ena96 Napisano Listopad 18, 2017 Share Napisano Listopad 18, 2017 Witajcie czy ktoś chciałby się wypowiedzieć Ostatnio moja siostra miała sen w którym przyjechałam do rodziny w odwiedziny ( obecnie mieszkam za granicą ) i oznajmiłam moim rodzica ze jestem w ciąży i wychodzę za mąż . Byłam w widocznej ciąży. Podobno płakałam a mój tata krzyczał na mnie ze jestem głupia . Tydzień później mojej siostrze snilo się ze ja moja siostra i mój tata spacerowalismy z wózkiem w którym było moje dziecko. Tyle wiem od mojej siostry która opowiedziała mi o śnie. Uważam że to trochę dziwny sen. Skoro ja jestem samotna , jestem rozważna osoba i nie planuje w najbliższym czasie zakładać rodziny ... czy sen może nawiązywać do czegoś innego np jakiś zmian w życiu nie koniecznie do tego faktu bycia w ciąży. Nie wiem jak można to zinterpretować, może ktoś się pokusi i wypowie się na ten temat. Cytuj "Wczoraj to przeszłość,jutro to tajemnica a dziś to dar losu" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Listopad 24, 2017 Share Napisano Listopad 24, 2017 Ena bardziej szczegółową interpretację dodam w przyszłym tygodniu, gdy będę częściej na forum. Na teraz - sen dotyczy Twojej siostry. Skoro jest Was dwie, a Ty nie masz dobrych kontaktów z rodzicami, może od niej wymagają więcej. I ciąża mówi o jej zmianach w życiu. Może niekoniecznie od razu o ciąży, ale o przełamaniu czy choćby dostrzeżeniu innych możliwości. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ena96 Napisano Listopad 25, 2017 Autor Share Napisano Listopad 25, 2017 Dziękuję Mariko zawsze można liczyć na twoją pomoc. Też na początku nasunelo mi się takie skojarzenie ze to właśnie może tutaj chodzić o moją siostrę. Tak zgadzam się ze teraz rodzice wymagają od niej więcej , bo wcześniej to ja wykonywałam więcej obowiązki od niej i miałam więcej pracy. Cytuj "Wczoraj to przeszłość,jutro to tajemnica a dziś to dar losu" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Grudzień 5, 2017 Share Napisano Grudzień 5, 2017 Dodam jeszcze, iż możliwe, że chodzi o kontrast pomiędzy Tobą i siostrą, jako tą "dobrą i złą" córką. Ty pewnych spraw nie mogłaś zrobić, a ona może i nie ma żadnych konsekwencji (lub są małe). Dlatego we śnie Ty jesteś pokazana jako ta, która ponownie zawiodła rodziców. Nadal uważam, że sen odnosi się do Twojej siostry i oznacza dla niej coś nowego. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.