Skocz do zawartości

Ćwiczenia - OPIS CHARAKTERU

Polecane posty

Napisano

Nie widziałam wcześniej :) już dodaje

Jakie mam spostrzeżenia o dziewczynie z mojej pracy pani J. ?

• 5 weeks later...
Napisano

6 buław - uważasz, że jest zbyt dumna, pewna siebie, skoncentrowana tylko na sobie. Czasami jej zachowanie bywa irytujące.

• Gratuluję! 1
Napisano

10 kielichów

J. jest rodzinna, ciepła i pomocna. Jest zadowolona z siebie, pełna optymizmu, przyjaźnie nastawiona do otoczenia.

Napisano

Mag - uważasz ze to osoba pewna siebie, przebojowa i charyzmatyczna, może posuwać się do manipulacji by osiągnąć swoje cele, typ karierowiczki, chce osiągnąć sukces za wszelką cenę i być liderem.

• Gratuluję! 1
Napisano

Cytat

6 buław - uważasz, że jest zbyt dumna, pewna siebie, skoncentrowana tylko na sobie. Czasami jej zachowanie bywa irytujące.

Cytat

Mag - uważasz ze to osoba pewna siebie, przebojowa i charyzmatyczna, może posuwać się do manipulacji by osiągnąć swoje cele, typ karierowiczki, chce osiągnąć sukces za wszelką cenę i być liderem.

Alicja i Lucy.liu trafiłyście w samo sedno jak ją postrzegam gratulację <brawo>Niech zada zagadkę, która z Was będzie miała ochotę :)  

• Lubię! 1
Napisano

Jutro urodziny ma ktoś kogo darzę ogromna sympatią. Jaka jest Zuzanna?:)

Napisano

Ooo to mnie cieszy, ja początkująca jestem 9_9 moje pytanie - jak postrzegam pewnego pana M. który pojawił się w moim życiu?

Napisano

Przepraszam Was, że wrzuciłam tu ten watek, nie zauważyłam, że  zadaje zagadkę osoba, która wcześniej zgadła.

Napisano

7 Mieczy + WIsielec

Postrzegasz go jako takiego trochę cwaniaczka lub po prostu podziwiasz jego spryt, to że potrafi odwracać kota ogonem i z każdej sytuacji wychodzi obronną ręką. Uważasz też że trochę jest takim wiecznym chłopcem i nie stara się dorosnąć. Wykorzystuje swój urok.

• Lubię! 1
Napisano

Kapłanka+Słońce myślę, że postrzegasz pana jako osobę trochę skrytą zamkniętą w sobie, ale przy czym uczuciową, wrażliwą, uśmiechniętą, pozytywnie nastawioną do życia. 

• Lubię! 1
Napisano
Dnia 12.04.2018 o 17:24, lirith napisał:

7 Mieczy + WIsielec

Postrzegasz go jako takiego trochę cwaniaczka lub po prostu podziwiasz jego spryt, to że potrafi odwracać kota ogonem i z każdej sytuacji wychodzi obronną ręką. Uważasz też że trochę jest takim wiecznym chłopcem i nie stara się dorosnąć. Wykorzystuje swój urok.

Dnia 12.04.2018 o 18:51, Anika napisał:

Kapłanka+Słońce myślę, że postrzegasz pana jako osobę trochę skrytą zamkniętą w sobie, ale przy czym uczuciową, wrażliwą, uśmiechniętą, pozytywnie nastawioną do życia. 

Lirith masz rację z tym wisielcem, Anika z kapłanką. Uważam że pan jest przedewszystkim życiowo biernym człowiekiem ;)

Napisano
Dnia ‎2018‎-‎04‎-‎10 o 19:48, MIMESIS napisał:

Jutro urodziny ma ktoś kogo darzę ogromna sympatią. Jaka jest Zuzanna?:)

Zuzanna :) może być osobą serdeczną, dość emocjonalną, uczuciową, jednocześnie ogarniętą myślowo i stanowczą

Napisano

MIMESIS, a wiesz nawet nie patrzyłam na datę, a karty jeżeli dobrze pamiętam, to 6 kielichów, 2 miechy i Cesarz

• Dziękuję! 1
Napisano

Zuzanna jest torpeda energetyczną i ma ogromny apetyt na życie ale  jest też ogarnięta, częściowo sie zgadza

• 1 month later...
Napisano

Bystra, wygadana, chyba dość kłótliwa, umie postawić na swoim. Często manipuluje ludźmi, aby osiągnąć swoje cele.

• Gratuluję! 1
Napisano

Myślę, że postrzegasz ją jako atrakcyjną, dbającą o siebie kobietę, która może trochę onieśmiela, nie boi się tego, co mówi, zdystansowana.

Napisano
31 minut temu, lirith napisał:

Bystra, wygadana, chyba dość kłótliwa, umie postawić na swoim. Często manipuluje ludźmi, aby osiągnąć swoje cele.

22 minuty temu, Karaja napisał:

Myślę, że postrzegasz ją jako atrakcyjną, dbającą o siebie kobietę, która może trochę onieśmiela, nie boi się tego, co mówi, zdystansowana.

a jakie karty?

Napisano
53 minuty temu, lirith napisał:

podasz karty, bo system mi nie pozwala wysłać ci pucharu <czat>

Napisano
Przed chwilą, lirith napisał:

podam oczywiście; 5 mieczy i 7 mieczy <wstyd>

no faktycznie <brawo>

• Lubię! 1
Napisano

Pełna pomysłów, perfekcjonistka, urodzona gwiazda, stanowcza, ma ogromną charyzmę, łatwo się zaprzyjaźnia, ale może mieć niewielu prawdziwych przyjaciół.

• Gratuluję! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...