Moni Napisano Wrzesień 23, 2021 Share Napisano Wrzesień 23, 2021 Witajcie przychodzę do Was z prośbą o spojrzenie na mój rozkład dot. pracy chciałabym zmienić pracę na bardziej stabilniejszą, pojawiła się pewna szansa u super pracodawcy dlatego zapytałam karty "czy uda mi się zdobyć tą pracę i czy będę tam pracować?" Wylosowałam: 4 BUŁAW - 4 MONET - SĄD OSTATECZNY W moim odczuciu na pierwszy rzut oka to dobra wróżba ale mogę być nieobiektywna bo bardzo mi zależy ;) 4 buław to dla mnie świętowanie (mam nadzieje sukcesu), moje podjęte działania przyniosą dobry rezultat z którego będę zadowolona. Gdzieś przeczytałam, że może to być oferta pracy 4 monet - tu mam delikatny problem (???) bo z jednej strony pokazuje stałą pracę (obecna jest bardzo niestała-raz mam zlecenia a raz nie a ta o która bym się starała zapewni mi stabilizację) ale z drugiej strony to też niechęć do zmian i sama już nie wiem ...??? Sąd to już na pewno zmiany, w dodatku zmiany na lepsze - takie które są dla mnie dobre. Zatem w kontekście pracy będzie to zmiana pracy na lepszą, nowa praca ...... Jak myślicie ? To rzeczywiście dobra wróżba jak czuję ??? Będę wdzięczna za wasze sugestie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LauraSeven Napisano Wrzesień 28, 2021 Share Napisano Wrzesień 28, 2021 witaj, dylemat czy 4 monet przedstawia tego co ma dać czy tego co chce dostać... wszystko zależy od Twojej sytuacji bo owszem 4 monet to ktoś kto nie lubi lub boi się zmian czy też nie chce się niczym dzielić ale to wynika z konkretnych potrzeb czyli np potrzeby stabilizacji i bezpieczeństwa finansowego. W tym rozkładzie może pokazywać właśnie Twoje pragnienia - sama o tym piszesz, prawda ? Przy pozostałych kartach moim zdaniem to całkiem fajna wróżba. Sąd to nowa szansa, zaczynanie od nowa, rozpoczęcie nowego rozdziału w życiu (czasami nazywana jest przecież Zmartwychwstanie) Ja w Twoim rozkładzie widzę ważne zmiany, oby tak było. Powodzenia ! 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.