Ismena Napisano Wrzesień 3, 2017 Share Napisano Wrzesień 3, 2017 Jeśli na forum są osoby, które chciałby kupić Karty Anielskie, ale zastanawiają się nad wyborem talii, od siebie mogę polecić: "Przesłania Aniołów każdego dnia inne" Doreen Virtue. Moim zdaniem są to bardzo dobre karty, od których można zacząć. Opisy są bardzo rozbudowane, a oprócz tego podawane są dodatkowe znaczenia. Można wyciągać przesłania dzienne - ogólne, na jakąś konkretną sprawę, tygodniowe lub miesięczne. 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lakszmi Napisano Wrzesień 25, 2018 Share Napisano Wrzesień 25, 2018 Pani Ismena Wczoraj natknęłam się na filmik na YouTube świat Gosi ,i ta pani tak zachwalała .Zachwalala ,to za mocne słowo ,ale opowiadała o tych kartach anielskich chciałabym tez takie posiadać .Ladne są te karty 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
runoutofbreath Napisano Styczeń 29, 2020 Share Napisano Styczeń 29, 2020 te karty sa takie cieple, kojarzą mi się z podbudowaniem, podtrzymywaniem na duchu, sa przepełnione wsparciem i miloscia 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
runoutofbreath Napisano Marzec 21, 2022 Share Napisano Marzec 21, 2022 Ja posiadam swietlista sile aniolow <3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.