Ismena Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 Portugalia - Francja Mężczyzna - Niedźwiedź Wydaje mi się, że wygra Portugalia, gdyż będą grać lepiej i swoje szanse zamienią na bramki. Możliwe, że w ich drużynie jeden piłkarz odegra znaczącą rolę. Patrząc na poprzednie mecze, w których pojawiła się karta Niedźwiedzia, Francji może przez dłuższy czas sprzyjać szczęście lub sędzia troszkę im pomoże. 3:2 dla Portugalii Zapraszam do wspólnej zabawy, jaki wynik typujecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 Portugalia: 6 Buław, Królowa Pucharów, 4 Mieczy Francja: 10 Mieczy, 2 Monet, 8 Pucharów To będzie wyrównany mecz. Wynik może się rozstrzygnąć w końcówce. W kartach lekka przewaga po stronie Portugalii, ale obawiam się, że sędzia może aż za bardzo pomagać Francji i to mocno wypłynie na końcowy rezultat spotkania. Moim zdaniem dojdzie do dogrywki, a nie wykluczam też rzutów karnych. Stawiam na Portugalię, ale będzie to bardzo ciężko wywalczone zwycięstwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 Cristiano Ronaldo musiał zejść z boiska w 24 minucie po brutalnym faulu...sędzia nawet nie pokazał francuskiemu zawodnikowi żółtej kartki...sędzia jest za bardzo stronniczy i obawiam się, że wypaczy wynik tego meczu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 10, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2016 Portugalia wygrała 1:0 i została Mistrzem Europy! Francja walczyła, mieli świetne okazje, ale portugalski bramkarz idealnie bronił. Wydaje mi się, że karta, którą wyciągnęłam na Portugalię - Mężczyzna, wskazuje, że to bramkarz był ich bohaterem. Chociaż może także wskazywać na Cristiano Ronaldo, który jest głównym filarem tej drużyny, a niestety musiał zejść z boiska po faulu... ale Portugalia wytrzymała i wygrała. Tak oto zakończyło się Euro także i na forum Wszystkim, którzy brali udział w typowaniach bardzo dziękuję! Kulawy_Heniek, świetnie interpretujesz karty, już po wczorajszym Twoim wpisie miałam pisać, że skoro wytypowałeś wygraną Portugalii, to tak na pewno będzie, gdyż większość Twoich poprzednich typów się sprawdziła. Jednak wstrzymałam się, nic nie napisałam, nie chcąc zapeszyć Mam nadzieję, iż pomimo, że ćwiczenia dotyczące Euro się zakończyły, Ty jeszcze od czasu do czasu na forum zajrzysz - Serdecznie Zapraszamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty