Marika Napisano Sierpień 3, 2018 Napisano Sierpień 3, 2018 Dnia 17.07.2018 o 23:34, Essa napisał: krety/jeże? Jeże, brawo! 2 1 Cytuj
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Napisano Sierpień 4, 2018 Na końcu ulicy, na której mieszkam, znajduje się obiekt, który przyciąga dużo ludzi, co to takiego? Zapraszam:) 1 Cytuj
szyszka Napisano Sierpień 4, 2018 Napisano Sierpień 4, 2018 13 godzin temu, Essa napisał: Na końcu ulicy, na której mieszkam, znajduje się obiekt, który przyciąga dużo ludzi, co to takiego? Zapraszam:) Jeśli nie chodzi o szkołę/uczelnię?, to opcja druga przystanek/dworzec 1 Cytuj
Tatianaa Napisano Sierpień 5, 2018 Napisano Sierpień 5, 2018 myśl przewodnia Bank, skojarzenia MOPS, Urząd Pracy lub zwyczajny sklep a może CPN, w każdym razie instytucja wspierająca ludzi w potrzebie 1 Cytuj
szyszka Napisano Sierpień 6, 2018 Napisano Sierpień 6, 2018 Dnia 5.08.2018 o 20:34, Tatianaa napisał: myśl przewodnia Bank, skojarzenia MOPS, Urząd Pracy lub zwyczajny sklep a może CPN, w każdym razie instytucja wspierająca ludzi w potrzebie Mc Donald's 1 1 Cytuj
Tatianaa Napisano Sierpień 7, 2018 Napisano Sierpień 7, 2018 Mc Donald's nie przyszedł mi na myśl ale miejsce gdzie ważne są pieniądze, wymiana , zapłata, wsparcie . A to moja zagadka. Co powiesiłam na ścianie w pokoju który wynajmuję ? Tych rzeczy jest 7 tego samego gatunku, różnią się tylko kolorem i fasonem i nie są to rzeczy, które zazwyczaj się wiesza , więc obrazy, kwiaty, lustra , zdjęcia, plakaty , kalendarze, zegary odpadają To wynajmowany pokój wiec nie musi być ładnie ważne, żeby było przytulnie i teraz jest 1 Cytuj
Essa Napisano Sierpień 7, 2018 Napisano Sierpień 7, 2018 @Tatianaa jeszcze nie padła prawidłowa wypowiedź na moją zagadkę więc poczekam jeszcze z weryfikacją kilka dni. Mc Donalds to nie jest prawidłowa odpowiedź. Cytuj
Tatianaa Napisano Sierpień 7, 2018 Napisano Sierpień 7, 2018 6 minut temu, Essa napisał: @Tatianaa jeszcze nie padła prawidłowa wypowiedź na moją zagadkę więc poczekam jeszcze z weryfikacją kilka dni. Mc Donalds to nie jest prawidłowa odpowiedź. Przykro mi coś źle zrozumiałam. Proszę o usunięcie mojego pytania żeby nie robić zamieszania. 1 Cytuj
nikita29 Napisano Sierpień 7, 2018 Napisano Sierpień 7, 2018 Może chodzi o galerię handlową lub kawiarnia/pub?:) 1 Cytuj
Essa Napisano Sierpień 8, 2018 Napisano Sierpień 8, 2018 to jeszcze nie to czy ktoś jeszcze spróbuje? Cytuj
szyszka Napisano Sierpień 8, 2018 Napisano Sierpień 8, 2018 15 godzin temu, Essa napisał: @Tatianaa jeszcze nie padła prawidłowa wypowiedź na moją zagadkę więc poczekam jeszcze z weryfikacją kilka dni. Mc Donalds to nie jest prawidłowa odpowiedź. Mc Donalds to była odpowiedź w formie żartu 1 Cytuj
iwanek Napisano Sierpień 8, 2018 Napisano Sierpień 8, 2018 Dnia 4.08.2018 o 09:28, Essa napisał: Na końcu ulicy, na której mieszkam, znajduje się obiekt, który przyciąga dużo ludzi, co to takiego? Zapraszam:) Biblioteka lub księgarnia. Albo ośrodek zdrowia. 1 Cytuj
Essa Napisano Sierpień 8, 2018 Napisano Sierpień 8, 2018 13 godzin temu, AGAMIDALI napisał: kościół? kościół jest naprzeciwko mnie, hehe ale brawo za intuicję na końcu ulicy jest jednak coś innego... Cytuj
Essa Napisano Sierpień 8, 2018 Napisano Sierpień 8, 2018 8 godzin temu, iwanek napisał: ośrodek zdrowia. odpowiedź najbliższa rzeczywistości Chodziło o basen odkryty. W lecie są na nim tłumy, w zimie - inne atrakcje sportowe. @iwanek zadasz? 1 Cytuj
iwanek Napisano Sierpień 9, 2018 Napisano Sierpień 9, 2018 Wczoraj kupilam coś przez Internet. Co to takiego???? Cytuj
iwanek Napisano Sierpień 9, 2018 Napisano Sierpień 9, 2018 To nie piórnik 😄ale dobrze kombinujesz Cytuj
iwanek Napisano Sierpień 11, 2018 Napisano Sierpień 11, 2018 Nie. Może być związane ze szkołą ale nie tylko Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.