Tefigi Napisano Kwiecień 7, 2017 Share Napisano Kwiecień 7, 2017 Część dziewczyny pomóżcie proszę, ostatnio w moim życiu jest dużo nerwów i stresu, nie układa się w małżeństwie i myślę o rozwodzie i taki sen na ten temat miałam. Rozmawiałam z mężem na temat rozwodu, doszło do kłótni i nagle poczułam kopnięcie dziecka w brzuchu, spojrzałam na brzuch, zrobił się dość spory taki ciążowy i te kopnięcie. Na początku snu nie byłam w ciazy. To przy temacie rozwodu dziecko zaczęło kopać jakby chciało Dax znać o sobie. Z góry dziękuję za każdą pomoc w interpretacji Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Część dziewczyny pomóżcie proszę, ostatnio w moim życiu jest dużo nerwów i stresu, nie układa się w małżeństwie i myślę o rozwodzie i taki sen na ten temat miałam. Rozmawiałam z mężem na temat rozwodu, doszło do kłótni i nagle poczułam kopnięcie dziecka w brzuchu, spojrzałam na brzuch, zrobił się dość spory taki ciążowy i te kopnięcie. Na początku snu nie byłam w ciazy. To przy temacie rozwodu dziecko zaczęło kopać jakby chciało Dax znać o sobie. Z góry dziękuję za każdą pomoc w interpretacji Myślę, że interpretacja snu odnosi się do tego co obecnie dzieje się w Twoim życiu. Ciąża we śnie może symbolizować nie tylko narodziny, ale i odrodzenie w tym uczucia. Natomiast kopnięcie, to przypomnienie - jesteście razem, coś was łączy i też informuje o tym, dlaczego jesteście razem. Dziecko, to owoc waszej miłości i odnosząc to do życia realnego chyba najlepszym rozwiązaniem dla was będzie spokojna i szczera rozmowa. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Kwiecień 11, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2017 Dziękuję Mariko Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.