Ygritte Napisano Wrzesień 21, 2021 Share Napisano Wrzesień 21, 2021 Hej, dzisiaj na tapecie pytanie o kontakt ze strony pewnej osoby, ponieważ naszły mnie wątpliwości i nie wiem czy też tak to zobaczycie tak jak ja, a karty wybierała znajoma i to też jej pytanie Pytanie proste, a mianowicie: czy x odezwie się do mnie do końca września tego roku? No i karty po kolei: 4 buław, 3 kielichów, as buław No i pomyślałam sobie, że najprawdopodobniej nie, bo x jest we wrześniu zajęty jakimś imprezowaniem. Ani 4 buław ani 3 kielichów mi nie wyglądają na karty kontaktu Jedynie ten as buław może być jakimś działaniem... Nie wiem jak to rozgryźć, bo ja tu dosłownie widzę obok siebie 2 karty imprezowania. Komuś w praktyce te 2 karty na pytanie o kontakt pokazały ten kontakt? Bo no ten as buław to jeszcze jako tako mógłby być kontaktem, takim nawet dość konkretnym. Nie chce robić znajomej nadziei, więc po prostu powiedziałam, że szczerze to nie wydaje mi się, żeby ten kontakt miał nastąpić, ale no wiadomo człowiekiem jestem, ciągle się uczę i mogę się mylić. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ygritte Napisano Wrzesień 21, 2021 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2021 Ewentualnie może karty sugerują nie tyle co kontakt ze strony x, ale może bardziej jakieś spotkanie w większym gronie, na którym x i moja znajoma wylądują razem? Koleżanka za imprezami nie przepada (w przeciwieństwie do x, karty imprezowe przy jego osobie mnie nie dziwią w ogóle, bardziej bym się zdziwiła gdyby się w wolnych chwilach nie bawił na tych imprezach), ale wspólnych znajomych mają, więc kto wie, do końca miesiąca jeszcze trochę czasu jest 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egeria Napisano Wrzesień 22, 2021 Share Napisano Wrzesień 22, 2021 Hej, nie wiem jak odpowiedzieć na pytanie, bo w końcu Tobie na kontakcie zależy czy tej znajomej ? Ale... sądzę, że dobrze zinterpretowałaś te karty z tym, że bardziej sugerowałabym się tą druga odpowiedzią, że spotkają (spotkacie) się na jakiejś imprezie. Impreza to też jakaś forma kontaktu, bo ona nie polega tylko na rozmowie telefonicznej czy sms-ach. Więc tutaj powiedziałabym, że do kontaktu może dojść o ile ta znajoma lub Ty) wykaże się inicjatywą (As buław) i przejdzie się na imprezę, na której jest ten znajomy. As tutaj sugeruje (doradza) podjęcie działań głównie z Waszej strony o ile naprawdę zależy Wam na kontakcie. Jeśli ten znajomy jest zajęty imprezami to może nie mieć głowy do myślenia do kogo jeszcze zadzwonić i z kim pogadać . Powodzenia. 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LauraSeven Napisano Wrzesień 22, 2021 Share Napisano Wrzesień 22, 2021 Hej mówi się, że buławy to karty kontaktu zatem moim zdaniem jest bardzo duża szansa na ten kontakt z panem X a konkretniej na spotkanie go w gronie znajomych (zarówno 4 buław jak i 3 pucharów to swego rodzaju spotkania, świętowanie, imprezowanie) tak jak pisze @Egeriataka impreza to też przecież forma kontaktu W dodatku ten As buław mówi "do dzieła !" więc może twoja znajoma wcale nie musi czekać na pierwszy ruch z jego strony ? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Wrzesień 24, 2021 Share Napisano Wrzesień 24, 2021 Pytanie było czy się odezwie do konca września. Dla mnie te karty wszystkie są kontaktowe. Każda z nich mówi o kontakcie. Widzę że ów Pan ma luźne podejście do relacji,dość romansowe te karty. Odezwie się choc nie raczej we wrześniu. Karty nieraz pokazuja mi nie ten czas o który pytamy ale dalej.. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.