Skocz do zawartości

prośba o pomoc w interpretacji kart na pytanie o pracę

Moni

Polecane posty

Witajcie

przychodzę do Was z prośbą o spojrzenie na mój rozkład dot.  pracy

chciałabym zmienić pracę na bardziej stabilniejszą, pojawiła się pewna szansa u super pracodawcy dlatego zapytałam karty "czy uda mi się zdobyć tą pracę i czy będę tam pracować?"

Wylosowałam:   4 BUŁAW - 4 MONET - SĄD OSTATECZNY

W moim odczuciu na pierwszy rzut oka to dobra wróżba ale mogę być nieobiektywna bo bardzo mi zależy ;)

4 buław to dla mnie świętowanie (mam nadzieje sukcesu), moje podjęte działania przyniosą dobry rezultat z którego będę zadowolona. Gdzieś przeczytałam, że może to być oferta pracy

4 monet  - tu mam delikatny problem (???) bo z jednej strony pokazuje stałą pracę (obecna jest bardzo niestała-raz mam zlecenia a raz nie a ta o która bym się starała zapewni mi stabilizację) ale z drugiej strony to też niechęć do zmian i sama już nie wiem ...???

Sąd to już na pewno zmiany, w dodatku zmiany na lepsze - takie które są dla mnie dobre. Zatem w kontekście pracy będzie to zmiana pracy na lepszą, nowa praca ......

Jak myślicie ? To rzeczywiście dobra wróżba jak czuję ??? 

Będę wdzięczna za wasze sugestie <serce>

witaj,

dylemat czy 4 monet przedstawia tego co ma dać  czy tego co chce dostać...

wszystko zależy od Twojej sytuacji bo owszem 4 monet to ktoś kto nie lubi lub boi się zmian czy też nie chce się niczym dzielić  ale to wynika z konkretnych potrzeb czyli np potrzeby stabilizacji i bezpieczeństwa finansowego. W tym rozkładzie może pokazywać właśnie Twoje pragnienia - sama o tym piszesz, prawda ? 

Przy pozostałych kartach moim zdaniem to całkiem fajna wróżba. Sąd to nowa szansa, zaczynanie od nowa, rozpoczęcie nowego rozdziału w życiu  (czasami nazywana jest przecież Zmartwychwstanie) Ja w Twoim rozkładzie  widzę ważne zmiany, oby tak było. Powodzenia !

• Lubię! 1
  • Dziękuję! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...