joanna71 Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Witam, Nie wiem czy w dobrym miejscu zakładam wątek, jak coś proszę o przeniesienie Zastanowiła mnie jedna rzecz, czy istotne jest w którym roku osobistym i numerologicznym się urodziliśmy? Czy ma to jakiś wpływ na nas, na nasze późniejsze losy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 Witam, Nie wiem czy w dobrym miejscu zakładam wątek, jak coś proszę o przeniesienie Zastanowiła mnie jedna rzecz, czy istotne jest w którym roku osobistym i numerologicznym się urodziliśmy? Czy ma to jakiś wpływ na nas, na nasze późniejsze losy? Uważam, że urodziliśmy się w tym najwłaściwszym dla nas zarówno roku kalendarzowym jak i numerologicznym, czy osobistym. Na pewno nie można mówić o żadnym przypadku, musiał być ten rok, ta data, ten czas. Czy rok osobisty/numerologiczny ma wpływ na nasze późniejsze losy? Na pewno w jakimś stopniu ma Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Czerwiec 20, 2017 Share Napisano Czerwiec 20, 2017 Mariko a co jeśli dziecko rodzi się przez cesarskie cięcie, kiedy lekarz tak zdecyduje. Nie jest to właściwy czas narodzin. Ja urodziłam 2 dzieci przez CC przed terminem nic się nie działo, dzieci zostały "wyjęte" .cały czas się zastanawiam jak wpłynęłam na ich życie nie pozwalając im wybrać odpowiedniego momentu narodzin. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Wrzesień 24, 2017 Share Napisano Wrzesień 24, 2017 Mariko a co jeśli dziecko rodzi się przez cesarskie cięcie, kiedy lekarz tak zdecyduje. Nie jest to właściwy czas narodzin. Ja urodziłam 2 dzieci przez CC przed terminem nic się nie działo, dzieci zostały "wyjęte" .cały czas się zastanawiam jak wpłynęłam na ich życie nie pozwalając im wybrać odpowiedniego momentu narodzin. Cóż, patrząc na to ze strony tego, iż nic nie dzieje się bez przyczyny, to... jest to właściwy czas. Tefigi, a może Twoje dzieci właśnie idealnie dla siebie wybrały? Nam się wydaje, że nie, ale skąd wiemy co miało miejsce na poziomie duchowym, jaki ten plan jest nakreślony na to wcielenie. Może właśnie narodziny przez cesarskie cięcie to najlepszy początek? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.