Alicja Napisano Maj 11, 2017 Share Napisano Maj 11, 2017 Tak jak w temacie "Co sprawia, że jesteś SZCZĘŚLIWA?"? W zasadzie mi niewiele potrzeba do szczęścia, u mnie sprawdzają się słowa z piosenki Sylwii Grzeszczak: "Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest." 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arwil Napisano Maj 12, 2017 Share Napisano Maj 12, 2017 Moja pasja daje mi szczęście mam tego farta, że pasja łączy się z pracą Wyjazdy! Oj tak, zwlaszcza w, gory gdzie co drugie zdanie jakie mowie to "O Boże jak tu pięknie" Spotkania ze znajomymi zawsze laduja mnie pozytywną energią ii treningi fitness A co do piosenek,.ktore dobrze nastrajaja to polecam Zeus - Idealnie niedoskonały 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Maj 28, 2017 Autor Share Napisano Maj 28, 2017 Dzięki arwil U mnie również, moja pasja dużo mi daje, chociaż niestety nie mogę powiedzieć, aby ona łączyła się z pracą zawodową. Ale jednak zawsze to jakaś miła odskocznia Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mala_Mi Napisano Czerwiec 19, 2017 Share Napisano Czerwiec 19, 2017 Mi szczęście dają chwilę, kiedy mogę sie zatrzymać, mieć czas, czy na odpoczynek czy na zrobienie czegoś dla siebie 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elag Napisano Czerwiec 21, 2017 Share Napisano Czerwiec 21, 2017 Mnie dużą radość i poczucie szczęścia sprawia jazda na rowerze,,wśród dojrzewających zbóż, zapachu sosnowego lasu, szumu drzew.... czuję wtedy się szczęśliwą i wolna od trosk... 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonia Napisano Listopad 8, 2017 Share Napisano Listopad 8, 2017 kiedy patrze jak moje dzieci sie wygłupiają , śmieją cieszą z życia kiedy robię komuś niespodziankę jak moja mama jest zadowolona i jak spadzam z meżem miłe chwile bo rzadko jesteśmy razem 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arwil Napisano Listopad 22, 2017 Share Napisano Listopad 22, 2017 Dzięki arwil U mnie również, moja pasja dużo mi daje, chociaż niestety nie mogę powiedzieć, aby ona łączyła się z pracą zawodową. Ale jednak zawsze to jakaś miła odskocznia A tak z ciekawości, co jest Twoją pasją? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano Listopad 24, 2017 Share Napisano Listopad 24, 2017 Spacer po lesie. 1 Cytuj Istnieją tylko dwa dni w roku, w których nic nie może być zrobione. Jeden nazywamy wczoraj, a drugi jutro. - Dalai Lama Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akarris Napisano Luty 13, 2019 Share Napisano Luty 13, 2019 Dawanie radości innym nawet gdy sam w tym momencie jej nie mam. Zaciekawienie kogoś czymś o czym do tej pory nie wiedział. Pisanie, rysowanie, czytanie, oglądanie czegoś pięknego. 2 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasiak Napisano Listopad 11, 2019 Share Napisano Listopad 11, 2019 Osoby w moim otoczeniu, które są dla mnie ważne Spędzanie z nimi czasu jest dla mnie powodem szczęścia. 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreenCosmica Napisano Listopad 30, 2019 Share Napisano Listopad 30, 2019 Kąpiel, jest to w sumie jedna ze świętych rzeczy dla mnie i wielki czas relaksu Słońce ponieważ napełnia mnie zawsze bardzo optymistyczną, radosną energią, dodaje motywacji do działania, ogrzewa krew i działa pocieszająco w trudnych chwilach. Czytanie z kart, medytacja, wieczorny spacer po lesie, medytacje księżycowe, seks 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Listopad 30, 2019 Share Napisano Listopad 30, 2019 Obecnie najbardziej uszczęśliwia mnie pokonywaniem swoich ograniczeń - coś co do tej pory wydawało mi się nie do zrobienia - jeśli to zrobię to jestem najszczęśliwsza. Pokonywanie swojego złego nastawienia, lenistwa. Od razu poprawia mi nastrój. Robienie czegoś inaczej niż zwykle, słuchanie swojego wewnętrznego głosu i jego potrzeb. Szczęście daje mi dbanie o siebie i swoje otoczenie. Szczęście daje mi szczęście innych, jeśli się mogę do tego przyczynić - to jeszcze bardziej mnie to uszczęśliwia. Szczęście dają mi zwierzęta i piękni duchowo ludzie. Tego lata bardzo uszczęśliwiał mnie rower i poznawanie nowych tras. Założyłam sobie zeszyt przekazów - tam zapisuję wszystko co wydaje mi się ważne na ten moment. Szczęście daje mi muzyka, świece, karmnik dla ptaków i widok sikorek w nim. Ten czas, kiedy jadę z pracy zmęczona, ale szczęśliwa, że zrobiłam coś dobrego w danym dniu. Szczęście daje mi cisza. Poranek w piątek, kiedy wiem, że mam 3 dni wolnego dla siebie i bliskich. Szczęście daje mi kawa z mlekiem, kiedy wiem, że nie muszę się spieszyć. 3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winkax90 Napisano Grudzień 4, 2019 Share Napisano Grudzień 4, 2019 Jazda motocyklem, bieganie i spędzanie czasu z bliskimi mi osobami.... 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aura Napisano Luty 10, 2020 Share Napisano Luty 10, 2020 Dobra książka przy herbatce albo film skłaniający do refleksji 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.