Syrena Napisano Czerwiec 15, 2017 Share Napisano Czerwiec 15, 2017 Moja zagadka też dotyczy prezentu. Od męża dostałam pewien - co to jest za prezent ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Czerwiec 15, 2017 Share Napisano Czerwiec 15, 2017 Moja zagadka też dotyczy prezentu. Od męża dostałam pewien - co to jest za prezent ? Wylosowałam As buław może to biżuteria pierścionek? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 15, 2017 Share Napisano Czerwiec 15, 2017 Gwiazda - to może coś z kosmetyków, jakiś zestaw albo toaletkę? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Czerwiec 18, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2017 Czy ktoś jeszcze ma ochotę na udział w ćwiczeniu? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Czerwiec 18, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2017 Chyba nikt już się nie wpisze. pisze Aniko, gratuluję, chodzi o pierścionek, a dokładnie mały amulecik:) Ismeno dziękuję za udział Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Czerwiec 19, 2017 Share Napisano Czerwiec 19, 2017 Super dziękuje Syreno Czy jest ktoś chętny do zadania zagadki bo nie mam na razie pomysłu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Czerwiec 19, 2017 Share Napisano Czerwiec 19, 2017 Super dziękuje Syreno Czy jest ktoś chętny do zadania zagadki bo nie mam na razie pomysłu To może ja zadam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.