Syrena Napisano Czerwiec 18, 2017 Share Napisano Czerwiec 18, 2017 Proponuje Wam ćwiczenie, w którym przykładowo ja zadaję pytanie na które odpowiedź brzmi tak/nie. Wy wyciągacie jedną kartę i na jej podstawie udzielacie odpowiedzi. Ja proponuję na początek Arkana Wielkie. Serdecznie Was zapraszam do udziału. Moje pytanie: Czy korzystam z usług manikiurzystki? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Czerwiec 18, 2017 Share Napisano Czerwiec 18, 2017 Pustelnik - nie korzystasz, sama dbasz o wygląd swoich paznokci Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Czerwiec 19, 2017 Share Napisano Czerwiec 19, 2017 Koło Fortuny wydaję mi się że jednak nie korzystasz chyba że bardzo rzadko Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Czerwiec 19, 2017 Share Napisano Czerwiec 19, 2017 Rydwan - to u mnie chyba wyszło, że korzystasz i to bardzo często Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Czerwiec 24, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2017 Dziękuję Wam za udział Otóż nie korzystam, sama dbam o swoje paznokcie:) Mariko, pierwsza udzieliłaś poprawnej odpowiedzi, więc czekamy na Twoją zagadkę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Lipiec 2, 2017 Share Napisano Lipiec 2, 2017 Bardzo dziękuję Moje pytanie: Czy w okresie letnim często wybieram się na basen? Zachęcam do wzięcia udziału Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 3, 2017 Share Napisano Lipiec 3, 2017 Wieża - według mnie, nie wybierasz się często Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Lipiec 5, 2017 Share Napisano Lipiec 5, 2017 Cesarzowa- według tej karty to tak? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Lipiec 16, 2017 Share Napisano Lipiec 16, 2017 Ismeno, Aniko dziękuję Poprawna odpowiedź, to rzeczywiście nie wybieram się często. Ismeno dodasz nowe pytanie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Lipiec 24, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2017 Może ja dodam ćwiczenie:-) Czy często chodzę w sukienkach? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Lipiec 31, 2017 Share Napisano Lipiec 31, 2017 Wylosowałam kartę Głupiec to obstawiam, że tak Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Sierpień 2, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2017 Czy ktoś jeszcze dolączy do ćwiczeń? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivi Napisano Sierpień 3, 2017 Share Napisano Sierpień 3, 2017 as kielichow. Tak Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Sierpień 13, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2017 Weryfikuję Niestety osobiście wolę spodnie wszelkiego rodzaju. W sukienkach chodzę bardzo rzadki, częściej w spódnicach. Zapraszam chętnego do dodania ćwiczenia Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Wrzesień 15, 2017 Share Napisano Wrzesień 15, 2017 Chętnych brak, więc pytanie ode mnie: 1. Czy w tym tygodniu byłam na zakupach w galerii handlowej? Zapraszam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Wrzesień 15, 2017 Share Napisano Wrzesień 15, 2017 Chętnych brak, więc pytanie ode mnie: 1. Czy w tym tygodniu byłam na zakupach w galerii handlowej? Zapraszam SIŁA myślę, że chyba byłaś jednak na tych zakupach Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Wrzesień 15, 2017 Share Napisano Wrzesień 15, 2017 Chętnych brak, więc pytanie ode mnie: 1. Czy w tym tygodniu byłam na zakupach w galerii handlowej? Zapraszam SIŁA myślę, że chyba byłaś jednak na tych zakupach Tak Zadaj nam swoje pytanie Może przyspieszymy, bo nie ma co czekać, aż kilka osób odpowie tak samo, zatem pierwsza osoba, która trafi dodaje swoje pytanie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Styczeń 27, 2018 Share Napisano Styczeń 27, 2018 To może urozmaicimy to ćwiczenie? Bo odpowiadać tylko tak albo nie, to trochę mało. Są jakieś propozycje? Może coś dodamy np dlaczego tak lub dlaczego nie? Zastanówmy się, bo szkoda żeby temat był nieaktywny Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Kwiecień 12, 2018 Share Napisano Kwiecień 12, 2018 No to ja dodam pytanie czy w poniedziałek wypełniłam i złożyłam PIT? tak czy nie i dlaczego tak lub nie - taka odpowiedź z uzasadnieniem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Kwiecień 15, 2018 Share Napisano Kwiecień 15, 2018 6 kielichów nie. Chciałaś złożyć, ale musiałaś zrobić coś z dzieckiem i nie zdążyłaś. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Kwiecień 15, 2018 Share Napisano Kwiecień 15, 2018 odpowiedź poprawna, karta też, uzasadnienie nie do końca Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Kwiecień 15, 2018 Share Napisano Kwiecień 15, 2018 to może po prostu zapomniałaś, że masz to zrobić. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Kwiecień 15, 2018 Share Napisano Kwiecień 15, 2018 pamiętałam, pracowałam na komputerze dzieciaka, a przeszkodą był dochód z poprzedniego roku, który wg portalu się nie zgadzał, dlatego 6 kielichów była jak najbardziej odpowiednią kartą (coś z dziećmi i przeszłością) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lirith Napisano Kwiecień 15, 2018 Share Napisano Kwiecień 15, 2018 widać mam rękę do kart, tylko z kojarzeniem gorzej 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Kwiecień 30, 2018 Share Napisano Kwiecień 30, 2018 Dnia 15.04.2018 o 14:08, lirith napisał: widać mam rękę do kart, tylko z kojarzeniem gorzej lirith dodasz nowe pytanie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.