Skocz do zawartości

Liczba 22

żonkil30

Polecane posty

Witam serdecznie.

Chciałam się zapytać czy są na forum osoby które są 22? Nie ukrywam, że do tej pory a już kilka lat spotykałam i 11 i 33 to do tej pory nie mogę spotkać 22 i zwyczajnie porozmawiać o doświadczeniach oraz może o jakiś radach na przyszłość.

Pozdrawiam :)

Witam serdecznie.

Chciałam się zapytać czy są na forum osoby które są 22? Nie ukrywam, że do tej pory a już kilka lat spotykałam i 11 i 33 to do tej pory nie mogę spotkać 22 i zwyczajnie porozmawiać o doświadczeniach oraz może o jakiś radach na przyszłość.

Pozdrawiam :)

Szukaj wśród numerologicznych czwórek. Tak naprawdę, to numerologiczną 22 jako liczbą mistrzowską raczej mało kto jest. Gdyż te liczby niosą pewne wymagania i w dzisiejszych czasach trudno o ich spełnienie. Zobacz tutaj viewtopic.php?f=98&t=1030

jest opisana przykładowa etyka wewnętrzna mistrza:

ETYKA WEWNĘTRZNA MISTRZA:

1. Moje zachowanie musi być zgodne z moim systemem wartości. Powinniśmy dawać tylko to, co chcemy otrzymywać, tak, abyśmy w każdym momencie naszego istnienia byli świadomi równowagi energetycznej świata i zależności naszych doświadczeń od naszych własnych myśli i czynów.

2. Kontrola i świadoma komunikacja swoich własnych emocji i potrzeb światu. Emocja jest produktem końcowym naszej świadomej selekcji myśli, przywoływanych wspomnień i naszego sposobu reakcji na bodźce z zewnątrz – panowanie nad równowagą emocjonalną jest panowaniem nad własnymi myślami. Stajemy się świadomi naszych nawykowych zachowań i możliwości zmian w naszych sposobach reakcji na zewnętrzne zdarzenia, tak, aby były one dla nas korzystne. Wówczas nasza komunikacja z otoczeniem jest jasna, czytelna i zrozumiała dla każdego.

3. Należy szanować wolną wolę i intymne terytorium innych – ich prawo wyboru. To zdolność do szacunku dla inności, dla odrębności – tolerancja i akceptacja. Nie narzucać swojej woli innym, egocentrycznie nie narzucać własnego systemu wartości innym i nie oceniać intymnego świata innych. Tak, aby jednocześnie nie dać się pociągnąć w dół, na dno, wskutek chęci ratowania kogoś, kto na własne życzenie niszczy sobie życie – to planeta wolnej woli i komunikacji – każdy ma prawo doświadczać tyle bólu i cierpienia, ile tylko potrzebuje.

4. Świadomość wiecznego ucznia. Świadomość tego, że w każdej chwili, w każdym momencie wciąż się uczymy. Nasza droga jest nauką i doskonaleniem świadomej kreacji boskiej doskonałości w nas samych.

Najczęściej 22, realizują się po prostu jako czwórki. To samo z 11-2, czy 33-6. Znana jest teoria, która mówi, o tym, że jeżeli ktoś ma w swojej dacie dużo liczb mistrzowskich lub właśnie z Drogi Życia wychodzi taka liczba, to jest na drodze do osiągnięcia mistrzostwa. Kolejne wcielenia, prowadzą go do tego i oczywiście poprzez napotkane okoliczności, zbiera doświadczenie. Tylko na tej drodze są również pokusy, które jeśli się im podda, to burzą wszystko co zostało zbudowane.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...