Skocz do zawartości

Ćwiczenia - OPIS CHARAKTERU

Polecane posty

Napisano
4 godziny temu, Karaja napisał:

Paź mieczy, 8 buław - wygadana, rozmowna,łatwo nawiązuje znajomości, aktywna, może trochę nieprzewidywalna lub postępuje czasem szybko bez zastanowienia., chwyta nadarzające się okazje.

<brawo>

Napisano

yupiiii <haha2>

No to teraz się możecie wykazać odwagą <psotnik><cwaniak> Jaką osobą jestem ja?

Napisano
5 minut temu, Karaja napisał:

yupiiii <haha2>

No to teraz się możecie wykazać odwagą <psotnik><cwaniak> Jaką osobą jestem ja?

no nie wiem, a jak napisze coś co się nie spodoba - to kto potem będzie się ze mną bawić????? <myśli>

po za tym, nie wiem czy się przyznasz do podanych cech ;>

może zmień pytanie.....<ok>

Napisano

Przyznam się..liczę na to, że nie pokażą się jednak same złe cechy..<krzyk> I spokojnie..nie ucieknę. Czyżbyś już położyła karty? i stąd te uwagi? hhhmmmmmm<uśmiech>

Napisano

sama chciałaś <bezradny>

raczej znak wodny (myślę, ze skorpion, lub masz dużo planet w tym znaku), jesteś emocjonalna powoli, nie rzucasz się z motyką na księżyc, wolisz poczekać jak sam spadnie, czasami masz ofochowane nastroje, jesteś pracowita, lecz nie tak ogólnie, wtedy kiedy wymaga to czegoś więcej niż zwykły wysiłek (albo tak byś chciała) inaczej się nudzisz, marzycielka z otwartym sercem, czasami nie zauważasz jakichś możliwości (nie słuchasz intuicji, a potem żałujesz, bo samą intuicję masz może nawet trochę w nadmiarze), czasami nie dopowiadasz, lubisz tajemnice swoje, u innych nie bardzo, masz w sobie coś, co pociąga płeć przeciwną, dbasz o siebie, wyglądasz młodziej niż w dowodzie, czasami bywasz wredna i podstępna, lecz jednocześnie raczej jest to obrona, bo w środku jesteś wrażliwa i łatwo można cię zranić, artystyczna natura, lubisz być podziwiana

• Gratuluję! 1
Napisano
6 minut temu, SowAna napisał:

sama chciałaś <bezradny>

raczej znak wodny (myślę, ze skorpion, lub masz dużo planet w tym znaku), jesteś emocjonalna powoli, nie rzucasz się z motyką na księżyc, wolisz poczekać jak sam spadnie, czasami masz ofochowane nastroje, jesteś pracowita, lecz nie tak ogólnie, wtedy kiedy wymaga to czegoś więcej niż zwykły wysiłek (albo tak byś chciała) inaczej się nudzisz, marzycielka z otwartym sercem, czasami nie zauważasz jakichś możliwości (nie słuchasz intuicji, a potem żałujesz, bo samą intuicję masz może nawet trochę w nadmiarze), czasami nie dopowiadasz, lubisz tajemnice swoje, u innych nie bardzo, masz w sobie coś, co pociąga płeć przeciwną, dbasz o siebie, wyglądasz młodziej niż w dowodzie, czasami bywasz wredna i podstępna, lecz jednocześnie raczej jest to obrona, bo w środku jesteś wrażliwa i łatwo można cię zranić, artystyczna natura, lubisz być podziwiana

Ejj.. no przecież nie jest chyba ze mną tak źle w tym opisie..<kwiatek> Nie będę jeszcze weryfikować, bo może ktoś się jeszcze skusi...

Napisano
3 minuty temu, Karaja napisał:

Ejj.. no przecież nie jest chyba ze mną tak źle w tym opisie

a to Ty myślałaś, że zobaczysz samą krytykę negatywną, nie miałam tego w zamiarze...

Ps. nie ma ludzi na wskroś złych...........<psotnik>

• Haha 1
Napisano

7 monet, 7 kielichów, 3 miecze

Jesteś wytrwała, cierpliwa i konsekwentna. Czasem bujasz w obłokach, masz milion pomysłów na godzinę. Bardzo łatwo Cię zranić, a jak tak się stanie to zadrę chowasz długo w serduchu. Nie łatwo Cię udobruchać. Może jesteś obrażalska, potrafisz też wbić szpilę jak ktoś zasłuży.

