SowAna Napisano Maj 6, 2018 Napisano Maj 6, 2018 Pan jest z tarczą, tak jakby zapewniał jej bezpieczeństwo, ogólnie to jakiś numer cyrkowy, jest dość wesoło, wiec się chyba bawią - 2 postaci to pewnie 2 - utrzymywanie równowagi to monety, no to albo 2 monet albo Głupiec, albo Równowaga? Cytuj
Essa Napisano Maj 6, 2018 Napisano Maj 6, 2018 hmm... przypomina mi to Statuę Wolności :) czyli taka Sprawiedliwość. Jeśli chodzi o relację między nimi... to pasuje mi tu Słońce :) Jeśli chodzi o figurę taneczną to - Równowaga ;) Edit: pasuje mi też ten miecz pod Sprawiedliwość (intelekt) 1 Cytuj
Karaja Napisano Maj 6, 2018 Napisano Maj 6, 2018 1 minutę temu, Essa napisał: hmm... przypomina mi to Statuę Wolności :) czyli taka Sprawiedliwość. Jeśli chodzi o relację między nimi... to pasuje mi tu Słońce :) Jeśli chodzi o figurę taneczną to - Równowaga ;) chodziło o sprawiedliwość Cytuj
Essa Napisano Maj 6, 2018 Napisano Maj 6, 2018 aaaa... na serio? :) :) super... zaraz coś znajdę ;) Cytuj
Essa Napisano Maj 6, 2018 Napisano Maj 6, 2018 Podawajcie dlaczego takie macie skojarzenia z daną kartą, to ciekawe jak przebiegają domysły :) Cytuj
SowAna Napisano Maj 6, 2018 Napisano Maj 6, 2018 syzyfowe prace - 10 buław dużo pracy bezsensowność wysiłku (kiedy ręce opadają) - Wieża (ale to nie to) Koło Fortuny - kołem się toczy, bez względu na małego człowieczka Cytuj
Karaja Napisano Maj 6, 2018 Napisano Maj 6, 2018 8 monet - mozolna praca, jak odpuścisz, to nic z tego Cytuj
Essa Napisano Maj 6, 2018 Napisano Maj 6, 2018 Nie :) Podpowiedź: karta która mówi: "Nie opłacało się, więcej włożyłeś, niż zyskałeś" Cytuj
Karaja Napisano Maj 7, 2018 Napisano Maj 7, 2018 od rana, świeży umysł... może teraz.. 10 buław? Cytuj
Essa Napisano Maj 7, 2018 Napisano Maj 7, 2018 Karta mówi o takim purrysowym zwycięstwie. Coś się udało, ale czy było warto? Więcej nie podpowiem:p Cytuj
Karaja Napisano Maj 7, 2018 Napisano Maj 7, 2018 no to może 5 mieczy..? choć z samego obrazka bym na to nie stawiała.. lub 7 buław 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.