Reni45 Napisano Wrzesień 29, 2021 Share Napisano Wrzesień 29, 2021 Zrobiłam sobie partnerski na Pana z którym nie mam kontaktu od lata. Co w głowie? On/ ja Cesarz/ królowa denarow Co w sercu? On/ ja Słońce/ 8 mieczy Co pokazuję? On/ ja Rycerz mieczy/ 9 mieczy Co wnosimy? On / ja 4 bulawy/ 6 pucharów Co łączy? 7 pucharów Co dzieli? 10 buław Co w głowach Cesarz to konkret wie czego chce raczej skupiony na sobie niż na mojej osobie może być zajęty swoimi sprawami Ja dbam teraz o siebie też o swoje sprawy patrze w jego kierunku bez ruchu W sercach U niego Słońce i dalej mamy 4 buławy Nie sądzę by ten układ szedł w moją stronę skoro cisza. Albo facet już sobie kogoś znalazł i romansuje w 4 bulawach albo jako cesarz ma rodzinę i na niej skupiony. W rycerzyk jakaś nerwowość pokazuje może jest na mnie zły? Tu nie wiem Ja w sercu 8 mieczy chciałabym kochac ale mam zwiazane rece . Czuję się jak w potrzasku nie przebije tej bariery w stosunku do niego nie mam szans. Moje serce zranione i zablokowane Zostały wspomnienia w 6 pucharach tesknota i to wszystko boli uwiera jak drzazga myśli się kłębią jak stado zmij w 9 mieczach Co nas łączy 7 pucharów Myslimy o sobie? Zapewne piszemy w głowach namiętne scenariusze ale tylko w głowach. Sen na jawie niespełniony Co dzieli 10 buław Trudnosci przeszkody blokady. Nie wszystko jest po naszej myśli. Sytuacja nie jest Łatwa. Proszę o pomoc chetnych. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Październik 3, 2021 Autor Share Napisano Październik 3, 2021 Ktoś zerknie I spojrzy bez emocji 🙂😉 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kleopatra40 Napisano Październik 8, 2021 Share Napisano Październik 8, 2021 W dniu 29.09.2021 o 08:49, Reni45 napisał: Co w głowie? On/ ja Cesarz/ królowa denarow On jest skostnialy oraz juz twardo postanowil, co w zwiazku z ta relacja, ze ciezko go naklonic do zmiany zdania. Wszak to Cesarz. Ty masz w glowie mysl, ze musisz sie cenic wysoko, wiec nie mozesz sobie pozwolic na to, aby toba pomiatal. W dniu 29.09.2021 o 08:49, Reni45 napisał: Co w sercu? On/ ja Słońce/ 8 mieczy Nie obnazaj sie tak bardzo ze swoimi uczuciami. On ma w sercu blokade. W dniu 29.09.2021 o 08:49, Reni45 napisał: Co pokazuję? On/ ja Rycerz mieczy/ 9 mieczy On pokazuje szorstkosc. Ty pokazujesz smutek. W dniu 29.09.2021 o 08:49, Reni45 napisał: Co wnosimy? On / ja 4 bulawy/ 6 pucharów On nie wnosi nic, gdyz on juz zapuscil korzenie, ale z kims innym, i on nie chce nic zmieniac. Ty masz sentyment do tego co bylo miedzy wami. Wspominasz go. W dniu 29.09.2021 o 08:49, Reni45 napisał: Co łączy? 7 pucharów Laczy was tylko iluzja zwiazku. W dniu 29.09.2021 o 08:49, Reni45 napisał: Co dzieli? 10 buław Ta relacka byla zbyt duzym ciezarem. W dniu 29.09.2021 o 08:49, Reni45 napisał: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Październik 9, 2021 Autor Share Napisano Październik 9, 2021 Dużo by się zgadzało Jedno pytanie W sercu facet ma słońce napisałaś że on ma blokadę??? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kleopatra40 Napisano Październik 10, 2021 Share Napisano Październik 10, 2021 W dniu 9.10.2021 o 06:38, Reni45 napisał: Sorry, nie doczytalam, tak faktycznie on w sercu ma (karta slonce), ty masz w sercu (8 mieczy). On ma w sercu beztroske (slonce), moze ma w sercu takze dziecko? albo pewnosc siebie. Ty w sercu czujesz sie niepewnie. Ale skoro nie masz z nim kontaktu od paru lat, to nie ma sensu stawiac, skoro nie macie od lat kontaktu ze soba. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Październik 10, 2021 Autor Share Napisano Październik 10, 2021 3 godziny temu, kleopatra40 napisał: Nie lat tylko 2 miesiące Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kleopatra40 Napisano Październik 10, 2021 Share Napisano Październik 10, 2021 Ok, wyzej jest napisane, ze nie ma kontaktu od lat. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Październik 10, 2021 Autor Share Napisano Październik 10, 2021 3 godziny temu, kleopatra40 napisał: Ok, wyzej jest napisane, ze nie ma kontaktu od lat. Od lata a to różnica 🙂 nie lat Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kleopatra40 Napisano Październik 12, 2021 Share Napisano Październik 12, 2021 W dniu 10.10.2021 o 21:59, Reni45 napisał: ok ;) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.