• Dziękuję! 1
Napisano
1 godzinę temu, SowAna napisał:

sama chciałaś <bezradny>

Nie jestem znakiem wodnym i nie zgodzę się do końca z tym, że lubię być podziwiana, ponieważ nie lubię za bardzo zwracać na siebie uwagi. Reszta zgodna z prawdą. Bardzo trafna analiza.

Napisano
21 minut temu, lirith napisał:

7 monet, 7 kielichów, 3 miecze

Jesteś wytrwała, cierpliwa i konsekwentna. Czasem bujasz w obłokach, masz milion pomysłów na godzinę. Bardzo łatwo Cię zranić, a jak tak się stanie to zadrę chowasz długo w serduchu. Nie łatwo Cię udobruchać. Może jesteś obrażalska, potrafisz też wbić szpilę jak ktoś zasłuży.

Brak mi niestety konsekwencji i raczej łatwo mnie udobruchać Reszta zgodna z prawdą.

Napisano

Dziękuję bardzo za oba opisy, jednak Sowana zrobiła obszerniejszą analizę i dlatego do niej powędruje puchar.

Napisano
44 minuty temu, lirith napisał:

Jesteś wytrwała, cierpliwa i konsekwentna

Lirith może zadasz zagadkę, ja nie mam pomyOoosłu

Napisano
48 minut temu, SowAna napisał:

Lirith może zadasz zagadkę, ja nie mam pomyOoosłu

ok

To jaki charakter ma mój szwagier?

Napisano

Śmierć, Cesarz, 8 kielichów - niełatwy, stanowczy, uparty, zmienny pod wpływem kogoś silniejszego, kogo uważa za autorytet, jak z kimś się nie dogaduje, to nie utrzymuje relacji

• Gratuluję! 1
Napisano
22 minuty temu, Essa napisał:

Czy ta zagadka nadal jest aktualna? ;) Lirith?

jest jest, tylko ja coś napisałam, więc działaj....

• Dziękuję! 2
Napisano

Rydwan i Śmierć - ma wyznaczone cele i dąży do nich wytrwale, cierpliwy, opanowany, realizuje swoje ambicje, samodzielny, odpowiedzialny, z doświadczeniem życiowym.

• Gratuluję! 1
Napisano

6 Mieczy, 3 Denarów, XIII Śmierć (wypadł As Mieczy)

Odcinający się, wycofany, unikający, skrupulatny, zablokowany, raczej przyziemny

(jestem padnięta dziś, więc mogły mi wyjść gupoty)

• Gratuluję! 1
Napisano
Dnia ‎2018‎-‎05‎-‎30 o 18:00, lirith napisał:

To jaki charakter ma mój szwagier?

Dnia ‎2018‎-‎05‎-‎30 o 21:01, SowAna napisał:

Śmierć

Dnia ‎2018‎-‎05‎-‎31 o 11:24, Karaja napisał:

Śmierć

10 godzin temu, Essa napisał:

XIII Śmierć

tego się nie spodziewałam Ooo

• Smutek 1
Napisano

Ciekawe. Niemniej on żyje i nieźle się ma. Po części każda z Was odpowiedziała dobrze; wycofany, unikający, cierpliwy, uparty, jak się z kimś nie dogaduje, to faktycznie nie utrzymuje relacji.

Niech nową zagadkę zada , ta która ma na to ochotę:)

Napisano
16 minut temu, lirith napisał:

Ciekawe. Niemniej on żyje i nieźle się ma

w cale nie chodziło mi o brak życia dosłownie, tylko o kartę, która wypadła w każdym z rozkładów, penie była dość ważna

może , Essa lub Karaja zadadzą zagadkę?

Napisano
5 minut temu, SowAna napisał:

w cale nie chodziło mi o brak życia dosłownie, tylko o kartę, która wypadła w każdym z rozkładów, penie była dość ważna

może , Essa lub Karaja zadadzą zagadkę?

wiem, to miał być taki żarcik, może trochę nie stosowny.  Może karty pokazały, że to mój już były szwagier (siostra jest po rozwodzie)

Napisano

Mnie Śmierć pokazuje jakieś blokady zazwyczaj - przytłumienie takie.

Karaji nie ma, więc pozwolę sobie zadać: jaki charakter ma moja koleżanka z pracy Marta?

Napisano

4 monety i paź kielichów

Z jednej strony jest skryta, z drugiej zaś sporo mówi, ale zapewne o rzeczach mało istotnych.  Trochę marzycielka, idealistka. Nie zawsze dopuszcza do siebie innych. Możliwe, że w pracy nastawiona jest tylko na wykonanie obowiązków i zarobki, po pracy zaś otwiera się towarzysko.

• Lubię! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...