Skocz do zawartości

Prosze o pomoc w interpretacji snu. Ciaza, rozwod

Tefigi

Polecane posty

Część dziewczyny pomóżcie proszę, ostatnio w moim życiu jest dużo nerwów i stresu, nie układa się w małżeństwie i myślę o rozwodzie i taki sen na ten temat miałam. Rozmawiałam z mężem na temat rozwodu, doszło do kłótni i nagle poczułam kopnięcie dziecka w brzuchu, spojrzałam na brzuch, zrobił się dość spory taki ciążowy i te kopnięcie. Na początku snu nie byłam w ciazy. To przy temacie rozwodu dziecko zaczęło kopać jakby chciało Dax znać o sobie. Z góry dziękuję za każdą pomoc w interpretacji

Część dziewczyny pomóżcie proszę, ostatnio w moim życiu jest dużo nerwów i stresu, nie układa się w małżeństwie i myślę o rozwodzie i taki sen na ten temat miałam. Rozmawiałam z mężem na temat rozwodu, doszło do kłótni i nagle poczułam kopnięcie dziecka w brzuchu, spojrzałam na brzuch, zrobił się dość spory taki ciążowy i te kopnięcie. Na początku snu nie byłam w ciazy. To przy temacie rozwodu dziecko zaczęło kopać jakby chciało Dax znać o sobie. Z góry dziękuję za każdą pomoc w interpretacji

Myślę, że interpretacja snu odnosi się do tego co obecnie dzieje się w Twoim życiu. Ciąża we śnie może symbolizować nie tylko narodziny, ale i odrodzenie w tym uczucia. Natomiast kopnięcie, to przypomnienie - jesteście razem, coś was łączy i też informuje o tym, dlaczego jesteście razem. Dziecko, to owoc waszej miłości i odnosząc to do życia realnego chyba najlepszym rozwiązaniem dla was będzie spokojna i szczera rozmowa.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...