Ismena Napisano Styczeń 1, 2019 Autor Napisano Styczeń 1, 2019 Polewa czekoladowa się zgadza Opakowanie ptasiego mleczka Dobra nowe pytanie zada @iwanek albo @Essa 1 Cytuj
Essa Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 10 minut temu, Ismena napisał: Polewa czekoladowa się zgadza Opakowanie ptasiego mleczka Dobra nowe pytanie zada @iwanek albo @Essa oddaję głos @iwanek 1 Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 1 minutę temu, Ismena napisał: Niebieskiego Nie... Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 26 minut temu, iwanek napisał: Nie... Żółte albo pomarańczowe 2 Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 2 godziny temu, Mistiko napisał: Żółte albo pomarańczowe Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 Jakiego koloru mam ściany w komnacie? Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 4 minuty temu, Mistiko napisał: Jakiego koloru mam ściany w komnacie? Czarne 2 Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 3 minuty temu, iwanek napisał: Czarne Nie to trochę taka lepsza komnata. Dodam że dwa kolory są 2 Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 1 minutę temu, Mistiko napisał: Nie to trochę taka lepsza komnata Aaa to przepraszam... to może fioletowe? Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 Weryfikacja będzie później. Jeszcze kilka wróżek niech się przyłączy, rozstawi tarota, rozsypie kamienie z runami 1 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 to ja wywróżę z ułożenia włosów łonowych...bordo, ciemne wino 4 Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 16 minut temu, Mistiko napisał: Weryfikacja będzie później. Jeszcze kilka wróżek niech się przyłączy, rozstawi tarota, rozsypie kamienie z runami Chyba więcej propozycji nie uswiadczysz.... zdradz więc kolor tej swojej pieczary. Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 14 minut temu, iwanek napisał: Chyba więcej propozycji nie uswiadczysz.... zdradz więc kolor tej swojej pieczary. Ismena była najbliżej. Kolory to "niebieskie migdały" i "szare wspomnienie" 1 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 1, 2019 Autor Napisano Styczeń 1, 2019 Dobra, będzie coś trudniejszego Przed chwilą dzwonił do mnie mój znajomy - ciekawe, kto najdokładniej opisze jego wygląd Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 Przed chwilą, Ismena napisał: Dobra, będzie coś trudniejszego Przed chwilą dzwonił do mnie mój znajomy - ciekawe, kto najdokładniej opisze jego wygląd Czyżby rudy? Wysoki... barczysty szare oczy... Broda 1 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 1, 2019 Autor Napisano Styczeń 1, 2019 @MIMESIS przecież pisałam, że znajomy, więc skąd mogę znać aż takie szczegóły... 2 Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 6 minut temu, Ismena napisał: Dobra, będzie coś trudniejszego Przed chwilą dzwonił do mnie mój znajomy - ciekawe, kto najdokładniej opisze jego wygląd Łysawy, w okularach i z bródką Cytuj
Luna Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 Przed chwilą, Ismena napisał: @MIMESIS przecież pisałam, że znajomy, więc skąd mogę znać aż takie szczegóły... moglas go kiedys przypadkiem widziec jak sie w rzece kapał...albo na basenie jak mu kąpielówki sie zsunęły... 2 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.