Skocz do zawartości

stare kluchy czyli były ;)

mana
 Share

Polecane posty

Mimo że myślę o nim codziennie, czasem obsesyjnie śni mi się rzadko, raz na kilka miesięcy średnio.

Dzisiaj przyśnił mi się tak: widziałam jak jedzie ze swoją żoną( rzeczywistą) na ścigaczu, obok jakieś ich znajome pary na swoich maszynach ;) inni mężczyźni przechylali się by ich panie widziały drogę przed sobą, on tak nie robił...Miał niebieski kombinezon, ona zielony ... tak ich rozpoznawałam potem, gdy byłam obserwatorem z oddali. Grupa zatrzymała się, by podziwiać widok, odpocząć, wtedy ja postanowiłam się zbliżyć pozostając niewidoczna dla otoczenia- on jednak mnie widział, czuł, położył głowę na moim ramieniu, poczułam jego zimne ucho ;) i stwierdziłam ze chyba ma zatoki chore ;)

po czym żona powiedziała ze czas ruszać dalej bo już zachodzi słońce...

Tyle pamiętam, to zimne ucho chyba najmocniej "poczułam ".

Mam jakieś "pomysły" skąd ten sen ale proszę o pomoc w interpretacji :)

• 3 weeks later...

Wydaje mi się, że on nadal darzy Cię ciepłymi uczuciami, pomimo że ma żonę i układa sobie z nią życie, to Ty na zawsze zostaniesz w jego pamięci. Pamięta o Tobie i być może dlatego tylko on Ciebie widział. Ten gest z położeniem głowy na Twoim ramieniu odczytałabym jako powrót do bliskich relacji, które Was kiedyś łączyły. Może on wraca do przeszłości, rozmyśla? Wspomina lata, kiedy byliście razem.

Również nie można wykluczyć, że ten sen mogły spowodować Twoje myśli o nim, co często ma miejsce w przypadku snów o byłym partnerze.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

Share

• Utwórz nowe...