Skocz do zawartości

sen rozmowa z kolega - prosba o interpretacje

beciab

Polecane posty

Proszę o ponoc w interpretacji snu dotyczącego chłopaka na ktorym mi zależy a on związal sie z inna dziewczyna. Nazwe go X Sniło mi sie, że jestem u babci w domu i przyszedl on. Rozmawialiśmy siedzac na łóżku, wersalce. Byla tez jakaś kobieta z małym dzieckiem i przylozyla je do piersi żeby nakarmić i cos powiedziała a X to skomentował, że też go to czeka (coś takiego). Chyba mnie to zasmucilo ale nie spytałam o to. Potem jakoś ciężko nam rozmawialo się. Chyba chcieliśmy rozmawiać a nie potrafiliśmy. Popatrzylam na pokój i nie dostrzegłam łóżeczka czy też wózka dla jego dziecka i pomyślałam że to dopiero początki ciąży muszą być. Potem usiedlismy przy stole. Siedziała tez moja mama i X na jej pytanie odpowiedział że spodziewa sie dziecka. Zapytałam na kiedy ma termin porodu. Odpowiedział, że na 4 października na to ja ze to już po terminie jest i wyszłam ze łzami. Pomyślałam też że pewnie teraz bedzie mieszkał gdzie indziej. Na ogrodzie babci były jakies prace, ludzie. Poszłam do lasu. Spotkałam moja ciotke i opowiadam jej o X a ona że to może początki ciąży i wszystko jeszcze dobrze ułoży się. Ja mówię że to nie początki i idę dalej w las (las w realu rośnie koło babci domu). Widzę ze ktoś idzie za mną i pomyslalam ze to X ale to nie był on. Potem pomyślałam że chcę wrócić do domu i zobaczyć go i gdy pospiesznie dotarłam do ogrodu to nie wiedziałam czy już poszedl. Popatrzylam na drogę ale nie widziałam go więc musiał zostać w domu. Koniec

• 3 weeks later...

Wydaje mi się, że w tym śnie ciąża, dziecko symbolizują nowy początek. Zarówno dla niego jak i dla Ciebie. Raczej powinnaś pozwolić, aby on układał sobie życie wedle własnej myśli i Ty rób to samo. We śnie wieść o ciąży strasznie Cię martwi, wiesz, że to już koniec i że nie zatrzymasz go przy sobie. W życiu realnym może to oznaczać właśnie jego decyzję o wyborze nowej partnerki.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...