iwanek Napisano Listopad 4, 2018 Napisano Listopad 4, 2018 5 minut temu, MIMESIS napisał: tak, chce zobaczyc jak przerobili Sabrine z wersji mlodziezowej i komediowej na konwencje horroru poza tym American Horror Story tez czeka Ktoś lubi się bać? 1 Cytuj
Luna Napisano Listopad 4, 2018 Napisano Listopad 4, 2018 Przed chwilą, iwanek napisał: Ktoś lubi się bać? a lubi, lubi.... poza tym ta estetyka, gdzie piękno spotyka mrok do mnie przemawia Cytuj
iwanek Napisano Listopad 4, 2018 Napisano Listopad 4, 2018 1 minutę temu, MIMESIS napisał: a lubi, lubi.... poza tym ta estetyka, gdzie piękno spotyka mrok do mnie przemawia Ale w horrorach ten mrok często wygrywa... Cytuj
Luna Napisano Listopad 4, 2018 Napisano Listopad 4, 2018 Przed chwilą, iwanek napisał: Ale w horrorach ten mrok często wygrywa... ale ktos tez ucieka cały - najsilniejszy i najmadrzejszy Cytuj
iwanek Napisano Listopad 4, 2018 Napisano Listopad 4, 2018 3 minuty temu, MIMESIS napisał: ale ktos tez ucieka cały - najsilniejszy i najmadrzejszy No fakt... i z traumą na całe życie Cytuj
Luna Napisano Listopad 4, 2018 Napisano Listopad 4, 2018 6 minut temu, iwanek napisał: No fakt... i z traumą na całe życie oj juz nie przenos tego na realia przecie to tylko film...wole to niz komedie romantyczne, ktore robia kobietom sieczke z mózgu Cytuj
iwanek Napisano Listopad 4, 2018 Napisano Listopad 4, 2018 4 minuty temu, MIMESIS napisał: oj juz nie przenos tego na realia przecie to tylko film...wole to niz komedie romantyczne, ktore robia kobietom sieczke z mózgu A ja czasem lubię się przy takiej odmozdzyc haha Cytuj
iwanek Napisano Listopad 4, 2018 Napisano Listopad 4, 2018 Jaki gatunek książki właśnie czytam? Cytuj
iwanek Napisano Listopad 4, 2018 Napisano Listopad 4, 2018 10 minut temu, białadama napisał: romanse Nie,to nie jest romans... Cytuj
iwanek Napisano Listopad 4, 2018 Napisano Listopad 4, 2018 1 minutę temu, MIMESIS napisał: fantasy Pudło Cytuj
Luna Napisano Listopad 4, 2018 Napisano Listopad 4, 2018 Przed chwilą, iwanek napisał: Pudło uffff..ciesze sie bo juz sie balam... Cytuj
iwanek Napisano Listopad 4, 2018 Napisano Listopad 4, 2018 1 minutę temu, MIMESIS napisał: uffff..ciesze sie bo juz sie balam... A to czemu?? Cytuj
Luna Napisano Listopad 4, 2018 Napisano Listopad 4, 2018 Przed chwilą, iwanek napisał: A to czemu?? ze mi sie cos otworzylo za bardzo z ta intuicja, wole wszystkiego nie wiedziec iwanku kochany Cytuj
iwanek Napisano Listopad 4, 2018 Napisano Listopad 4, 2018 Przed chwilą, MIMESIS napisał: ze mi sie cos otworzylo za bardzo z ta intuicja, wole wszystkiego nie wiedziec iwanku kochany A więc spokojnie... wszystko w równowadze 1 Cytuj
iwanek Napisano Listopad 4, 2018 Napisano Listopad 4, 2018 Przed chwilą, białadama napisał: może jakaś biografia? Tego gatunku nie czytam... próbuj dalej Cytuj
iwanek Napisano Listopad 4, 2018 Napisano Listopad 4, 2018 Przed chwilą, MIMESIS napisał: kryminał/detektywistyczna Zimno Cytuj
iwanek Napisano Listopad 4, 2018 Napisano Listopad 4, 2018 Przed chwilą, białadama napisał: kucharska/o zdrowym odżywaniu Też nie... podpowiem że to powieść... Cytuj
iwanek Napisano Listopad 4, 2018 Napisano Listopad 4, 2018 1 minutę temu, MIMESIS napisał: przygodowa Też nie Cytuj
Luna Napisano Listopad 4, 2018 Napisano Listopad 4, 2018 jesli nie psychologiczna to nie mam pomyslu juz Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.