Joa12 Napisano Lipiec 7, 2016 Share Napisano Lipiec 7, 2016 Bardzo dużo rzeczy ostatnio mi się śni:) Dziś wstałam rano i zapamiętałam sen w którym główną rolę odgrywało dziecko ,, bardziej niemowlę'' nagie na moich rękach i basen. W śnie bardzo troszczyłam się o to dziecko, byliśmy na basenie i trzymałam je na rękach, dziecko było spokojne i pomywanie delikatnie wodą sprawiało przyjemność. W basenie - bardziej to był kompleks basenowy było bardzo dużo ludzi...a ja kogoś szukałam, chyba męża i 2giego starszego dziecka...tylko ja nie mam męża i dzieci:P Ktoś,coś napiszę? Zapraszam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Lipiec 18, 2016 Share Napisano Lipiec 18, 2016 Szukanie męża i dziecka, może wskazywać na pragnienie posiadania rodziny. Nagie dziecko, basen - co może być odniesieniem do ciąży. Wydaje mi się, że ten sen wskazuje na Twoje pragnienie założenia rodziny. Napisałaś, że było bardzo dużo ludzi - chyba to odnosi się do poszukiwań jakie podjęłaś/podejmiesz, aby znaleźć odpowiedniego mężczyznę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.