Skocz do zawartości

Rok osobisty i numerologiczny a dzień narodzin

joanna71

Polecane posty

Witam,

Nie wiem czy w dobrym miejscu zakładam wątek, jak coś proszę o przeniesienie :) Zastanowiła mnie jedna rzecz, czy istotne jest w którym roku osobistym i numerologicznym się urodziliśmy? Czy ma to jakiś wpływ na nas, na nasze późniejsze losy?

• 4 weeks later...
Witam,

Nie wiem czy w dobrym miejscu zakładam wątek, jak coś proszę o przeniesienie :) Zastanowiła mnie jedna rzecz, czy istotne jest w którym roku osobistym i numerologicznym się urodziliśmy? Czy ma to jakiś wpływ na nas, na nasze późniejsze losy?

Uważam, że urodziliśmy się w tym najwłaściwszym dla nas zarówno roku kalendarzowym jak i numerologicznym, czy osobistym. Na pewno nie można mówić o żadnym przypadku, musiał być ten rok, ta data, ten czas. Czy rok osobisty/numerologiczny ma wpływ na nasze późniejsze losy? Na pewno w jakimś stopniu ma <myśli>

• 3 months later...

Mariko a co jeśli dziecko rodzi się przez cesarskie cięcie, kiedy lekarz tak zdecyduje. Nie jest to właściwy czas narodzin. Ja urodziłam 2 dzieci przez CC przed terminem nic się nie działo, dzieci zostały "wyjęte" .cały czas się zastanawiam jak wpłynęłam na ich życie nie pozwalając im wybrać odpowiedniego momentu narodzin.

• 3 months later...
Mariko a co jeśli dziecko rodzi się przez cesarskie cięcie, kiedy lekarz tak zdecyduje. Nie jest to właściwy czas narodzin. Ja urodziłam 2 dzieci przez CC przed terminem nic się nie działo, dzieci zostały "wyjęte" .cały czas się zastanawiam jak wpłynęłam na ich życie nie pozwalając im wybrać odpowiedniego momentu narodzin.

Cóż, patrząc na to ze strony tego, iż nic nie dzieje się bez przyczyny, to... jest to właściwy czas. Tefigi, a może Twoje dzieci właśnie idealnie dla siebie wybrały? Nam się wydaje, że nie, ale skąd wiemy co miało miejsce na poziomie duchowym, jaki ten plan jest nakreślony na to wcielenie. Może właśnie narodziny przez cesarskie cięcie to najlepszy początek?

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...