Nascent Napisano Październik 1, 2021 Share Napisano Październik 1, 2021 Hej, losowanie do pytania co pomyślała, co poczuła jak napisałem do niej, że się żegnam bo zwolniłem z tej samej firmy i wyjeżdżam za granicę. Lekko wypomniałem brak odpisywania na wiadomości, ale życzyłem dużo szczęścia i powodzenia na przyszłość : Wynik: 1. Królowa Monet 2. 5 Monet 3. 5 Mieczy (odwrócona) Moja interpretacja: Z poziomu rozumu przyjeła to na chłodno ("dobra, wreszcie mam spokój" ), ale w duszy był lekki smutek, że nie mogliśmy złapać normalnego kontaktu jak ludzie, ale też trochę uraza. Przygniecenie trochę przez skupienie się na rozwiązywaniu problemów finansowych, które blokują ją do ruszenia do życia. W głębi duszy samotność , ale chłód z poziomu rozumu. Proszę o interpretację, pozdrawiam. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Październik 1, 2021 Share Napisano Październik 1, 2021 Ona królowa denarow dba tylko o swoje własne interesy i swój wlasny tyłek. Brak uczuc Brak czegokolwiek z jej strony. Chłód az bije. Jeżeli myślisz że w niej coś drgneło to się mylisz. Trudno trzeba iść dalej .poniosłeś porażkę masz błędne myślenie o jej osobie 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Grudzień 4, 2021 Share Napisano Grudzień 4, 2021 zazdrość, że też nie może tak samo zrobić 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.