Marika Napisano Lipiec 4, 2017 Share Napisano Lipiec 4, 2017 Narzeczony mojej siostrzenicy ma dosyć oryginalne (jak na te czasy) hobby. Czym zajmuje się w wolnym czasie? Zapraszam do wzięcia udziału Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Lipiec 5, 2017 Share Napisano Lipiec 5, 2017 9 Pik - może coś zbiera. Skojarzyło mi się z jakimiś pocztówkami, z miejsc, które odwiedził Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Lipiec 11, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2017 Ismeno dziękuję, czy jeszcze ktoś zajrzy do tego tematu i weźmie udział? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 Próbowałam kilka razy podejść do tego ćwiczenia ale losuje same damy. Więc albo jest to zajęcie typowo kobiece, nie wiem wizaż, projektuje albo szyję ubrania, może zbiera plakaty z ulubioną gwiazda czy sportowcem. No nie mam pomysłu. Pierwsze skojarzenie " no nie kolekcjonuje kobiety" Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Lipiec 11, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2017 Tefigi dziękuję Chyba już nikt nie weźmie udziału: Chodziło o kolekcjonowanie znaczków pocztowych Hm, ciekawie wyszło z tymi Damami, ale może dlatego, że tutaj wymagane są bardziej kobiece cechy jak np. cierpliwość, delikatność? Tefigi jeżeli masz pomysł dodaj nowe pytanie Próbowałam kilka razy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.