Skocz do zawartości

prośba o pomoc w interpretacji związek

motylek79

Polecane posty

Witajcie,

W odpowiedzi na wróżbę o którą prosiłam dotyczącą poznania osoby do związku wylosowane zostały następujące karty:

Mocna strona, jako rada: siłaRycerz Buław. W moim odczuciu karta ta oznacza, że powinnam być przygotowana i gotowa na wiele poświęceń i kompromisów aby odnaleźć osobę, z którą pragnę utworzyć związek oparty na prawdziwym uczuciu i szczęściu. To wiara i determinacja ale też złudzenia w ideał odnalezienia prawdziwej miłości. As buław jako odpowiedź na to co  nie chce odejść a powinno, myślę, że  radzi mi, iż powinnam odkryć potrzebę dokonania wielkich przemian w sobie i swoim życiu, że tkwiąc w obecnym status quo niczego nie osiągnę a przede wszystkim nie odnajdę pragnienia mojego serca. Przeszkodą dla wprowadzenia powyższych zmian jest 7 Mieczy, czyli moje zamiary winny być uczciwe, czyste, wypływające z potrzeby serca a nie oparte na czystej kalkulacji czy też chęci manipulacji drugą osobą. To co chce przyjść a nie wpuszczam to karta: Królowej Mieczy, czyli karta odważnej, dzielnej, pewnej siebie i swoich możliwości lecz samotnej kobiety, którą kochać chce jak nikt inny ale którą los już tak doświadczył, że stała się królową lodu z zamrożonym sercem, dotknięta nieczułością i brakiem zaufania. Nie sądzę aby ta karta w odpowiedzi na zadane pytanie wskazywała  na jakiegoś mężczyznę, który jest mną zainteresowany. Raczej wskazuje na samotną i walczącą  ale też piękną kobietę. A karta ostatnia, czyli Śmierć w odpowiedzi co blokuje jej wejście mówi, że właśnie w tym okresie od września do końca 2021 r. w moim życiu nastąpi taka przemiana i takie zmiany, które doprowadzą do pewnej transformacji mnie samej i spowodują pewne przeobrażenie mojej świadomości i życia. Myślę że w ostatecznym rozrachunku stanę się osobą, którą będzie broniła swojego serca, w którym jest wszystko: miłość do siebie, miłość macierzyńska, miłość romantyczna, wszelkie tęsknoty i obietnice złożone mi w przeszłości ale też upokorzenia i klęski, z których się podnosiłam, zdrady i kłamstwa, które poznawałam, parszywe intrygi których byłam ofiarą i które ostatecznie odbiorą  mi wiarę w siebie, marzenia, nadzeję i miłość. Dość pesymistyczna perspektywa a chyba prawdziwa....

To taka moja luźna interpetacja, zupełnego laika. Proszę o Waszą interpretację. Z góry dziękując za pomoc:)

15 godzin temu, motylek79 napisał:

Witajcie,

W odpowiedzi na wróżbę o którą prosiłam dotyczącą poznania osoby do związku wylosowane zostały następujące karty:

@Ismena prośba o założenie odrębnego tematu w interpretacjach, motylek79 pewnie niechcąco wpisała się w post Haniela <ok> 

• Lubię! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...