SowAna Napisano Czerwiec 9, 2018 Napisano Czerwiec 9, 2018 22 godziny temu, Essa napisał: przeciąża się fizycznie lub lubi rywalizację. Lubi się sprawdzać, 22 godziny temu, Essa napisał: jakiś pracownik fizyczny 9 godzin temu, lirith napisał: łatwo zapala się do jakiegoś pomysłu 9 godzin temu, lirith napisał: mało oszczędny 9 godzin temu, lirith napisał: Lubi być w ruchu 1 Cytuj
lirith Napisano Czerwiec 10, 2018 Napisano Czerwiec 10, 2018 mogę:) Jaki charakter ma babcia mojego męża? Cytuj
SowAna Napisano Czerwiec 10, 2018 Napisano Czerwiec 10, 2018 As buław, Wieża, 3 monet - jest dzielna, czasami zapomina czego chciała, ruchliwa, flirtująca, dokładna 1 Cytuj
Karaja Napisano Czerwiec 10, 2018 Napisano Czerwiec 10, 2018 10 mieczy, 6 buław - może być powolna (lub już zmęczona), cierpliwa, gościnna i może lubić się gościć, radosna w relacjach z innymi, lubi mieć rację. 1 Cytuj
SowAna Napisano Czerwiec 12, 2018 Napisano Czerwiec 12, 2018 Dnia 2018-06-10 o 10:42, lirith napisał: Jaki charakter ma babcia mojego męża? Cytuj
lirith Napisano Czerwiec 12, 2018 Napisano Czerwiec 12, 2018 czekam z weryfikacją. Może jeszcze ktoś dołączy. Powiem tylko że częściowo obie mamcie rację. 1 Cytuj
lirith Napisano Czerwiec 13, 2018 Napisano Czerwiec 13, 2018 ok, nie ma więcej chętnych. Dnia 2018-06-10 o 12:44, SowAna napisał: As buław, Wieża, 3 monet - jest dzielna, czasami zapomina czego chciała, ruchliwa, flirtująca, dokładna Dnia 2018-06-10 o 15:30, Karaja napisał: 10 mieczy, 6 buław - może być powolna (lub już zmęczona), cierpliwa, gościnna i może lubić się gościć, radosna w relacjach z innymi, lubi mieć rację. Macie po równo prawidłowych odpowiedzi, więc kto pierwszy ten lepszy Cytuj
Karaja Napisano Czerwiec 13, 2018 Napisano Czerwiec 13, 2018 No to ja, no to ja... Jaki charakter ma mój kuzyn K? Cytuj
lirith Napisano Czerwiec 13, 2018 Napisano Czerwiec 13, 2018 Cesarzowa, królowa Kielichów, Rycerz Buław Rodzinny, otoczony kobietami albo taki trochę bawidamek, lubi towarzystwo kobiet. Jest energiczny, ruchliwy, ale też wrażliwy. W jego życiu rządzi jakaś kobieta, (matka, żona)on mimo, że nie jest pantoflarzem zgadza się na te rządy. 1 Cytuj
SowAna Napisano Czerwiec 14, 2018 Napisano Czerwiec 14, 2018 8 mieczy, As mieczy, 5 monet - ostry w wypowiedziach, pomysłowy, czasami zagubiony, nieumiejący poprosić o pomoc, dość twardy, ma swoje zasady Cytuj
Karaja Napisano Czerwiec 14, 2018 Napisano Czerwiec 14, 2018 Dnia 13.06.2018 o 19:57, lirith napisał: Cesarzowa, królowa Kielichów, Rycerz Buław Rodzinny, otoczony kobietami albo taki trochę bawidamek, lubi towarzystwo kobiet. Jest energiczny, ruchliwy, ale też wrażliwy. W jego życiu rządzi jakaś kobieta, (matka, żona)on mimo, że nie jest pantoflarzem zgadza się na te rządy. Wszystko idealnie poza tymi rządami kobiety..mama jest ważna, ale ostatecznie niewiele ma do powiedzenia. Cytuj
lirith Napisano Czerwiec 16, 2018 Napisano Czerwiec 16, 2018 Jaki charakter ma mój siostrzeniec? Cytuj
SowAna Napisano Lipiec 18, 2018 Napisano Lipiec 18, 2018 Dnia 16.06.2018 o 09:55, lirith napisał: Jaki charakter ma mój siostrzeniec? pewnie nie do ogarnięcia - nikt nie odpowiada 1 Cytuj
