SowAna Napisano Maj 30, 2018 Napisano Maj 30, 2018 4 godziny temu, Karaja napisał: Paź mieczy, 8 buław - wygadana, rozmowna,łatwo nawiązuje znajomości, aktywna, może trochę nieprzewidywalna lub postępuje czasem szybko bez zastanowienia., chwyta nadarzające się okazje. Cytuj
Karaja Napisano Maj 30, 2018 Napisano Maj 30, 2018 yupiiii No to teraz się możecie wykazać odwagą Jaką osobą jestem ja? Cytuj
SowAna Napisano Maj 30, 2018 Napisano Maj 30, 2018 5 minut temu, Karaja napisał: yupiiii No to teraz się możecie wykazać odwagą Jaką osobą jestem ja? no nie wiem, a jak napisze coś co się nie spodoba - to kto potem będzie się ze mną bawić????? po za tym, nie wiem czy się przyznasz do podanych cech może zmień pytanie..... Cytuj
Karaja Napisano Maj 30, 2018 Napisano Maj 30, 2018 Przyznam się..liczę na to, że nie pokażą się jednak same złe cechy.. I spokojnie..nie ucieknę. Czyżbyś już położyła karty? i stąd te uwagi? hhhmmmmmm Cytuj
SowAna Napisano Maj 30, 2018 Napisano Maj 30, 2018 sama chciałaś raczej znak wodny (myślę, ze skorpion, lub masz dużo planet w tym znaku), jesteś emocjonalna powoli, nie rzucasz się z motyką na księżyc, wolisz poczekać jak sam spadnie, czasami masz ofochowane nastroje, jesteś pracowita, lecz nie tak ogólnie, wtedy kiedy wymaga to czegoś więcej niż zwykły wysiłek (albo tak byś chciała) inaczej się nudzisz, marzycielka z otwartym sercem, czasami nie zauważasz jakichś możliwości (nie słuchasz intuicji, a potem żałujesz, bo samą intuicję masz może nawet trochę w nadmiarze), czasami nie dopowiadasz, lubisz tajemnice swoje, u innych nie bardzo, masz w sobie coś, co pociąga płeć przeciwną, dbasz o siebie, wyglądasz młodziej niż w dowodzie, czasami bywasz wredna i podstępna, lecz jednocześnie raczej jest to obrona, bo w środku jesteś wrażliwa i łatwo można cię zranić, artystyczna natura, lubisz być podziwiana 1 Cytuj
Karaja Napisano Maj 30, 2018 Napisano Maj 30, 2018 6 minut temu, SowAna napisał: sama chciałaś raczej znak wodny (myślę, ze skorpion, lub masz dużo planet w tym znaku), jesteś emocjonalna powoli, nie rzucasz się z motyką na księżyc, wolisz poczekać jak sam spadnie, czasami masz ofochowane nastroje, jesteś pracowita, lecz nie tak ogólnie, wtedy kiedy wymaga to czegoś więcej niż zwykły wysiłek (albo tak byś chciała) inaczej się nudzisz, marzycielka z otwartym sercem, czasami nie zauważasz jakichś możliwości (nie słuchasz intuicji, a potem żałujesz, bo samą intuicję masz może nawet trochę w nadmiarze), czasami nie dopowiadasz, lubisz tajemnice swoje, u innych nie bardzo, masz w sobie coś, co pociąga płeć przeciwną, dbasz o siebie, wyglądasz młodziej niż w dowodzie, czasami bywasz wredna i podstępna, lecz jednocześnie raczej jest to obrona, bo w środku jesteś wrażliwa i łatwo można cię zranić, artystyczna natura, lubisz być podziwiana Ejj.. no przecież nie jest chyba ze mną tak źle w tym opisie.. Nie będę jeszcze weryfikować, bo może ktoś się jeszcze skusi... Cytuj
