Ismena Napisano Sierpień 7, 2017 Share Napisano Sierpień 7, 2017 Dzisiaj byłam umówiona z pewna osobą, ale nie dotarła na czas. Moje pytania: 1. Płeć tej osoby 2. Jak zostało wytłumaczone spóźnienie? Zapraszam do wzięcia udziału Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Sierpień 9, 2017 Share Napisano Sierpień 9, 2017 1. Dama kier - z kobietą 2. Walet karo - opiekowałas się czyims dzieckiem i stąd spóźnienie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Sierpień 11, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2017 Dziękuję Tefigi To nie ja tłumaczyłam się ze spóźnienia tylko ta osoba Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Sierpień 11, 2017 Share Napisano Sierpień 11, 2017 Aj źle przeczytałam, w takim razie ta osoba się spóźniła że względu na dziecko Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Sierpień 11, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2017 Mogę napisać, że nie o dziecko chodziło Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Sierpień 11, 2017 Share Napisano Sierpień 11, 2017 Walet karo to też listonosz, posłaniec, kurier. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Sierpień 17, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2017 Tefigi dziękuję! Chyba już nikt nie weźmie udziału... Weryfikacja: 1. Kobieta 2. Stwierdziła, że jej wizyta u lekarza się przeciągnęła, a po powrocie do domu w ogóle nie patrzyła na zegarek Tefigi, jeśli chcesz dodaj nowe pytanie Ja wezmę udział, a czy ktoś jeszcze? - zobaczymy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Sierpień 17, 2017 Share Napisano Sierpień 17, 2017 Dziękuję, dodałam nowa zagadke Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.