Ismena Napisano Styczeń 2, 2019 Autor Napisano Styczeń 2, 2019 @MIMESIS Twoja kolej, ale nie pytanie zaczynające się od "Czy" Cytuj
Luna Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 2 minuty temu, Ismena napisał: @MIMESIS Twoja kolej, ale nie pytanie zaczynające się od "Czy" aaaa..ok...juz O pracy w jakiej branży marze najbardziej? Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 2, 2019 Autor Napisano Styczeń 2, 2019 Przed chwilą, MIMESIS napisał: jak moja jak Twoja..przeciez Ty zgadlas Ismena... Nie Ty zgadłaś jaki kolor ma czapka @iwanek Ale pomieszałyście i poprzenosiłam pytania od Czy do tamtego tematu Tutaj skupmy się na nieco bardziej skomplikowanych pytaniach 1 Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 4 minuty temu, MIMESIS napisał: aaaa..ok...juz O pracy w jakiej branży marze najbardziej? Protektyk stomatologiczny 1 1 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 1 minutę temu, Koniczyna napisał: Protektyk stomatologiczny to mnie z @Batyam pomyliłaś 3 Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 Podaj proszę wskazówkę ale nie od zegara Cytuj
Luna Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 hmm...nic technicznego, tam gdzie moglabym wykorzystac entuzjazm i kreatywnosc 1 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 2, 2019 Autor Napisano Styczeń 2, 2019 1 minutę temu, MIMESIS napisał: hmm...nic technicznego, tam gdzie moglabym wykorzystac entuzjazm i kreatywnosc Przedszkolanka 1 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 Przed chwilą, Koniczyna napisał: Chcesz być grafikiem komputerowym nie chociaz to sie troche zazebia Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 Skarbenku chcesz zostać słynna malarką 1 Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 Ostatni raz odpowiadam, przyszła Pani fotograf 1 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 8 minut temu, Koniczyna napisał: Skarbenku chcesz zostać słynna malarką no pieknie by bylo...lecz talentu brak... Cytuj
Luna Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 3 minuty temu, Koniczyna napisał: Ostatni raz odpowiadam, przyszła Pani fotograf tez nie, wymarzona to znaczy ze niekoniecznie to bede robic ale chcialabym Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 2, 2019 Autor Napisano Styczeń 2, 2019 @Essa @Mistiko @iwanek przybądźcie ze wsparciem 1 Cytuj
Essa Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 nie wiem: pisarzem, archeologiem, menagerem ds. organizowania imprez....:) Cytuj
Batyam Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 @MIMESIS w jakim zawodzie ty jako agent może być gwiazd np mojej jak zabłysnąć na polu artystycznym 1 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 1 minutę temu, Batyam napisał: @MIMESIS w jakim zawodzie ty jako agent może być gwiazd np mojej jak zabłysnąć na polu artystycznym pisalas kiedys o moim marketingu i PR...blisko wiec dostajesz puchar. Jestes jak moja dobra ciocia 1 Cytuj
Batyam Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 2 minuty temu, MIMESIS napisał: @Batyam zgadnie, jak nic @MIMESIS jak dozyje to będziesz mnie promować to moje Marzenie. Dziewczyny dla wasz ceny mebli i obrazów specjalne. Tylko czy @MIMESIS się zgodzi i czy mnie na nią stać.... To już karty.... I lud szczęścia ale tak bym to ja widziała. 2 Cytuj
Batyam Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 Ok to ja teraz zadaje pytanie sprawdźcie swoją intuicję. G)}}}} Czy @MIMESIS będzie zajmowała się moim PR 1 Cytuj
Batyam Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 1 minutę temu, Ismena napisał: Zdecydowanie TAK @Ismena odpowiedź to nam da @MIMESIS ja to pukam do jej drzwi... MIMESIS to jest super baba z jajem i z duszą. .... Ja Wam odpowiedzi za nią nie udzielę..... Jak mnie na żywca pokocha to będę z nią aż mnie szlak nie trafi 1 1 Cytuj
Batyam Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 Przed chwilą, Batyam napisał: @Ismena odpowiedź to nam da @MIMESIS ja to pukam do jej drzwi... MIMESIS to jest super baba z jajem i z duszą. .... Ja Wam odpowiedzi za nią nie udzielę..... Jak mnie na żywca pokocha to będę z nią aż mnie szlak nie trafi Czyli do końca mojej kariery. Dla jasności. 1 Cytuj
Batyam Napisano Styczeń 2, 2019 Napisano Styczeń 2, 2019 @Ismena gratuluję pucharu od @MIMESIS czuje wielka radość teraz kierownictwo sprawdza intuicję, bo @IsmenaWygrała...Puchar w Twoje rece. Brawo Super. A jak ja się cieszę.... 2 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.