SowAna Napisano Maj 30, 2018 Napisano Maj 30, 2018 3 minuty temu, Karaja napisał: Ejj.. no przecież nie jest chyba ze mną tak źle w tym opisie a to Ty myślałaś, że zobaczysz samą krytykę negatywną, nie miałam tego w zamiarze... Ps. nie ma ludzi na wskroś złych........... 1 Cytuj
lirith Napisano Maj 30, 2018 Napisano Maj 30, 2018 7 monet, 7 kielichów, 3 miecze Jesteś wytrwała, cierpliwa i konsekwentna. Czasem bujasz w obłokach, masz milion pomysłów na godzinę. Bardzo łatwo Cię zranić, a jak tak się stanie to zadrę chowasz długo w serduchu. Nie łatwo Cię udobruchać. Może jesteś obrażalska, potrafisz też wbić szpilę jak ktoś zasłuży. 1 Cytuj
Karaja Napisano Maj 30, 2018 Napisano Maj 30, 2018 1 godzinę temu, SowAna napisał: sama chciałaś raczej znak wodny (myślę, ze skorpion, lub masz dużo planet w tym znaku), jesteś emocjonalna powoli, nie rzucasz się z motyką na księżyc, wolisz poczekać jak sam spadnie, czasami masz ofochowane nastroje, jesteś pracowita, lecz nie tak ogólnie, wtedy kiedy wymaga to czegoś więcej niż zwykły wysiłek (albo tak byś chciała) inaczej się nudzisz, marzycielka z otwartym sercem, czasami nie zauważasz jakichś możliwości (nie słuchasz intuicji, a potem żałujesz, bo samą intuicję masz może nawet trochę w nadmiarze), czasami nie dopowiadasz, lubisz tajemnice swoje, u innych nie bardzo, masz w sobie coś, co pociąga płeć przeciwną, dbasz o siebie, wyglądasz młodziej niż w dowodzie, czasami bywasz wredna i podstępna, lecz jednocześnie raczej jest to obrona, bo w środku jesteś wrażliwa i łatwo można cię zranić, artystyczna natura, lubisz być podziwiana Nie jestem znakiem wodnym i nie zgodzę się do końca z tym, że lubię być podziwiana, ponieważ nie lubię za bardzo zwracać na siebie uwagi. Reszta zgodna z prawdą. Bardzo trafna analiza. Cytuj
Karaja Napisano Maj 30, 2018 Napisano Maj 30, 2018 21 minut temu, lirith napisał: 7 monet, 7 kielichów, 3 miecze Jesteś wytrwała, cierpliwa i konsekwentna. Czasem bujasz w obłokach, masz milion pomysłów na godzinę. Bardzo łatwo Cię zranić, a jak tak się stanie to zadrę chowasz długo w serduchu. Nie łatwo Cię udobruchać. Może jesteś obrażalska, potrafisz też wbić szpilę jak ktoś zasłuży. Brak mi niestety konsekwencji i raczej łatwo mnie udobruchać Reszta zgodna z prawdą. Cytuj
Karaja Napisano Maj 30, 2018 Napisano Maj 30, 2018 Dziękuję bardzo za oba opisy, jednak Sowana zrobiła obszerniejszą analizę i dlatego do niej powędruje puchar. Cytuj
SowAna Napisano Maj 30, 2018 Napisano Maj 30, 2018 44 minuty temu, lirith napisał: Jesteś wytrwała, cierpliwa i konsekwentna Lirith może zadasz zagadkę, ja nie mam pomysłu Cytuj
lirith Napisano Maj 30, 2018 Napisano Maj 30, 2018 48 minut temu, SowAna napisał: Lirith może zadasz zagadkę, ja nie mam pomysłu ok To jaki charakter ma mój szwagier? Cytuj