SowAna Napisano Lipiec 22, 2018 Napisano Lipiec 22, 2018 kochankowie, 7 kielichów, rydwan - niezdecydowany, nieumiejący podejmować konkretne kroki, czasami odlatujący w siną dal marzyciel Cytuj
Essa Napisano Sierpień 4, 2018 Napisano Sierpień 4, 2018 VI Denarów, Króla Denarów, 5 Kielichów, VI Buław Wrażliwy, emocjonalny, lubiący ludzi, może czasem absorbujący uwagę, skryty 1 Cytuj
lirith Napisano Sierpień 6, 2018 Napisano Sierpień 6, 2018 wszystko pasuje oprócz skrytości. Brawo 1 Cytuj
Essa Napisano Sierpień 6, 2018 Napisano Sierpień 6, 2018 Jaki charakter ma prezes, z którym dzisiaj rozmawiałam? Cytuj
lirith Napisano Sierpień 8, 2018 Napisano Sierpień 8, 2018 Koło, Kapłanka, Diabeł hoho, prezes ma dużą wiedzę, doświadczenie, jest charyzmatyczny, zaborczy, nierówny w sensie niekiedy nie wiadomo co się po nim spodziewać. Stara się być groźny, władczy, ale w głębi ducha taki nie jest. Cytuj
SowAna Napisano Sierpień 8, 2018 Napisano Sierpień 8, 2018 trudny... jak to prezes 3 mieczy, Wisielec, Świat - trochę wredny może dla tego, że ma doświadczenie, nie pokazuje emocji, ma inne zdanie na każdy temat, może lubić popisywać się, pokazujący na zewnątrz swoją świetność i wiedzę, w środku pełen wątpliwości Cytuj
Essa Napisano Sierpień 8, 2018 Napisano Sierpień 8, 2018 9 godzin temu, lirith napisał: Koło, Kapłanka, Diabeł hoho, prezes ma dużą wiedzę, doświadczenie, jest charyzmatyczny, zaborczy, nierówny w sensie niekiedy nie wiadomo co się po nim spodziewać. Stara się być groźny, władczy, ale w głębi ducha taki nie jest. 1 godzinę temu, SowAna napisał: trudny... jak to prezes 3 mieczy, Wisielec, Świat - trochę wredny może dla tego, że ma doświadczenie, nie pokazuje emocji, ma inne zdanie na każdy temat, może lubić popisywać się, pokazujący na zewnątrz swoją świetność i wiedzę, w środku pełen wątpliwości Ten prezes jest bdb specjalistą w tym co robi. Próbuje być dowcipny, ale nikt nie rozumie jego żartów. Ubiera się i zachowuje czasem na 20 lata młodszego niż jest. Jeździ na Openera. Kapłanka + Diabeł ma jakieś problemy z seksem chyba, bo wybiera sobie dziewczyny świeżo po pełnoletności, na krótko Trochę taki pozer, gaduła-przynudzacz, dziwaczny trochę Na kolorowo to co się zgadza Obie miałyście trochę racji. Nieco więcej napisała @SowAna, zadasz? Cytuj
SowAna Napisano Sierpień 11, 2018 Napisano Sierpień 11, 2018 Poproszę o opisanie charakteru mojej koleżanki A. Cytuj
Essa Napisano Sierpień 11, 2018 Napisano Sierpień 11, 2018 Mag (podczas tasowania) II Buław, X Denarów, VII Mieczy Czarująca manipulantka, skupiona na własnych korzyściach, bystra, może nie grać czysto, wpływy rodzinne (może ma to związek z przekazami, jakie dostała, albo dąży w ten sposób do majątku) Cytuj
SowAna Napisano Sierpień 11, 2018 Napisano Sierpień 11, 2018 3 godziny temu, Essa napisał: II Buław, X Denarów, VII Mieczy a mogłabyś spróbować pozytywnie opisać te karty, bo wg mnie karty pasują, lecz opis nie bardzo Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.