Skocz do zawartości

Polecane posty

• 2 weeks later...
Napisano
Dnia 17.07.2018 o 23:34, Essa napisał:

krety/jeże?

Jeże, brawo! <brawo>

• Gratuluję! 2
  • Dziękuję! 1
Napisano

Na końcu ulicy, na której mieszkam, znajduje się obiekt, który przyciąga dużo ludzi, co to takiego?

Zapraszam:)

• Lubię! 1
Napisano
13 godzin temu, Essa napisał:

Na końcu ulicy, na której mieszkam, znajduje się obiekt, który przyciąga dużo ludzi, co to takiego?

Jeśli nie chodzi o szkołę/uczelnię?, to opcja druga przystanek/dworzec :D

• Dziękuję! 1
Napisano

myśl przewodnia Bank, skojarzenia MOPS, Urząd Pracy lub zwyczajny sklep a może CPN,  w każdym razie instytucja wspierająca ludzi w potrzebie :)

• Dziękuję! 1
Napisano
Dnia 5.08.2018 o 20:34, Tatianaa napisał:

myśl przewodnia Bank, skojarzenia MOPS, Urząd Pracy lub zwyczajny sklep a może CPN,  w każdym razie instytucja wspierająca ludzi w potrzebie :)

Mc Donald's :D 

• Dziękuję! 1
  • Haha 1
Napisano

Mc Donald's nie przyszedł mi na myśl ale miejsce gdzie ważne są pieniądze, wymiana , zapłata, wsparcie .:)

A to moja zagadka.

Co powiesiłam na ścianie w pokoju który wynajmuję  ? 

Tych rzeczy jest 7 tego samego gatunku, różnią się tylko kolorem i fasonem i nie są to rzeczy, które zazwyczaj się wiesza , więc obrazy, kwiaty, lustra , zdjęcia, plakaty , kalendarze,  zegary odpadają:)  To wynajmowany pokój wiec nie musi być ładnie ważne, żeby było przytulnie i teraz jest <haha2>

• Dziękuję! 1
Napisano

@Tatianaa jeszcze nie padła prawidłowa wypowiedź na moją zagadkę :) więc poczekam jeszcze z weryfikacją kilka dni. 

Mc Donalds to nie jest prawidłowa odpowiedź.

Napisano
6 minut temu, Essa napisał:

@Tatianaa jeszcze nie padła prawidłowa wypowiedź na moją zagadkę :) więc poczekam jeszcze z weryfikacją kilka dni. 

Przykro mi coś źle zrozumiałam.<bezradny> Proszę o usunięcie mojego pytania żeby nie robić zamieszania.:)

• Lubię! 1
Napisano
15 godzin temu, Essa napisał:

Mc Donalds to była odpowiedź w formie żartu ;)

• Haha 1
Napisano
Dnia 4.08.2018 o 09:28, Essa napisał:

Biblioteka lub księgarnia. 

Albo ośrodek zdrowia.

• Gratuluję! 1
Napisano
13 godzin temu, AGAMIDALI napisał:

kościół?

kościół jest naprzeciwko mnie, hehe ale brawo za intuicję :) na końcu ulicy jest jednak coś innego...

Napisano
8 godzin temu, iwanek napisał:

ośrodek zdrowia.

odpowiedź najbliższa rzeczywistości :)

Chodziło o basen odkryty. W lecie są na nim tłumy, w zimie - inne atrakcje sportowe.

@iwanek zadasz?

• Dziękuję! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...