Tefigi Napisano Sierpień 17, 2017 Share Napisano Sierpień 17, 2017 Jak spędziłam wczorajszy dzień? Zostałam gdzieś zaproszona wczoraj 16.08. kto mnie zaprosił i gdzie( co robiliśmy)? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Wrzesień 1, 2017 Share Napisano Wrzesień 1, 2017 Kto 8 Trefl - kobieta, starsza od Ciebie, bardzo zaangażowana w to co robi, czuła, opiekuńcza. Mogła być ze swoim dzieckiem lub ogólnie towarzyszył Wam ktoś jeszcze Gdzie walet karo - park? miejsce na świeżym powietrzu, gdzie można bawić się, biegać. Jeżeli nie part, to plac zabaw? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Wrzesień 11, 2017 Share Napisano Wrzesień 11, 2017 Zaprosiła Cię koleżanka (Dama Karo) osoba o dużym poczuciu humoru, ceniąca niezależność. Wybrałyście się do (9 pik) do miejsca, gdzie jest dużo drzwi, trzeba chodzić, oglądać, może to galeria i babskie zakupy? To przy Damie Karo nawet bardzo możliwe Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Wrzesień 12, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2017 Dziękuję Ismeno i Mariko a więc zaprosiła mnie moja kuzynka, młodsza sporo ode mnie , miejsce to dom jej rodziców, właściwie ogród gdzie był basem, właśnie tam spędziłyśmy dzień, ze mną były moje dzieci i mama. Tak że obie miałyście trochę racji. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Wrzesień 12, 2017 Share Napisano Wrzesień 12, 2017 Dziękuję za weryfikację Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.