Paiamon Napisano Październik 2, 2017 Share Napisano Październik 2, 2017 Co jest mym największym skarbem? Pomogę, trochę często patrzy, gdy zasypiam. Cytuj Ciemność dąży do Światła, Ślepota do śmierci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
białadama Napisano Październik 2, 2017 Share Napisano Październik 2, 2017 Nie wróżę ale tak mi wpadl telewizor na myśl.w sensie że niektórzy zasypiają-nie zdążą wyłączyć Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Październik 2, 2017 Share Napisano Październik 2, 2017 10 Kier, Dama Pik Może nie chodzi o rzecz, a o osobę? i tutaj napisałabym, że ten skarb to Twoja partnerka? Osoba, która jest dla Ciebie bardzo ważna, z którą spędzasz dużo czasu i masz jakieś konkretne plany na przyszłość. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Październik 3, 2017 Share Napisano Październik 3, 2017 Pierwsze co mi przyszło na myśl to albo kobieta, partnerka,albo może masz zwierzatko któremu pozwalasz spać razem to może być kotek albo mały piesek Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Październik 3, 2017 Share Napisano Październik 3, 2017 2 Buław skojarzyło mi się z oknem, księżycem, kotem, ołtarzem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paiamon Napisano Październik 3, 2017 Autor Share Napisano Październik 3, 2017 Anika jest najbliżej. Proste skojarzenia, jednak nie są odpowiednim wyjściem. Chociaż odpowiedzi nadal nie ma. A Ja nie kwalifikuje ludzi,moja dziewczyna nie jest przedmiotem i nie mieszkam z nią. Cytuj Ciemność dąży do Światła, Ślepota do śmierci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
białadama Napisano Październik 4, 2017 Share Napisano Październik 4, 2017 może jakieś zdjęcie, obraz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Październik 4, 2017 Share Napisano Październik 4, 2017 Moze jakaś kolekcja figurek Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Październik 13, 2017 Share Napisano Październik 13, 2017 Co jest mym największym skarbem? Pomogę, trochę często patrzy, gdy zasypiam. Dodasz weryfikację? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paiamon Napisano Październik 14, 2017 Autor Share Napisano Październik 14, 2017 Najbliżej była Tefigi, Chodziło mi o Figurkę Baphometha. Która była poprostu tak ustawiona, że jak zasypiałem to patrzył na mnie. Ciekawy Fakt, że Baphometh jest częstym widokiem na karcie Diabeł. ;p Czyli następne pytanie wymyśla Tefigi? Cytuj Ciemność dąży do Światła, Ślepota do śmierci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tefigi Napisano Październik 14, 2017 Share Napisano Październik 14, 2017 Najbliżej była Tefigi, Chodziło mi o Figurkę Baphometha. Która była poprostu tak ustawiona, że jak zasypiałem to patrzył na mnie. Ciekawy Fakt, że Baphometh jest częstym widokiem na karcie Diabeł. ;p Czyli następne pytanie wymyśla Tefigi? Cieszę się że trafiłam, jednak ostatnio to ja zadawałam pytanie, więc tym razem poproszę aby pytanie zadała Anika 2 Buław skojarzyło mi się z oknem, księżycem, kotem, ołtarzem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Październik 16, 2017 Share Napisano Październik 16, 2017 Najbliżej była Tefigi, Chodziło mi o Figurkę Baphometha. Która była poprostu tak ustawiona, że jak zasypiałem to patrzył na mnie. Ciekawy Fakt, że Baphometh jest częstym widokiem na karcie Diabeł. ;p Czyli następne pytanie wymyśla Tefigi? Cieszę się że trafiłam, jednak ostatnio to ja zadawałam pytanie, więc tym razem poproszę aby pytanie zadała Anika 2 Buław skojarzyło mi się z oknem, księżycem, kotem, ołtarzem Dziękuje Tefigi a może ktoś inny jest chętny do zadania nowego ćwiczenia, ponieważ nie mam pomysłu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.