieżkę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciekawy90 Napisano Kwiecień 9, 2018 Share Napisano Kwiecień 9, 2018 Pomysł na nick bo byłem ciekawy tego forum Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemezis Napisano Czerwiec 21, 2018 Share Napisano Czerwiec 21, 2018 Może to śmiesznie zabrzmi ale mój pomysł wziął się z jakiejś bajki lub serialu już nie pamiętam dokładnie jakiego no i również wpływ na to miała gra Resident Evil : Nemezis ot to tyle. Potem się dowiedziałam, że Nemezis to Grecka bogini zemsty i sprawiedliwości . 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mewka Napisano Marzec 5, 2019 Share Napisano Marzec 5, 2019 Mój pomysł na nick...banalnie, przyjaciółka tak do mnie mówi. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akarris Napisano Marzec 5, 2019 Share Napisano Marzec 5, 2019 Od przedłużenia ang. słowa mist - mgła. Reszta to losowe literki. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Marzec 5, 2019 Share Napisano Marzec 5, 2019 Kilka lat temu znalazłam czterolistną koniczynkę co zrobiłam zjadłam 4 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Marzec 6, 2019 Share Napisano Marzec 6, 2019 Z głębin 3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasiak Napisano Listopad 11, 2019 Share Napisano Listopad 11, 2019 To moje imie No i literka k Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad175 Napisano Listopad 11, 2019 Share Napisano Listopad 11, 2019 Mój nick składa się z pierwszej litery imienia i nazwiska oraz z dnia i miesiąca urodzenia. Czemu tak? Jeśli nie mam czasu, podpisuję się zazwyczaj A.D., a wymienione cyfry są dla mnie ważne Mało kreatywne, wiem :P 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harper Napisano Grudzień 8, 2019 Share Napisano Grudzień 8, 2019 a ja już dawno miałam zmienić nick i nic mi do głowy nie przychodzi Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna Napisano Grudzień 8, 2019 Share Napisano Grudzień 8, 2019 2 godziny temu, gosc12 napisał: a ja już dawno miałam zmienić nick i nic mi do głowy nie przychodzi patrząc na Twój avatar może Mystique lub Black Orchid ? to tylko moje luzne, myśli "nieuczesane" 3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harper Napisano Grudzień 8, 2019 Share Napisano Grudzień 8, 2019 12 minut temu, Luna napisał: patrząc na Twój avatar może Mystique lub Black Orchid ? to tylko moje luzne, myśli "nieuczesane" Luna, bardzo dziękuję za propozycje, zastanowię się 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniczyna Napisano Grudzień 8, 2019 Share Napisano Grudzień 8, 2019 Dnia 11.11.2019 o 16:02, ad175 napisał: Mój nick składa się z pierwszej litery imienia i nazwiska oraz z dnia i miesiąca urodzenia. Czemu tak? Jeśli nie mam czasu, podpisuję się zazwyczaj A.D., a wymienione cyfry są dla mnie ważne Mało kreatywne, wiem Nie mało kreatywne.Fajnie,że liczby mają dla Ciebie znaczenie 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akarris Napisano Kwiecień 14, 2022 Share Napisano Kwiecień 14, 2022 Nazwę wziąłem od planety z filmu i powieści Diuna. Wydawała mi się dobrze brzmieć. Aby nie kojarzyła się z planetą i była unikatowa zamieniłem litery. Wiem Jestem skomplikowanym człowiekiem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.