Ismena Napisano Styczeń 1, 2019 Autor Napisano Styczeń 1, 2019 Przed chwilą, MIMESIS napisał: moglas go kiedys przypadkiem widziec jak sie w rzece kapał...albo na basenie jak mu kąpielówki sie zsunęły... Takich przypadków jeszcze nie doświadczyłam 1 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 Przed chwilą, Ismena napisał: Takich przypadków jeszcze nie doświadczyłam ale byloby pieknie, czyz nie ? 1 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 1, 2019 Autor Napisano Styczeń 1, 2019 3 minuty temu, MIMESIS napisał: ale byloby pieknie, czyz nie ? No, gdyby był taki jak z obrazka, to nawet przepięknie Najbliżej była @iwanek Nie rudy, bo szatyn, wysoki, z bródką Cytuj
Luna Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 dobra...świński blondyn, zezuje na jedno oko...cera jak u bobasa 2 Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 1 minutę temu, Ismena napisał: No, gdyby był taki jak z obrazka, to nawet przepięknie Najbliżej była @iwanek Nie rudy, bo szatyn, wysoki, z bródką Ach.. ta brodka 1 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 1, 2019 Autor Napisano Styczeń 1, 2019 2 minuty temu, MIMESIS napisał: dobra...świński blondyn, zezuje na jedno oko...cera jak u bobasa Takiego nie znam Chyba, że opisałaś mojego przyszłego znajomego 1 Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 Było dzis gdzieś o lapaczach snów..wisi u mnie w pokoju Jakie ma kolory?? Cytuj
Luna Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 Przed chwilą, Ismena napisał: Takiego nie znam Chyba, że opisałaś mojego przyszłego znajomego albo męża 1 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 1, 2019 Autor Napisano Styczeń 1, 2019 1 minutę temu, iwanek napisał: Było dzis gdzieś o lapaczach snów..wisi u mnie w pokoju Jakie ma kolory?? Niebiesko-fioletowy 1 Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 Przed chwilą, Ismena napisał: Niebiesko-fioletowy jak Ty to tak szybko zrobiłaś? ??? 1 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 1, 2019 Autor Napisano Styczeń 1, 2019 6 minut temu, MIMESIS napisał: albo męża - Jeżeli ktoś zna powód, dla którego ci dwoje nie mogą się pobrać, niech przemówi teraz albo zamilknie na wieki - i w tym momencie słyszę trzepot skrzydeł i tak oto @SowAna przylatuje i ratuje mnie z opresji 2 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 1, 2019 Autor Napisano Styczeń 1, 2019 5 minut temu, iwanek napisał: jak Ty to tak szybko zrobiłaś? ??? Pomyślałam, że sama taki mogłabym mieć 1 Cytuj
SowAna Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 6 minut temu, Ismena napisał: - Jeżeli ktoś zna powód, dla którego ci dwoje nie mogą się pobrać, niech przemówi teraz albo zamilknie na wieki - i w tym momencie słyszę trzepot skrzydeł i tak oto @SowAna przylatuje i ratuje mnie z opresji mogę w ten sposób? 2 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 1, 2019 Autor Napisano Styczeń 1, 2019 Przy kluczach mam breloczek - co przedstawia Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 1, 2019 Autor Napisano Styczeń 1, 2019 Przed chwilą, SowAna napisał: mogę w ten sposób? Tak... ale wyceluj dobrze i lepiej tego nie rób po tych bimbrowych eksperymentach 2 Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 Przed chwilą, Ismena napisał: Przy kluczach mam breloczek - co przedstawia Serduszko 1 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 Przed chwilą, Ismena napisał: Przy kluczach mam breloczek - co przedstawia Sowe 3 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 1, 2019 Autor Napisano Styczeń 1, 2019 Przed chwilą, iwanek napisał: Serduszko Teraz Ty strzeliłaś idealnie 1 Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 30 minut temu, MIMESIS napisał: moglas go kiedys przypadkiem widziec jak sie w rzece kapał...albo na basenie jak mu kąpielówki sie zsunęły... Mimesis widzę przeenergetyzowanie drugiej czakry. Zgromadzoną energie należy uwolnić albo zamienić na inną energię 1 Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 1 minutę temu, Ismena napisał: żółtego Nie Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 3 minuty temu, iwanek napisał: Jakiego koloru wprost nie znoszę? Niebieskiego Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 Przed chwilą, Mistiko napisał: Niebieskiego Też nie Cytuj
Luna Napisano Styczeń 1, 2019 Napisano Styczeń 1, 2019 3 minuty temu, Mistiko napisał: Mimesis widzę przeenergetyzowanie drugiej czakry. Zgromadzoną energie należy uwolnić albo zamienić na inną energię Dziekuje za troskę w koncu sie napełnila energia po długim blokowaniu...postaram sie dzis wieczorem nad nia popracować, dam znać jak poszlo 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.