marksa Napisano Październik 24, 2017 Share Napisano Październik 24, 2017 Dziewczyny ! Przeważnie bardzo dobrze radze sobie z intepretacja snow ale tym razem utknelam. Mialam sen w ktorym na dloni mialam dwa zegarki. Jeden byl mojego brata i nie wiem czy to ma symboliczne znaczenie ze byl drogi bo on akurat taki zegarek ma. Wiec widzialam jego zegarek na swojej dloni a zaraz obok byl zegarek mojego faceta (juz świeżo bylego). Jesli bylby jeden np mojego faceta to bym sobie poradzila. Czas nam sie skonczyl itd. Ale czemu dwa na raz? Jeden ten który nalezal do mojego brata zaczal mi sie na rece powiększać i ciazyc. Jakies pomysły??? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Grudzień 5, 2017 Share Napisano Grudzień 5, 2017 Jakie masz relacje z bratem? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marksa Napisano Grudzień 5, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2017 Bardzo dobre jestesmy polaczeni mozgami chociaz nie widujemy sie juz tak czesto Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Grudzień 5, 2017 Share Napisano Grudzień 5, 2017 Rozumiem, a w tamtym czasie nie potrzebował Twojej pomocy? Zegarek się powiększał i ciążył, więc odczytałabym to jako zwrócenie Twojej uwagi na jego jakiś problem lub sytuację trudną. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marksa Napisano Grudzień 5, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2017 Hmm nie przypominam sobie nic takiego. Ale on bral slub pare tyg temu wiec moze po prostu nasz czas sie skonczyl rowniez? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Grudzień 5, 2017 Share Napisano Grudzień 5, 2017 Może nie skończył, ale ktoś inny będzie na co dzień dzielił z nim swój czas. Widzisz marksa, radisz sobie świetnie z interpretacją Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marksa Napisano Grudzień 5, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2017 Aczkolwiek wczoraj mialam kolejny dziwny sen i chcialbym go opisac nie wiem czy ppwinnam zaczac nowy watek czy kontynuować w tym ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Grudzień 5, 2017 Share Napisano Grudzień 5, 2017 Raczej nowy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.