etm35 Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Witam, dziś w nocy śniła mi się zmarła babcia,wyglądała bardzo dobrze,była młodsza niż w momencie śmierci.Babcia siedziała przy stole z moim tatą a.ja lepiłam pierogi,nadziewałam je mięsem.Mięso wyglądało bardzo ładnie,nie było surowe.Gotowałam te pierogi i podawałam babci i tacie.Babcia jadła i nic nie mówiła,a tata się nimi zajadał i nie mógł się nadziwić jakie są pyszne. Kilka faktów rzeczywistych:babcia zmarła w listopadzie 2015 R byłam z nią w momencie śmierci,jakiś miesiąc temu dowiedzieliśmy się,że tata.ma raka jest w trakcie dokładnej diagnostyki i doboru metody leczenia. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etm35 Napisano Sierpień 26, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2016 Jeszcze jedno nie umiem gotować i nigdy nie robiłam pierogów,babcia też mi się jakoś z pierogami nie kojarzy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.