SowAna Napisano Maj 30, 2018 Napisano Maj 30, 2018 Śmierć, Cesarz, 8 kielichów - niełatwy, stanowczy, uparty, zmienny pod wpływem kogoś silniejszego, kogo uważa za autorytet, jak z kimś się nie dogaduje, to nie utrzymuje relacji 1 Cytuj
SowAna Napisano Maj 31, 2018 Napisano Maj 31, 2018 22 minuty temu, Essa napisał: Czy ta zagadka nadal jest aktualna? Lirith? jest jest, tylko ja coś napisałam, więc działaj.... 2 Cytuj
Karaja Napisano Maj 31, 2018 Napisano Maj 31, 2018 Rydwan i Śmierć - ma wyznaczone cele i dąży do nich wytrwale, cierpliwy, opanowany, realizuje swoje ambicje, samodzielny, odpowiedzialny, z doświadczeniem życiowym. 1 Cytuj
lirith Napisano Czerwiec 1, 2018 Napisano Czerwiec 1, 2018 Essa, zanim podam weryfikację, czekam na twoją opinię Cytuj
Essa Napisano Czerwiec 1, 2018 Napisano Czerwiec 1, 2018 6 Mieczy, 3 Denarów, XIII Śmierć (wypadł As Mieczy) Odcinający się, wycofany, unikający, skrupulatny, zablokowany, raczej przyziemny (jestem padnięta dziś, więc mogły mi wyjść gupoty) 1 Cytuj
SowAna Napisano Czerwiec 2, 2018 Napisano Czerwiec 2, 2018 Dnia 2018-05-30 o 18:00, lirith napisał: To jaki charakter ma mój szwagier? Dnia 2018-05-30 o 21:01, SowAna napisał: Śmierć Dnia 2018-05-31 o 11:24, Karaja napisał: Śmierć 10 godzin temu, Essa napisał: XIII Śmierć tego się nie spodziewałam 1 Cytuj
lirith Napisano Czerwiec 2, 2018 Napisano Czerwiec 2, 2018 Ciekawe. Niemniej on żyje i nieźle się ma. Po części każda z Was odpowiedziała dobrze; wycofany, unikający, cierpliwy, uparty, jak się z kimś nie dogaduje, to faktycznie nie utrzymuje relacji. Niech nową zagadkę zada , ta która ma na to ochotę:) Cytuj
SowAna Napisano Czerwiec 2, 2018 Napisano Czerwiec 2, 2018 16 minut temu, lirith napisał: Ciekawe. Niemniej on żyje i nieźle się ma w cale nie chodziło mi o brak życia dosłownie, tylko o kartę, która wypadła w każdym z rozkładów, penie była dość ważna może , Essa lub Karaja zadadzą zagadkę? Cytuj
lirith Napisano Czerwiec 2, 2018 Napisano Czerwiec 2, 2018 5 minut temu, SowAna napisał: w cale nie chodziło mi o brak życia dosłownie, tylko o kartę, która wypadła w każdym z rozkładów, penie była dość ważna może , Essa lub Karaja zadadzą zagadkę? wiem, to miał być taki żarcik, może trochę nie stosowny. Może karty pokazały, że to mój już były szwagier (siostra jest po rozwodzie) Cytuj
Essa Napisano Czerwiec 2, 2018 Napisano Czerwiec 2, 2018 Mnie Śmierć pokazuje jakieś blokady zazwyczaj - przytłumienie takie. Karaji nie ma, więc pozwolę sobie zadać: jaki charakter ma moja koleżanka z pracy Marta? Cytuj
lirith Napisano Czerwiec 2, 2018 Napisano Czerwiec 2, 2018 4 monety i paź kielichów Z jednej strony jest skryta, z drugiej zaś sporo mówi, ale zapewne o rzeczach mało istotnych. Trochę marzycielka, idealistka. Nie zawsze dopuszcza do siebie innych. Możliwe, że w pracy nastawiona jest tylko na wykonanie obowiązków i zarobki, po pracy zaś otwiera się towarzysko. 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.